LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (11.7.2015 16:42:16)
|
IZVORNA PORUKA: *pcelica* IZVORNA PORUKA: LieToMe ooooo trudnice drage sta ima kod vas? mi jutros izasli prije 11 i evo sad se dovukli kod sveki. krenuli smo od carsije sve pjeske...kupili smo omeksivac (ako koga zanima onaj cikov je 750 ml 6,5KM), onda smo krenuli redom... nasli smo u bimbusu odijelce za iznijeti bebu (sutra cu slikati i postavim) kuili i za L satensku pidjamicu u lindexu (imaju super snizenja) tata birao [sm=bravo.gif] onda i dm obavili (sutra pakujem kofer), bili i u baby centru, rezervisali podlogu za presvlacenje, presvlaku za lezaljku... onda me mm oveo na rucak i dotukao me sladoledom iz mcdonaldsa [sm=duda.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ne smijem stat na vagu narednih 5 dana elem, mi se eto micemo lagano [sm=smiley1.gif] sutra peglam garderobicu, pakujem i kofer (ovo osnovno)... nisam vas citala nista (nisam stigla stvarno) ali obecavam da cu retroaktivno [sm=smiley36.gif] nadam se da ste mi sve ok, da uzivate u vikendu...MAM upratih beba se ponovila [sm=bravo.gif] koja od vas spomenu 54 broj za bebu [sm=smiley36.gif] mi ispod 62 nista ne kupujemo L bila 55 pa joj 62 oblacili a ova beba krupnija [sm=smiley36.gif] u okaidiju vidjeli slatkih stvari ali kad vidjesmo broj 54 mm krepao od sege, kaze nema sanse da nasa beba tome i primirise [sm=smiley36.gif] Ja kupila 54 dva bodija na kopcanje i gegice. Za prvih par dana. Znaci ipak ce ici celi sve su prilike [sm=smiley36.gif]Jos mi svekrva govori sto nisam jos. Rekoh stani zeno ostalo cu 62 sto je sigurno sigurno je. ma ne mora znaciti pcelice, kod nas su svi visoki u familiji...nema beba jednostavno na koga da bude mala. sveki je meni do ramena a mm bio 59 dug [sm=smiley36.gif] 3 puta mjerili nisu vjerovali, donjeli joj bebu kaze moja beba ko beba od 3 mjeseca [sm=smiley36.gif] tako da mi imamo par bodija 56 ali jako puno imamo 62 i 68, L mi je bas dugo nosila te brojeve. zaboravih reci da smo bili i u cm-u u titovoj, nemaju malih brojeva sve 68 i vece i nema na preklop pa cemo ovih dana otici do fisa i amka. mama danas isla sa L do amka, uzeli bebi svega, seka birala, peskir, nekih kompletica i bodija na preklop [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|