LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (2.7.2015 16:52:13)
|
IZVORNA PORUKA: maksi Zene kako ste mi sve redom, Ja bila na kontroli pa hodala po gradu. Beba super napreduje,sve je uredu hvala bogu ima 2600 kg dubi na glavici,plodne vode dovoljnjo posteljica jos nije pocela stariti. Po ultrazvuku smo 35 nedelja punih danas. Za sedam dana na prvi ctg i tako. LTM mila znam da si se rastuzila,ali bice sve uredu ako Bog da,kako kazes uskocice mama i svekrva ti pripremi sto trebas i odmaraj ne brini se. Jaka si ti izdrzaces. Saljem ti puno virtuelnih zagrljaja podrske [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Drugo nisam nista upratila Jedino jesam Rose. Odjelce je med medeni [sm=zz_wub.gif][sm=zz_wub.gif][sm=sloncek.gif] [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] hvala draga maksi...ma izguracemo mi. jest da je to sok u prvi mah (koliko god da se ja svaki put pripremim za taj grlic) ali unisti mi svaki put pregled [sm=smiley36.gif] krene s nalazima, sve super, onda bebica, tyson napreduje, sve za 10 i onda dodje taj grlic i da prostite ujebe cijelu situaciju [sm=smiley36.gif] jutros sam bas bila nekakva nikakva, jos i ta pupcana sto je na vratu [sm=smiley13.gif] ali kako sam sa malenom provela lijep dan, bila mi i mama, bebica se udara...sve nekako covjek potisne u drugi plan. meni je on zakazao jos jedan pregled kad se vrati sa godisnjeg, jest da cu ja biti 36-37 sedmica ali bolje mi kod njega nego se po bolnici metiljati (mada cu morati svakako zbog bolovanja prije njegovog pregleda otici Nakasu) rose ovo krenulo sa pregledima... nadam se da je mala curica ok, ne upratih je danas da se javljala. ja sam napravila i przenice (jele mi se sa eurokremom [sm=smiley36.gif]) otkad sam vidjela na onom 24 kichen kako je to aman zaman specijalitet u francuskoj oplakah od sege [sm=smiley36.gif] sto kaze moj muz oni od svega naprave specijalitete [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|