LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (10.7.2015 20:35:49)
|
oooo zene sta ima kako ste? mi maloprije dosli kuci [sm=smiley1.gif] malena ostala kod mojih, naravno odmah smo zvali da vidimo sta radi (kaze mm zovi ti tvoja mati [sm=smiley36.gif] gdje ce on punicu ispitivati koliko je spavala, sta je jela, gdje su bile [sm=smiley36.gif] ) ja da sam moja mati ja bih sama sebi spustila slusalicu [sm=smiley36.gif] elem, ja od mojih sa kumom na kafu, pa usput da obidjem tetu koja ju je cuvala, i tu popijem kafu, pa do muza na posao pa u scc kupili smo mu novo sredstvo za rad [sm=smiley36.gif] sam je birao usisivac, uzeo neki fensi samsungov, vuce malu djecu iz cilima [sm=smiley36.gif] 370 usisnih snaga [sm=smiley36.gif] jos ima komande wifi na drsci, ne mora ni da se saginje, i 5 godina garancije, plus dobio i cetku za neke posebne dlake [sm=smiley36.gif] ma nama su tamooplakali od sege, doslovno se kocili koliko sam ja mm zezala, reko biraj sebi...onda me poceo muntati za tv...ma haos [sm=smiley36.gif] kupismo i citava dva bodija u bimacu...ja ne znam jesam li ja postala muhanata ali meni stvarno h&m i lindex vrh... i pcelica maja...gdje god smo usli nema nijedan bodi na preklop. ja se dobro sjecam kako je meni bilo suer sto su oni manji brojevi na preklop...jos me poce prodavacica ubjedjivati eto nema to bas puno veze. reko vjerujte ima. sutra cemo abd od carsije krenuti prvo po onaj omeksivac u ciko pa do bbi-ja... daleko mi je bolji izbor radnji u bbiju nego u sccu. kasnije bi se mogao film pogledati a ima i sladoleda [sm=smiley36.gif] i ne mogu ja vama sad docarati sa kojim entuzijazmom ovaj mm usisava [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] samo mi je rekao "sto si bona stisla za onaj tv na akciji, mogla si se i ti ponoviti" [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|