Carobno jutro -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (2.7.2015 10:07:09)
|
IZVORNA PORUKA: LieToMe IZVORNA PORUKA: Carobno jutro LTm, ja mislim da je mozda samo to do polozaja bebe sa tom vrpcom, mozda se ona vec pomakne i ta pupcana se makne[sm=zmeden.gif] A eto grlic se nije skratio, izdrzat cete vi jos sigurno do kraja[sm=bravo.gif] A vidi bebe mashAllah kolika je, 2,600 kg, moze ona i sad da se rodi[sm=smiley36.gif] Od zaove mala, se rodila u terminu sa 2,300 pa ti vidi, eno je cura velika[sm=smiley36.gif] hej draga ma i ja se nadam daje to sa pupcanom samo privremeno, da se beba igra... grlic se jest skratio [sm=smiley19.gif] srecom ima eto i tog ocuvanog dijela mada je problem sto se unutra vise otvorio. ona Y diletacija je 3 cm [sm=smiley19.gif] a s obzirom da rece da je beba vec na glavi i dosta je krupna nije bezazleno jer kaze da je opasnija ta unutrasnja otvorenost nego samo skracivanje grlica. uglavnom rekao mi je za svaku najmanju sitnicu koju osjetim a ne bude mi normalna da pravac bolnica odmah, jer on je na godisnjem. ja sad cekam mamu da dodje, da pijemo kafu...mislila s malenom izaci ali eto nisam bas ni za izlaska...bas sam nekakva podjeljenja... Ja ne skontah ovo za unutrasnje otvaranje, izvini. Lezi i miruj sada. Bit ce to sve ok vidjet ces aBd. JOs koju sedmicu da izdrzis a hoces sigurno. I onda nek krene, a do tada ce mala nabiti i tri kile[sm=smiley36.gif] Ostavi se sad poslova i rada po kuci. Da je divke imalo sumnjao da treba da ti da te inekcje za sazrijevanje pluca, dao bi. Ovako pretpostavljam da i on misli da ces upasti u deveti ali eto cisto iz predostroznosti, ides u bolnicu ako te sta jace zaboli. A mala ce se maknutii od upacane sigurno. To je samo trenutni polozaj, ha ja[sm=bravo.gif] Nemoj biti tuzna, eto vidis, sve je ok, napreduje sve super[sm=bravo.gif] Izdrzat ces ti, sigurrna sam ja[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|