Farah 00 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (10.7.2015 14:52:33)
|
IZVORNA PORUKA: Carobno jutro IZVORNA PORUKA: LieToMe mi se dovukle kod mojih, isto putujuci dzindasi [sm=smiley36.gif] moja torba, njena torba, ruksak...jos ona ponijela i neku plisanu igracku... i ulazimo u zgradu kad dezurna komsinica jel sad djecak hahahaha majke mi svaki put deja vu elem, popila kaficu sa mamom, malo se igramo...kasnije odoh na kafu sa kumom, pa u soping pa po muza na posao i idemo gledati usisivace [sm=smiley36.gif] vidim pricate o cokoladama...ja to u neogranicenim kolicinama...sinoc sam prije spavanje king na stapicu. mm me pocas_tio, izasao da baci smece i vraca se sa sladoledom [sm=smiley36.gif] Kako ti spomnu tu komsinicu, juce meni jedna dezurna mahalusa u famliji mm, pita je li ti cura, reko jeste, vidi se kaze po tebi, hajde rekoh fino. Te se ona ne zaustavi tu, nego nastavi da me "tjesi", kaze ne brini, nema veze. Evo i ja sam prvu curu rodila, pa onda dva djecaka[sm=smiley36.gif] BIt ce, ne sekiraj se[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Mene suze zalile od smijeha. Nisam nista reka, sutila sam, necu reko belaj da pravim bezevze na svadbi, nema smisla[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Ni ja to ne kontam, kako ljudi mogu tako razmisljati, a sve su to mahom zene, same prave razliku izmedju muskog i zenskog djeteta. Mene tako pitaju sta je, ja kazem dr rekla curica, i onda ono kao odmahnu glavom, pa hajde nek je zivo i zdravo, drugo ce biti aBd musko. Bas ne razumijem, a toliko se ljudi napati da uopste imaju djecu, i koliko bolesne djece ima. Ali takvi su ljudi.
|
|
|
|