LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (1.7.2015 14:27:23)
|
ja jeste se raspisale i rastorokale majko draga [sm=smiley36.gif] 3 strane... preletih onako letimicno cisto da znam sta je danasnja tema emisije [sm=smiley36.gif] vidim spominju me ove za vojnu bolnicu [sm=smiley36.gif] bujrum vala sa mnom kod nakasa (moracu ga i ja prvo uganjati) i jedino je belaj taj prvi put da ga uganjam kad ga dugo ne vidim, kasnije se on i ja redovno druzimo [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] malena i ja smo imale aktivan dan... nju probudila, nahranila, spremile se, otisle do knjizare kupile pernicu, registratore i one kosuljice (da danas neku papirologiju i racune organizujem) onda smo prosetale do konzuma, kupile slicice [sm=smiley36.gif](zivotinjsko carstvo) pa kod moje frizireke na kafu. malena se igrala sa viklerima, cesljala me...uglavnom uzivancija. onda se vratile, ona uzinala igrala se i komirala se a ja se razletila po kuci da pretumbam ovo stvari sto sam planirala (kad bih vam rekla da sam od 100% 70% pretumbala neplanski ne bi mi vjerovale [sm=smiley36.gif]) uglavnom iselih se iz 2 ladice, danas popodne cu iz jos dvije (tu mi je sminka, parfemi, neke djidje ova jedna je vise poluprazna) ali prvo moram muza da posaljem u jysk sa slikama kutija koje mi treba kupiti [sm=smiley36.gif] lijepi viber [sm=smiley36.gif] uglavnom, aktivna nema sta... znala sam ja da ce meni ovako biti, sad cu ja svaki dan ovako... pa meni je bilo bolje dok sam radila [sm=smiley36.gif] nisam tumbala stvari [sm=smiley1.gif] ne upratih ko mi je postavio sliku pidjamica (ninuska cini mi se) hvala ti puno, mi smo se vec snasli (iskopala sam 3-4 sorca iz h&m koji eto nisu bas ono nesto reprezentativni za po vani ali su preudobni za po kocu pa sad joj samo to obucem na bodi kratki rukav) tako da sam problem pidjama rijesila
|
|
|
|