aidana -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (10.7.2015 15:50:19)
|
IZVORNA PORUKA: maksi Dan zene, Ja peglah cjelo vrijeme,bas se umorih,ukljucila sam masinu za ves samu da opere da je malo dezinfikujem prije bebi stvarcica,sutra sam planirala poceti sa pranjem. Ne znam vas zene kojima se blizi termin da li ste kao ja ali mene je juce poslije ctga uhvatio neki strah valjda sam skontala da se bas primaklo,pa sam sinoc otplakala i turu ne znam sta mi bi. Strah me svega toga prvo poroda ne znam zasto cak sam sama sebi smjesna ipak sam vec dva puta kroz to prosla,pa onda strah da sve bude u redu sa bebom da se zodi ziva i zdrava,pa zivot sa troje djece. Ma skroz sam u nekoj konfuziji ni sama ne znam sta mi je ali sam nikakva samo mislim i mislim i razmisljam. Udavih vas svojim glupostima Maksi draga, mislim da je to normalno. Ja vjerujem da si se tako osjecala i prethodna 2 puta. Samo ti izbaci to iz sebe. Mene isto zna strah uhvatiti, i to bukvalno oko svega oko poroda, bebe, nasih zivota, kako cemo ovo kako cemo ono.... Ali kad si uspjesno sve izvela 2 puta, sgurna sam da ce tako biti i treci put [sm=smiley2.gif]
|
|
|
|