RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

M.A.M. -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (2.7.2015 10:47:52)

IZVORNA PORUKA: rose

evo odjelce za izlazak iz bolnice :)

http://i.imgur.com/gLaaTbx.jpg?1

ajjjjjjjjj pa ovo je samo za pojesti [sm=sloncek.gif][sm=zz_showoff.gif]

Carobno jutro -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (2.7.2015 10:51:31)

IZVORNA PORUKA: Carobno jutro

[sm=love.gif][sm=love.gif][sm=muca.gif][sm=muca.gif] pcelica mala[sm=bravo.gif]

mislim da je bubamarica :)

bubamarica sa rasirenim krilima onda[sm=smiley36.gif][sm=pikapoka1.gif] preslatko je u svakom slucaju[sm=love.gif]

Carobno jutro -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (2.7.2015 10:52:24)

IZVORNA PORUKA: M.A.M.

LTM mila izdrzi jos koji dan,inace ti nebi ni mirovala drugacije,neka te bona malo u vodoravnom polozaju,a bebica ce biti dobro,znam da postoji strah kao kod mene sa prosle kontrole nisam spavala 2 dana,al eto sad odbrojavamo [sm=bravo.gif],i ja sad zvala svog dr rece mi da danas dodjem na kontrolu vec mi se zeludac okrece,al znam ja da ce bebica biti dobro akoBogda
Ljubim te draga i cuvaj se nemoj da ti dolazim tamo [sm=jezicek.gif]

MAM, sretno danas, javni nam a vidjet ces d aje sve ok i posteljica i sve, nece to kalcificirat vise..[sm=bravo.gif]

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (2.7.2015 10:53:33)

seka je imala narandjasto jer nam je korpa narandjasta pa evo da nastavimo [sm=smiley36.gif]

http://i.imgur.com/v70O5XJ.jpg?1

[sm=smiley1.gif]

LilianaR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (2.7.2015 10:59:59)

Kako ste divno drustvance..voljela bih vam se pridruziti!Nakon tri godine lecenja steriliteta,kad sam izgubila svaku nadu..desilo se...!!Mojoj sreci nema kraja..ali tu je i strah koji ne popusta.[sm=smiley13.gif].Bilo bi lepo druziti se sa vama...

anitaa -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (2.7.2015 11:02:34)

Preslatko Rose,
kod mene je odijelce s pcelicom, tamno rozo, u stvari nisam nesto posebno planirala da u tom izade, to je zadnje.sto sam kupila, neki dan u Okaidiju...sad bih poslala, ali preko mobitela, zao mi je malo sam smoti za to...moja cura premirna, cak kad se preforsiram samo se Bogu pomolim da se sto prije javi, a njoj mrsko :-)...i na zadnjem pregledu legi i zijeva, beba melanhonik...zezam se, nesto razmisljam da ponovo odem kod svoje dr na pregled, jer puno mi bez pregleda jos 10, a ima nekih opcija i 15 dana, s tim da.sam zadnji put bila prije nekih 20ak dana, ipak je ovo finalni mjesec.

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (2.7.2015 11:03:09)

IZVORNA PORUKA: LilianaR

Kako ste divno drustvance..voljela bih vam se pridruziti!Nakon tri godine lecenja steriliteta,kad sam izgubila svaku nadu..desilo se...!!Mojoj sreci nema kraja..ali tu je i strah koji ne popusta.[sm=smiley13.gif].Bilo bi lepo druziti se sa vama...

pa druzi se [sm=smiley1.gif], nemoj da te strah..sve smo to prosle na ovaj ili onaj nacin...koliko si sad, kad je termin?

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (2.7.2015 11:04:30)

IZVORNA PORUKA: anitaa

Preslatko Rose,
kod mene je odijelce s pcelicom, tamno rozo, u stvari nisam nesto posebno planirala da u tom izade, to je zadnje.sto sam kupila, neki dan u Okaidiju...sad bih poslala, ali preko mobitela, zao mi je malo sam smoti za to...moja cura premirna, cak kad se preforsiram samo se Bogu pomolim da se sto prije javi, a njoj mrsko :-)...i na zadnjem pregledu legi i zijeva, beba melanhonik...zezam se, nesto razmisljam da ponovo odem kod svoje dr na pregled, jer puno mi bez pregleda jos 10, a ima nekih opcija i 15 dana, s tim da.sam zadnji put bila prije nekih 20ak dana, ipak je ovo finalni mjesec.

i ova bubamarica je u okaidiju kupljena [sm=smiley1.gif] bilo tih rozih tamnih ali ja nadjoh narandjasto pa mi ide fino uz korpu [sm=smiley1.gif] mislim mozda nadjem nesto ljepse ali ovo je za sada favorit [sm=smiley1.gif]

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (2.7.2015 11:05:36)

Preslatko Rose,

a ja sam sliku s moba prebacaila na imgur..spojila se kablom na laptop i uploadovala sliku na imgur i kopirala link [sm=smiley1.gif]

pandica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (2.7.2015 11:07:17)

Hjooooj medeno majo sjatko odjelce [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley27.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley27.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley27.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zz_inlove.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zz_inlove.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zz_wub.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zz_wub.gif[/image] preslatko je rose

Carobno jutro -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (2.7.2015 11:08:18)

seka je imala narandjasto jer nam je korpa narandjasta pa evo da nastavimo [sm=smiley36.gif]

http://i.imgur.com/v70O5XJ.jpg?1

[sm=smiley1.gif]

a vidi cure i kosice i odjelceta[sm=love.gif][sm=love.gif][sm=love.gif][sm=love.gif] prekrasna je[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

LilianaR, dobro nam dosla[sm=bravo.gif] ima nas ovdje tako prestrasenih jos. Sto kaze rose, sve smo prosle taj period straha i iscekivanja[sm=smiley1.gif] Evo ja svoju bebu ocekujem poslije cetiri godine svega i svacega, spontanih, sterliteta, ma svega. Straha ima jos ali guramo nekako. Mala curica isto tako, evo je pred porodjajem, ocekujemo svaki dan da se porodi,a i ona je dugo cekala svoje zlato, tako da pridruzi nam se i ima da to zacas prodje[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

anitaa -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (2.7.2015 11:08:54)

I kod nas je.prva cura bila u narandzastom, korpa, posteljina, kapica, ma sve...roza mi se nikad nije svidala, ali sam je kasnije kupovala za curu u izobilju, lijepo joj stoji, a i ona je voli, tako da kupih ovaj put rozo odijelce, trebala.bi onda.i sve.ostalo u tom stilu...uh, ako bude it's boy...

M.A.M. -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (2.7.2015 11:09:07)

Dobro nam dosla,znam kako je draga,sve sam to prosla i bas toliko cekala,a evo hvala Bogu jos malo pa cu drzati bebaru svoju [sm=bravo.gif]

araj -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (2.7.2015 11:09:51)

LTM miruj draga. Proci ce to brzo. I meni je proslo 6 mjeseci lezanja u kuci :)
ROse, preslatko odjelce. Ja svojoj bebi nista nisam kupila. Valjda ce mi doktor dati da malo izadjem iz kuce da kupim najosnovnije dijetetu.
M.A.M sretno na kontroli i ja danas idem ako Bog da.
LilianaR ja te razumijem u poptunosti. Sve ce to dobro biti aBd

ninuska -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (2.7.2015 11:11:03)

Preslatko Rose,

i ova bubamarica je u okaidiju kupljena [sm=smiley1.gif] bilo tih rozih tamnih ali ja nadjoh narandjasto pa mi ide fino uz korpu [sm=smiley1.gif] mislim mozda nadjem nesto ljepse ali ovo je za sada favorit [sm=smiley1.gif]

Svidja mi se odijelce. Koliko si platila? Ja evo sestri dajem smjernice za kupovinu..ona u svedskoj, pa ne znam sta bih prije [sm=smiley36.gif]

M.A.M. -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (2.7.2015 11:11:09)

Araj mozda se sretnemo [sm=smiley36.gif]
ma meni je narandjasta prelijepa boja,kod nas je krevetac narandjast,kupit cu i ogradicu u toj boji mozda i posteljinu

araj -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (2.7.2015 11:12:21)

Araj mozda se sretnemo [sm=smiley36.gif]
ma meni je narandjasta prelijepa boja,kod nas je krevetac narandjast,kupit cu i ogradicu u toj boji mozda i posteljinu

Ja cu u 13h biti gore aBd :)

M.A.M. -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (2.7.2015 11:14:02)

Ja cu oko 12:30,jel ti ides dole gdje je ctg ili gore u ambulantu?

*pcelica* -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (2.7.2015 11:14:19)

Dobro nam dosla. Iskrene cestitke [sm=bravo.gif]

araj -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (2.7.2015 11:16:36)

DOle na UZ, nisam jos pocela ici na CTG. Jel se na CTG ide kad udjes u 9 jesec?

M.A.M. -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (2.7.2015 11:19:03)

IZVORNA PORUKA: araj

DOle na UZ, nisam jos pocela ici na CTG. Jel se na CTG ide kad udjes u 9 jesec?

mislim da da,e nista onda ja cu na sterilitet tamo,moj dr tamo radi uz i kontrole,sretno mila [sm=bravo.gif]

pandica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (2.7.2015 11:19:26)

Dobro nam dosla draga, neka te sa nama da vidis kako će ti brzo proletjeti vrijeme. Dok se okrenes, imaćeš bebaru u svojim rukama ako Bog da [sm=smiley1.gif] Sretno[sm=bravo.gif]

putujuca -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (2.7.2015 11:22:53)

jutro i od mene (malo kasnije al dobro)

grrrr ode mi kilometarski post, jos me izlogava [sm=hudicek1.gif]

LTM izdrzi jos malo, imas ionako iskustvo sa mirovanjem i mislim da ces ti to uspjeti a u sustini si dobila divne vijesti, sve zavisi kako se posmatra:) ono najvaznije je da beba super napreduje i sta ces vise, samo hrabro.

Rose divnooo :)

Liliana dobro nam dosla, pridruzi se i bice ti lakse uz ove zene koje su prosle slicno ili isto...ako te ne ohrabre nece ti odmoci:)

Sretno vama koje idete danas na kontrolu, da vas samo divne vijesti docekaju:)

Nama kontrola dalekooo tek 20.07. a tad cemo aBd vec uci u 9. Puno mi cekati al sta cu. Bitno je da mene moj djecak izudara posteno, nekad mi se zacrni pred ocima kako me zaboli kad me zvizne [sm=jezicek.gif]
al neka hB, tad znam da je dobro.

ninuska -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (2.7.2015 11:25:36)

IZVORNA PORUKA: *pcelica*

Dobro nam dosla. Iskrene cestitke [sm=bravo.gif]

Da se pridruzim cestitkama. Evo, zene su ti rekle sve...prosle, nazalost, sto i ti,.a sad ocekuju svoje bebice...tako da...glavu gore i bez strahova, draga

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (2.7.2015 11:27:31)

IZVORNA PORUKA: ninuska

Preslatko Rose,

Svidja mi se odijelce. Koliko si platila? Ja evo sestri dajem smjernice za kupovinu..ona u svedskoj, pa ne znam sta bih prije [sm=smiley36.gif]

nepunih 15 KM [sm=smiley36.gif] nako je snizenje u okaidiju..vidkm da je hrpa stvari izlozena, nema oznaka uzrsata...bojim se da s ene zatvaraju [sm=smiley13.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>