M.A.M. -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (30.7.2015 10:04:52)
|
IZVORNA PORUKA: LieToMe IZVORNA PORUKA: ziel IZVORNA PORUKA: M.A.M. IZVORNA PORUKA: ziel IZVORNA PORUKA: M.A.M. IZVORNA PORUKA: ziel IZVORNA PORUKA: ninuska Jutro i od mene. I ja vec uveliko na nogama. odoh sad na Kosevo za one moje vene da vidim sta cemo. Sreca pa cu preko prijatelja koji gore radi tako da se nadam da necu cekati [sm=smiley36.gif]. joj, ziel..ne moze se valjda popeti do spavace ako ste na spratu [sm=zmeden.gif]. ma i ja sam smorena ltm. Sutra necu nigdje. I meni ce doci drugarica tako da ni malu necu slati u vrtic. Nek se kupa u bazenu, a mi cemo kahvenisati. cini mi se da ce i danas biti toplo [sm=zmeden.gif] Ma sutite taj njegov zvuk sigurno niste cule do sad kao ni mi pa nam cudno, cak smo gledali na netu i youtube naslli kao moze biti nekakav drekavac huhh al nema krila srecom samo po zemlji hoda i trci [sm=smiley36.gif] Evo ja ustala lijepo na gpdisnjem da iskkoristim maximalno, jucer mi je dr.rekao da je glavica bebe malo.nize pa da obratim paznju da vise lezim na.boku da se ne forsiram a ja bas i osjecam neki pritisak po dnu stomaka vec.neko.vrijeme..ali valjda uskoro se podigne malo.visocije trebalo.bi... kakav drekavac,sta ti je to [sm=zmeden.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Hehehehe nadji na youtube alli ako si osjetljiva ili ako sanjas ruzne snove bolje nemoj[sm=smiley36.gif] neka dlakava zivotinja slicna lisici ali opet drugacija a zvuk je taj specifican jer se dere pa je drekavac [sm=smiley36.gif] bjezi tamo,hvala ne gleda mi se,ionako imam fobiju od buba a ne od tih drekavaca [sm=smiley36.gif],znas kad bih ja veceras tu zaspala,ni za hiljadu [sm=smiley36.gif] Hehehe zaspimo mi ima mrezica na prozoru gornji sprat ne moze do nas doci a prije nekoliko noci mm je s baterijom ganjao drekavca pa smo se smijali SLUCAJEVI X hehehe al smo uspjeli po mraku vidjeti samo oci ko reflektori al necemo o tim strasnim pricama i ja ponekad ne mogu da zaspim ili se budim zbog ruznih snova.... ako vam sta znaci pun je mjesec [sm=smiley1.gif] ja sinoc nisam skoro nista spavala, em sam se nalila vode i sokova pa svako malo isla piskiti (rucali taj veseli rostilj) tacno mi nije bilo dobro, vrucina, plus i taj mjesec... samo mi je jos drekavac falio da ugodjaj bude potpun [sm=smiley36.gif] mada mi imamo neka dva copora pasa u komsiluku koji nocu laju na vozila a i pored pruge smo pa voz navece kasno kad prolazi svira ko lud u slucaju da neko mahnit prelazi prugu u gluho doba noci [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] generalno, nista od ovog ne smeta, ovo kako sam trudna pa sve zivo vidim, primjetim, cujem [sm=smiley36.gif] Ja sinoc na balkonu i govorim mm reko veceras nista od spavanja pun mjesec,kaze on meni hajd bjezi vjestice jedna [sm=smiley36.gif],jutros jedva ustao na posao,a inace ustaje cim zazvoni mob,reko rece ti vjestica da nema spavanja [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|