RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

ziel -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (2.7.2015 11:31:43)

IZVORNA PORUKA: rose

evo odjelce za izlazak iz bolnice :)

http://i.imgur.com/gLaaTbx.jpg?1

Super [sm=smiley27.gif]
A sta je ovo ispod odjelca, tobogan za bebu? [sm=smiley36.gif]

ninuska -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (2.7.2015 11:32:56)

IZVORNA PORUKA: ninuska

IZVORNA PORUKA: anitaa

Preslatko Rose,
kod mene je odijelce s pcelicom, tamno rozo, u stvari nisam nesto posebno planirala da u tom izade, to je zadnje.sto sam kupila, neki dan u Okaidiju...sad bih poslala, ali preko mobitela, zao mi je malo sam smoti za to...moja cura premirna, cak kad se preforsiram samo se Bogu pomolim da se sto prije javi, a njoj mrsko :-)...i na zadnjem pregledu legi i zijeva, beba melanhonik...zezam se, nesto razmisljam da ponovo odem kod svoje dr na pregled, jer puno mi bez pregleda jos 10, a ima nekih opcija i 15 dana, s tim da.sam zadnji put bila prije nekih 20ak dana, ipak je ovo finalni mjesec.

i ova bubamarica je u okaidiju kupljena [sm=smiley1.gif] bilo tih rozih tamnih ali ja nadjoh narandjasto pa mi ide fino uz korpu [sm=smiley1.gif] mislim mozda nadjem nesto ljepse ali ovo je za sada favorit [sm=smiley1.gif]

Svidja mi se odijelce. Koliko si platila? Ja evo sestri dajem smjernice za kupovinu..ona u svedskoj, pa ne znam sta bih prije [sm=smiley36.gif]

nepunih 15 KM [sm=smiley36.gif] nako je snizenje u okaidiju..vidkm da je hrpa stvari izlozena, nema oznaka uzrsata...bojim se da s ene zatvaraju [sm=smiley13.gif]

Nemoj zezat'. A, joj...vrlo moguce..a imaju bas dobrih stvari po povoljnim cijenama. Ako se zatvore nece nam.nista ni ostati..da valja...osim lindexa koji je bezobrazno skup

anitaa -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (2.7.2015 11:35:44)

Rose, otvorih ponovo tvoju sliku, pa vidim puno slicnosti, osim krila :-) ja platih 16, 70 KM, bilo 20,90....slatka i cura, vrati mi se prvi susret s mojom S., sta sam ja.u svojoj glavi zamisljala taj trenutak, da mi njezno gugucemo jedna drugoj, kad tamo sok i nevjerica, valjda i CR specifican, donijeli je vjerovatno gladnu poslije ko zna koliko, dere se, gleda me ljutitim pogledom u stilu ko mi tebe dade i ote mi cijev od infuzije, ja njezno da vratim, kad ona jos jace stisnu uz stomak i zaspa, valjda je podsjetilo na pupcanu..a meni se pomjerila braunila i cak mi malo nateklo...mi smo pravi klik imale tek poslije 10ak dana i traje i traje :-)

pandica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (2.7.2015 11:38:56)

[sm=smiley36.gif]

Rose, otvorih ponovo tvoju sliku, pa vidim puno slicnosti, osim krila :-) ja platih 16, 70 KM, bilo 20,90....slatka i cura, vrati mi se prvi susret s mojom S., sta sam ja.u svojoj glavi zamisljala taj trenutak, da mi njezno gugucemo jedna drugoj, kad tamo sok i nevjerica, valjda i CR specifican, donijeli je vjerovatno gladnu poslije ko zna koliko, dere se, gleda me ljutitim pogledom u stilu ko mi tebe dade i ote mi cijev od infuzije, ja njezno da vratim, kad ona jos jace stisnu uz stomak i zaspa, valjda je podsjetilo na pupcanu..a meni se pomjerila braunila i cak mi malo nateklo...mi smo pravi klik imale tek poslije 10ak dana i traje i traje :-)

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Oplakah majke mi kako zena docara svoj porod [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Carobno jutro -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (2.7.2015 11:45:26)

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] oplakah

Carobno jutro -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (2.7.2015 11:47:16)

Preslatko Rose,
kod mene je odijelce s pcelicom, tamno rozo, u stvari nisam nesto posebno planirala da u tom izade, to je zadnje.sto sam kupila, neki dan u Okaidiju...sad bih poslala, ali preko mobitela, zao mi je malo sam smoti za to...moja cura premirna, cak kad se preforsiram samo se Bogu pomolim da se sto prije javi, a njoj mrsko :-)...i na zadnjem pregledu legi i zijeva, beba melanhonik...zezam se, nesto razmisljam da ponovo odem kod svoje dr na pregled, jer puno mi bez pregleda jos 10, a ima nekih opcija i 15 dana, s tim da.sam zadnji put bila prije nekih 20ak dana, ipak je ovo finalni mjesec.

i ova bubamarica je u okaidiju kupljena [sm=smiley1.gif] bilo tih rozih tamnih ali ja nadjoh narandjasto pa mi ide fino uz korpu [sm=smiley1.gif] mislim mozda nadjem nesto ljepse ali ovo je za sada favorit [sm=smiley1.gif]

Svidja mi se odijelce. Koliko si platila? Ja evo sestri dajem smjernice za kupovinu..ona u svedskoj, pa ne znam sta bih prije [sm=smiley36.gif]

nepunih 15 KM [sm=smiley36.gif] nako je snizenje u okaidiju..vidkm da je hrpa stvari izlozena, nema oznaka uzrsata...bojim se da s ene zatvaraju [sm=smiley13.gif]

Nemoj zezat'. A, joj...vrlo moguce..a imaju bas dobrih stvari po povoljnim cijenama. Ako se zatvore nece nam.nista ni ostati..da valja...osim lindexa koji je bezobrazno skup

lindex ima preslatkih stvarcica za bebice ali brate bas je skup...

anitaa -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (2.7.2015 11:48:13)

Tako ti je bilo, cak je tih prvih dana vise htjela kod moje mame i prijateljica s vecim grudima, ja sam bila samo neka dosada sto je tjera na siku, a i one mi nesto bile skromne, bez puno mlijeka...kasnije je uhvatili grcici, ja stavila jastuk na krilo, nju na jastuk,ona place i stisla moje palceve, ja je ljuljam i njezno pjevusim i uhvatim taj pogled, ono prepustila se, i kad kazu da male bebe nista ne kontaju :-)

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (2.7.2015 12:00:12)

IZVORNA PORUKA: ziel

evo odjelce za izlazak iz bolnice :)

http://i.imgur.com/gLaaTbx.jpg?1

Super [sm=smiley27.gif]
A sta je ovo ispod odjelca, tobogan za bebu? [sm=smiley36.gif]

to je sekin tobogan [sm=smiley36.gif]..najtamnija podloga koju imam u stanu [sm=smiley36.gif]

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (2.7.2015 12:01:25)

Preslatko Rose,

ima sad i ovaj blu kids...ali steta okaidi je bas fin, nije kitnjasta odjeca

aidana -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (2.7.2015 12:03:31)

Dd zene [sm=smiley1.gif] Ja ne nadjoh vremena za rr dugo dugo, ali bitno je da me rose nije izbrisala[sm=smiley36.gif]

Bila sam u utorak na kontroli sve super, ja i beba, sto kaze doktor jos bolje nego prosli put. Posteljica mi se lijepo pomjera prema gore.... Jedino sto mi je pokvarilo dozivljaj je moja kilaza. Ja sam se od prosle kontrole udebljala 6 kila!!! Znaci... sok! Prvo je vaga pokazala 7 kg, ma reko nije vam dr ovo dobro neko je pomjerio[sm=smiley36.gif] Dodje mm kaze jest bas, sad cu ja nastimati i pokaze kilu manje [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif]Pa ce meni dr, de ti jos jednom ne izgledas mi tako....Provjerim i bgm opet 76 kg [sm=sad.gif] [sm=sad.gif]
A snizenje sladoleda u Konzumu [sm=sad.gif]
I tako ja poslije vaganja legnem na da me pregleda, jos uvijek mi svi u cudu zbog kilaze. Ukljuci on uz i nakon par trenutaka kaze i ovo debeljuca u stomaku [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Moja beba sa 25+6 ima preko kile.
Sad strogo pazim sta unosim u sebe, nisam nijedan slatkis ni grickalicu pojela vec treci dan ( a vec umirem od zelje) [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Idem sad malo unazad da vidim sta ste pisale.

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (2.7.2015 12:03:53)

nase prvo grljenje je bilo nakon 2 sata...cupava moja beba [sm=smiley1.gif]

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (2.7.2015 12:05:30)

IZVORNA PORUKA: aidana

Dd zene [sm=smiley1.gif] Ja ne nadjoh vremena za rr dugo dugo, ali bitno je da me rose nije izbrisala[sm=smiley36.gif]

Bila sam u utorak na kontroli sve super, ja i beba, sto kaze doktor jos bolje nego prosli put. Posteljica mi se lijepo pomjera prema gore.... Jedino sto mi je pokvarilo dozivljaj je moja kilaza. Ja sam se od prosle kontrole udebljala 6 kila!!! Znaci... sok! Prvo je vaga pokazala 7 kg, ma reko nije vam dr ovo dobro neko je pomjerio[sm=smiley36.gif] Dodje mm kaze jest bas, sad cu ja nastimati i pokaze kilu manje [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif]Pa ce meni dr, de ti jos jednom ne izgledas mi tako....Provjerim i bgm opet 76 kg [sm=sad.gif] [sm=sad.gif]
A snizenje sladoleda u Konzumu [sm=sad.gif]
I tako ja poslije vaganja legnem na da me pregleda, jos uvijek mi svi u cudu zbog kilaze. Ukljuci on uz i nakon par trenutaka kaze i ovo debeljuca u stomaku [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Moja beba sa 25+6 ima preko kile.
Sad strogo pazim sta unosim u sebe, nisam nijedan slatkis ni grickalicu pojela vec treci dan ( a vec umirem od zelje) [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Idem sad malo unazad da vidim sta ste pisale.

samo zato sto si se par puta javljala da te ne izbrisem pa sam te zapamtila [sm=smiley36.gif][sm=smiley1.gif]

aidana -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (2.7.2015 12:11:54)

odoh na depilaciju. Mada ne znam koliko mi je pametno. Zbog ovih vena [sm=zmeden.gif]. Radim brazilku, a bas je na tom dijelu. Sjetih se vase price od neki dan. Ni ja ne podnosim dlake [sm=smiley36.gif]. Vec se brinem kako cu ucicati depilaciju oko poroda..da budem glat [sm=smiley36.gif]

Ja sam prije trudnoce prestala raditi brazilku, dobila eserihiju, dugo na terapiji i nisam iz predostroznosti isla. U tom zatrudnim i onda me bio strah od naprezanja jer sam se u medjuvremenu brijala. I sad je eto ne radim vec mjesecima, i bas mi je bezveze. Pogotovo kako ne vidim nista vise dole. Sad odem samo da mi uradi bikini zonu a ostalo brijem. A sad sam i noge prestala depilirati, upravo zbog vena. Strasno izgledaju, i mislim da bi to samo pogorsalo situaciju. Sad to ja aparaticem sredim. Meni nedostaje da odem i pocupam sve sto se da i mirna mjesec. Ovako stalno nesto cupkam, brijem....

I mogu reci da je moja kozmeticarka pravo bezobrazna. Idem njoj godinama, ostavim joj petobu mjesecno i sve divno bajno. Kako sam prestala raditi brazilku, od jednom je teze doci do nje, sad sam je jedva uhvatila da mi depilira bikini zonu. To je njoj 3 minute posla ali eto nema termina[sm=lev.gif] Rekla sam da necu vise ni ici. Zadnja 3 mjeseca je moram bukvalno moliti za termin.
Pa eto ako neko ima preporuku, moze na pp

aidana -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (2.7.2015 12:15:35)

Ma otvaraj tu kesu carobno jutro [sm=smiley36.gif].
joj, kad se sjetim sebe prije 4 godine. Nusam mogla iscekati da kupim stvarcice. Pa onda ih zagledam po nekoliko puta. I sad kad izrovim kese bice mi minijaturno. Navikla se vec na ove vece brojeve [sm=smiley36.gif].
i ja cu morati kupiti dosta tofa..sto se tice garderobe. Iskoristicu bodihe, gegice neutraln8h boja i imam jaknu i skafander. Imam i nekih stvarcica od rodice mm, ali je njen mali rodjen u aprilu, pa valjda se mogne sta iskombinovati. Ima bas prelijepih bermuda i ljetnih pantola..

Nekako je lakse da curica naslijedi stvari od djecaka, tu se moze ipak iskombinovati lijepih outfita, ne mora biti sve uvijek roza. Eh sad, obrnuto je vec diskutabilno [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Nekako mi djecak nije za roze boje, volanica i masnica [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Ja cu slijedece sedmice dobiti stvarcice od zaove i od prijateljice za curicu a imam i od malca stvari, pa cu onda vidjeti sta trebam jos dokupiti.

ziel -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (2.7.2015 12:16:55)

odoh na depilaciju. Mada ne znam koliko mi je pametno. Zbog ovih vena [sm=zmeden.gif]. Radim brazilku, a bas je na tom dijelu. Sjetih se vase price od neki dan. Ni ja ne podnosim dlake [sm=smiley36.gif]. Vec se brinem kako cu ucicati depilaciju oko poroda..da budem glat [sm=smiley36.gif]

Ja sam prije trudnoce prestala raditi brazilku, dobila eserihiju, dugo na terapiji i nisam iz predostroznosti isla. U tom zatrudnim i onda me bio strah od naprezanja jer sam se u medjuvremenu brijala. I sad je eto ne radim vec mjesecima, i bas mi je bezveze. Pogotovo kako ne vidim nista vise dole. Sad odem samo da mi uradi bikini zonu a ostalo brijem. A sad sam i noge prestala depilirati, upravo zbog vena. Strasno izgledaju, i mislim da bi to samo pogorsalo situaciju. Sad to ja aparaticem sredim. Meni nedostaje da odem i pocupam sve sto se da i mirna mjesec. Ovako stalno nesto cupkam, brijem....

I mogu reci da je moja kozmeticarka pravo bezobrazna. Idem njoj godinama, ostavim joj petobu mjesecno i sve divno bajno. Kako sam prestala raditi brazilku, od jednom je teze doci do nje, sad sam je jedva uhvatila da mi depilira bikini zonu. To je njoj 3 minute posla ali eto nema termina[sm=lev.gif] Rekla sam da necu vise ni ici. Zadnja 3 mjeseca je moram bukvalno moliti za termin.
Pa eto ako neko ima preporuku, moze na pp

Ja sam mozda staromodna ali stvarno ne znam kako se radi ta brazilka, mozes li objasniti [sm=smiley36.gif] Ja do sad vjerovala samo bicevima [sm=smiley31.gif]

ziel -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (2.7.2015 12:18:20)

Aidana hajde bona , cas_ti se sladoledom makar svaki 4. dan nece ti nista biti [sm=smiley36.gif] Super za kontrolu [sm=bravo.gif]

A ja ne znam za vas zene, dal mi je mozda glup prijedlog , vi kazite [sm=smiley36.gif] Da svaka od nas postavi svoju sliku da vidimo s kim se druzimo [sm=smiley1.gif] Ako je glup prijedlog, recite [sm=smiley36.gif] A evo prvo moje slike, slika je od prije 4 dana kad sam sitne pramenove uradila neka bež boja, mozda se ne vidi bas najbolje na slici ali eto, ja sam zadovoljna frizurom [sm=smiley20.gif]
[img]http://s3.postimg.org/oy8kglk1r/11659443_1600194113592527_5385016770983243716_n.jpg[/img]

aidana -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (2.7.2015 12:21:22)

Nisam uspjela sve procitati, hoce dijete da jede pa moram ici....na koga li je [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

LTM samo miruj i pazi na vas dvoje. Ja vjerujem da ce to biti sve ok, znas da je Divanovic i preoprezan.

Rose divno odjelce[sm=smiley1.gif] i super info da je snizenje u

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (2.7.2015 12:21:45)

brazilka je totalno uklanjanje dlaka [sm=smiley36.gif] odnosi se naravno samo na vaginu [sm=smiley36.gif] i mislim da boli prestravicno [sm=smiley36.gif] nisam pokusala niti bih [sm=smiley36.gif]

memsi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (2.7.2015 12:22:21)

Dancek cure,kako ste mi danas.
Vidim raspisale se uveliko,znaci raspolozenje na visokom nivou.Novim clanicama zelim dobrodoslicu kao i uredne trudnoce,i bez sekiracije i briga naravno.Vrijeme ce vrlo brzo proci,evo vidim po sebi.Jos ne mogu da vjerujem da sam pri kraju....L.T.M.nemoj se nista brinuti sve ce to biti dobro akobogda.Sada malo vise odmaraj.Ja sam danas nekakva bas bezveze,valjda malo i ovo vrijeme se pocne muljati pa bi samo spavala.Obzirom da i ja krecem na ctg.da li neko zna da li se iskljucivo treba ici ujutro ili moze i poslijepodne.

aidana -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (2.7.2015 12:24:23)

Aidana hajde bona , cas_ti se sladoledom makar svaki 4. dan nece ti nista biti [sm=smiley36.gif] Super za kontrolu [sm=bravo.gif]

A ja ne znam za vas zene, dal mi je mozda glup prijedlog , vi kazite [sm=smiley36.gif] Da svaka od nas postavi svoju sliku da vidimo s kim se druzimo [sm=smiley1.gif] Ako je glup prijedlog, recite [sm=smiley36.gif] A evo prvo moje slike, slika je od prije 4 dana kad sam sitne pramenove uradila neka bež boja, mozda se ne vidi bas najbolje na slici ali eto, ja sam zadovoljna frizurom [sm=smiley20.gif]
[img]http://s3.postimg.org/oy8kglk1r/11659443_1600194113592527_5385016770983243716_n.jpg[/img]

Ziel lijepo izgledas[sm=smiley1.gif] Ne sjecam se koje si godiste...ili si stvarno mlada ili bas mladolika [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

ziel -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (2.7.2015 12:25:01)

brazilka je totalno uklanjanje dlaka [sm=smiley36.gif] odnosi se naravno samo na vaginu [sm=smiley36.gif] i mislim da boli prestravicno [sm=smiley36.gif] nisam pokusala niti bih [sm=smiley36.gif]

A na koji nacin? Jel se koriste mozda one trakice sto se lijepe ili ?

ziel -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (2.7.2015 12:26:40)

Ziel lijepo izgledas[sm=smiley1.gif] Ne sjecam se koje si godiste...ili si stvarno mlada ili bas mladolika [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

1991. ove god. napunila 24 [sm=smiley36.gif] ja sebi izgledam starije s obzirom na godine, zbog viska kg koje sam nabacila od proslog ljeta ali vec razradjujem taktiku za skidanje sala, kad se porodim bacam se na posao [sm=smiley1.gif]

aidana -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (2.7.2015 12:27:36)

mene je svaki put toliko boljelo da hocu odustati u po posla [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] i ko biva bude lakse vremenom...meni nije. Ali je zato rezultat odlican, i bude ti drago sto si istrpjela.

aidana -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (2.7.2015 12:30:36)

A na koji nacin? Jel se koriste mozda one trakice sto se lijepe ili ?

meni je radjeno secernom pastom, to je egipatska depilacija ali moze i voskom. Lijepo skines gace, legnes i onda te ona zalijepi pa povuce i pocupa sve dlake, pa dignes i rasiris noge, pa kleknes na koljena ono doggy style da te zalijepi gdje god moze i pocupa [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Eto bas sam ti lijepo detaljno objasnila [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (2.7.2015 12:31:49)

http://www.wikihow.com/Give-Yourself-a-Brazilian-Wax

Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>