LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (30.7.2015 21:10:39)
|
IZVORNA PORUKA: ziel IZVORNA PORUKA: LieToMe IZVORNA PORUKA: ziel IZVORNA PORUKA: LieToMe IZVORNA PORUKA: rose IZVORNA PORUKA: ziel IZVORNA PORUKA: rose i samo jos jedan savjet...gledaj da kupujes bodije sa kopcanjem sa strane...radi lakseg oblacenja...mene bilo strah preko glave stvari oblaciti..i sada je [sm=smiley36.gif] Kad naletim na takve s kopcanjem uzmem, ali nesto ih slabo ima bar po ovim radnjama koje sam vec obisla... Samo sam jednu uzela takvu i to prije 2 mjeseca, mislim da sam stavljala sliku pa da ne stavljam opet [sm=smiley36.gif] ima ih slabije nego prije to je tacno...ali uzmi onu fis-ovu marku...mislim da pcelica maja ima slabije ovih ima pcelica maja bodije 56, 62 i 68 sa kopcanjem sa strane (na preklop preko pupe)nemoj da vam sad slikam [sm=smiley36.gif] imam ih u svim velicinama i bojama [sm=smiley36.gif] Ma naci cu i ja sta se hvalis[sm=jezicek.gif] ja fisove ne nadjoh, rose sve razgrabila [sm=smiley36.gif] fis ima slatke jednodjelne kao pidjamice-sorc sa kopcanjem naprijed. mi smo to L oblacili sa 6-7 mjeseci bilo predobro, bas ko ljetna pidjamica Ma da mi je obezbjediti dovoljno odjece za zimu jer ce se roditi u novembru a snaci cemo se kasnije, imace 6-7 mjeseci kad bude ljeto... koliko.ste vi pripremile bodica i hlacica za pocetak? bodica uvijek treba, ja imam 10ak 62 i imam dosta od L 68. to ide ko halva [sm=smiley36.gif] ali ne zalijeci se, uvijek mozes dokupiti. mi smo dokupljivali. uzeli za pocetak po 5-6 ali bio januar, ona puno kakila, znalo i proci... sad nismo puno kupovali, ne znam gabarite bebe (kazu pokrupna) pa necu da uzimam puno 62 mozda ne bude dugo koristila
|
|
|
|