rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (2.7.2015 11:27:31)
|
IZVORNA PORUKA: ninuska IZVORNA PORUKA: rose IZVORNA PORUKA: anitaa Preslatko Rose, kod mene je odijelce s pcelicom, tamno rozo, u stvari nisam nesto posebno planirala da u tom izade, to je zadnje.sto sam kupila, neki dan u Okaidiju...sad bih poslala, ali preko mobitela, zao mi je malo sam smoti za to...moja cura premirna, cak kad se preforsiram samo se Bogu pomolim da se sto prije javi, a njoj mrsko :-)...i na zadnjem pregledu legi i zijeva, beba melanhonik...zezam se, nesto razmisljam da ponovo odem kod svoje dr na pregled, jer puno mi bez pregleda jos 10, a ima nekih opcija i 15 dana, s tim da.sam zadnji put bila prije nekih 20ak dana, ipak je ovo finalni mjesec. i ova bubamarica je u okaidiju kupljena [sm=smiley1.gif] bilo tih rozih tamnih ali ja nadjoh narandjasto pa mi ide fino uz korpu [sm=smiley1.gif] mislim mozda nadjem nesto ljepse ali ovo je za sada favorit [sm=smiley1.gif] Svidja mi se odijelce. Koliko si platila? Ja evo sestri dajem smjernice za kupovinu..ona u svedskoj, pa ne znam sta bih prije [sm=smiley36.gif] nepunih 15 KM [sm=smiley36.gif] nako je snizenje u okaidiju..vidkm da je hrpa stvari izlozena, nema oznaka uzrsata...bojim se da s ene zatvaraju [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|