LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (30.7.2015 16:37:36)
|
IZVORNA PORUKA: Carobno jutro IZVORNA PORUKA: LieToMe IZVORNA PORUKA: Carobno jutro Pcelice, bit ce tata dobro, vidjet ces, aBd. Samo da se smiri i bit ce to ok. Meni nema tog mlijeka, haha, sad sam analizirala, stiskala, obrtala, okretala ali nema pa da crknes hahahaha. Samo da me neko vidio, reko bi ova pukla totalno, izvalit ce sebi siku hahahahaha ma nadoci ce, polako. meni u prvoj trudnoci curilo, bas rano pocelo, znala se sa kulotuvoma na potkosulji probuditi [sm=smiley36.gif] pa kad sam se porodila dojenje tek uspostavila 4-5 dan. ali onda godinu cijelu nije presusilo. samo polako. sok od jabuke, caj hippov za dojilje i bice to ok [sm=bravo.gif] Vidjet cemo, ja se nadam da ce biti mlijeka. Bas bih voljela. Znam i da su mi rekli da imam dosta zlijezda sto bi trebalo da znaci i da ce biti mlijeka. Nevezano za ovo, stvarno bi sramota bila da nemam mlijeka jer su mi stvarno ogroooomne, znam da to nema veze ali gdje ce zena sa ovolikim grudima da nema mlijeka hahahaha. Tek nedavno mi stomak masio grudi hahha. Mislim da pola tezine sto sam dobila i trudnoci otpAda na njih hahah [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] a nazalost nema to veze sa velicinom. kod mene nisu bas nesto ogromne ali mlijeka bilo u izobilju i to jako kvalitetnog. znala izdojiti visak bilo mi zao prosuti pa ostavim u frizider ono se masni cep napravi ko kravlje [sm=smiley36.gif] moja baka (tatina mama) je imala meni se cini najmanje grudi koje sam ja ikad vidjela u zivotu [sm=smiley36.gif] a svu trojicu sinova dojila, mog tatu najduze, vise od 2 godine [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ma polako, moze se mlijeko lijepo uspastovati i da se beba lijepo navikne na siku. samo lagano, strpljivo i bice to ok
|
|
|
|