Carobno jutro -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (31.7.2015 14:35:41)
|
evo mene zene... Vidjeh od LTM malu, pa to je med medeni, mashALlah, nek ti je ziva i zdrava, preslatka je[sm=love.gif][sm=muca.gif] ziel, divne su ti stvarcice sto si kupila, preslatke bas[sm=bravo.gif] a sto se tice viitamina, meni je sa svakodnevnim pijenjem svega, od prenatala, magnezija, omege, uvedeno jos i b12 i jos do kraja folacin. Pa onda zeljezo heferol, kojeg sam norala duplati dozu u 27. sedmici jer je beba sebi povukla. Znaci sa svakodnevnim pijenjem te terapij, opet mi sve nisko bude. Jedva nagurala zeljezo na 16. Ja bih isto pila svaki dan. Debljanje me uopste ne interesuje. Smrsat cu poslije. Bitno mi je da je imunitet dobar i to je to. POred toga ja i prirodne stvari koristim. Pravim sama sok od jabuke, mrkve i cvekle pa svaku noc po casu popijem. Jedem med i maticnu mlijec i pijem zaru[sm=smiley36.gif] Elem, opet jedva deveram[sm=smiley36.gif] Izgleda da sam bas kvarljiva roba kad sve ovo pijem i opet jedva ja hahaha. maksi, obradova ti mene kad rece da si kakila[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Ej, jos prolje, kud ces bolje hahah. Nadam se da ti nije bilo problematicno[sm=bravo.gif] rose, draga nadam se da si uspjela tene navuci jer je jutros bas bilo haoticno, i kisa, ma kakva kisa prolom oblaka, i posvjeze odoh sad ponoviti citanje, sve sam zaboravila[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|