LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (2.7.2015 14:12:20)
|
IZVORNA PORUKA: anitaa Moja cura je bas uvijek voljela fino papati, davi se u vocu jos uvijek, medutim povrce jedno po jedno kriza, sto mi je jako zao, ja ne odustajem, pravim na sto nacina, zato ujutro trazi cim ot ri oci slatko, sto nikad nije, prije bi se jednostavno zasitila prije deserta i.to je to, nadam se da.je.prolazna faza....prijateljica me zeza ma to je zato sto.se zaljubila, haha...ujutro zna reci da zeli da ostane samnom ovo kako ne radim, onda se predomisli, skonta da u vrticu ima i.sladih likova, mm govori mama od tog malca, slucajnost isto Mostarka kao i ja, kaze : Cujem njih dvoje nerazdvojni..a mm ce : Ma da, to je ozbiljna veza. Kazem ja trebao si pitati broj, ako ce ovo ljeto dolaziti u Mostar, da nastave druzenje...ko zna kako bi zena shvatila, a mi se bas ismijemo na tu temu i te njene anegdote nam znaju bas popraviti dan... [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] kako su meni slatke te provale i biseri iz vrtica, kad se djeca zaljube i imaju simpatiju (cuj u onim godinama se zaljube [sm=smiley36.gif]) ma preslatko slusati o tome ova moja je imala vrhunac prije 2-3 mjeseca na rodjendanu kad se igrala sa drugom i zavrse u wc-u i ja mm potjeram reko idi i samo je nadgledaj da ne bi slucajno dizala dasku od wc solje ili sta dirala (mada eto stvarno nema tih bisera pogotovo u tudjoj kuci) elem, vrati se mm tuzan kaze istjerala ga iz wc i zatvorila vrata ostala sa drugom [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] na to on njoj ko ozbiljan: rano si pocela po wcu [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] mene suze zalile ova moja voli slano i voce...mete dijete pred sobom. nije debela samo je ono temeljita skoro je metar visoka a 16 kg ali custo dijete (kad je zubici uhvate pa slabije jede zivota mi vidi se odmah na njoj) i danas joj je tacno 2,5 godine [sm=bravo.gif] mamina cura velika [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|