RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

ziel -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (10.7.2015 10:40:30)

Joj zena... ne mogu da ih shvatim, pa zasto ti komentari suvisni.. o moj Boze.... I mene to nervira draga, strasno, kad se sjetim prije nekog vremena, ma cim sam se udala pocela su pitanja IMA LI NOVINE, [sm=hudicek1.gif] ja sam ih pola ignorisala, nekima sam govorila NECEMO MI JOS, nekima BICE BICE, a nismo razglasili prva 3 mjeseca, nisam htjela iz principa...

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (10.7.2015 10:40:59)

IZVORNA PORUKA: M.A.M.

Zenice ima li vas koje ste na birou,sta treba od onih papira za naknadu ?

samo potvrda da si na birou [sm=smiley36.gif]

pandica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (10.7.2015 10:42:48)

Ojjj kako me nerviraju ti pametnjakovici... grrrr...
Hajde bar je to komsinica, a znas kad sam ja otisla doktorici svojoj u Skerlicevoj, ona bila na bolovanju i mijenja je doktor neki... Prvo nista mi od mjera nije uradio, niti mi je na koje od mojih pitanja odgovorio, al je nakraju sa osmjehom na licu konstatovao mašala muško je... Ja gledam i ne vjerujem [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
IZVORNA PORUKA: Carobno jutro

IZVORNA PORUKA: LieToMe

mi se dovukle kod mojih, isto putujuci dzindasi [sm=smiley36.gif] moja torba, njena torba, ruksak...jos ona ponijela i neku plisanu igracku... i ulazimo u zgradu kad dezurna komsinica jel sad djecak hahahaha majke mi svaki put deja vu
elem, popila kaficu sa mamom, malo se igramo...kasnije odoh na kafu sa kumom, pa u soping pa po muza na posao i idemo gledati usisivace [sm=smiley36.gif]

vidim pricate o cokoladama...ja to u neogranicenim kolicinama...sinoc sam prije spavanje king na stapicu. mm me pocas_tio, izasao da baci smece i vraca se sa sladoledom [sm=smiley36.gif]

Kako ti spomnu tu komsinicu, juce meni jedna dezurna mahalusa u famliji mm, pita je li ti cura, reko jeste, vidi se kaze po tebi, hajde rekoh fino. Te se ona ne zaustavi tu, nego nastavi da me "tjesi", kaze ne brini, nema veze. Evo i ja sam prvu curu rodila, pa onda dva djecaka[sm=smiley36.gif] BIt ce, ne sekiraj se[sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] Mene suze zalile od smijeha. Nisam nista reka, sutila sam, necu reko belaj da pravim bezevze na svadbi, nema smisla[sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif]

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (10.7.2015 10:43:45)

mi se dovukle kod mojih, isto putujuci dzindasi [sm=smiley36.gif] moja torba, njena torba, ruksak...jos ona ponijela i neku plisanu igracku... i ulazimo u zgradu kad dezurna komsinica jel sad djecak hahahaha majke mi svaki put deja vu
elem, popila kaficu sa mamom, malo se igramo...kasnije odoh na kafu sa kumom, pa u soping pa po muza na posao i idemo gledati usisivace [sm=smiley36.gif]

vidim pricate o cokoladama...ja to u neogranicenim kolicinama...sinoc sam prije spavanje king na stapicu. mm me pocas_tio, izasao da baci smece i vraca se sa sladoledom [sm=smiley36.gif]

Kako ti spomnu tu komsinicu, juce meni jedna dezurna mahalusa u famliji mm, pita je li ti cura, reko jeste, vidi se kaze po tebi, hajde rekoh fino. Te se ona ne zaustavi tu, nego nastavi da me "tjesi", kaze ne brini, nema veze. Evo i ja sam prvu curu rodila, pa onda dva djecaka[sm=smiley36.gif] BIt ce, ne sekiraj se[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Mene suze zalile od smijeha. Nisam nista reka, sutila sam, necu reko belaj da pravim bezevze na svadbi, nema smisla[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

OMG ...ovakve izjave mi tjeraju krv u glavu...i inspirisu me na more psovki neprimjerenih jednoj odrasloj, obrazovanoj osobi [sm=lev.gif]

*pcelica* -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (10.7.2015 10:47:19)

Meni je prosle godine na moru zena kod koje smo bili pocela s pricom o trecem da ganjam musko bla bla bla. Ja tad bila u fazonu da mi ne pada na pamet. Vidi mm da ja mijenjam boje ko semafor. Kad ce on ne treba meni musko, ne bih ja svoje cure dao ni za jednog djecaka na svijetu. Elem ona se pocela s njim raspravljati a ja se ispalila [sm=smiley36.gif] Kasnije ulazi u sobu i para mu iz usiju. Rekoh dragi moja meni je tako non stop [sm=jezicek.gif]

ziel -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (10.7.2015 10:47:28)

I mene izbace iz takta, pobudalim [sm=grrr.gif] pa kasnije sebi govorim PA STO TI JE TO TREBALO, najbolje ih je ignorisati ili se zasmijati najjace [sm=jezicek.gif]

LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (10.7.2015 10:48:41)

IZVORNA PORUKA: rose

Kako ti spomnu tu komsinicu, juce meni jedna dezurna mahalusa u famliji mm, pita je li ti cura, reko jeste, vidi se kaze po tebi, hajde rekoh fino. Te se ona ne zaustavi tu, nego nastavi da me "tjesi", kaze ne brini, nema veze. Evo i ja sam prvu curu rodila, pa onda dva djecaka[sm=smiley36.gif] BIt ce, ne sekiraj se[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Mene suze zalile od smijeha. Nisam nista reka, sutila sam, necu reko belaj da pravim bezevze na svadbi, nema smisla[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

OMG ...ovakve izjave mi tjeraju krv u glavu...i inspirisu me na more psovki neprimjerenih jednoj odrasloj, obrazovanoj osobi [sm=lev.gif]

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] jao carobna hahaha mojoj su svekrvi nedavno tako, eto ona dva decka a snaha joj jadna dvije cure hahaha samo moja sveki to odmah ziiikkk po kratkom postupku
ja kad mi pocnu tako vaziti sjetim se prijateljica koje ne mogu imati djece, koje se pate godinama, sjetim se i sve djece koja se rode bolesna, zena koje se pate u trudnoci i na porudu i samo u sebi kazem ma ko vas jebe sve, meni Bog dao nafaku, lagane porode i zivu i zdravu djecu...sad jos treba i muzicke, moglo bi prvo musko, moglo bi drugo...kako ljudi nemaju mjere ni u cemu

Carobno jutro -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (10.7.2015 10:50:06)

Ma meni vise to smjesno bas. Ti komentari i to. Ne reagujem ja na to. Eto rece zena ubijedjena da me tjesi[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]. Meni to shega, a sve me ono po ramenu milki[sm=smiley36.gif].

ninuska -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (10.7.2015 10:52:59)

Ja sam na birou. Cini mi se samo potvrda. E, onda godinu dana neces morati da se javljas na biro

ziel -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (10.7.2015 10:53:57)

Ma meni vise to smjesno bas. Ti komentari i to. Ne reagujem ja na to. Eto rece zena ubijedjena da me tjesi[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]. Meni to shega, a sve me ono po ramenu milki[sm=smiley36.gif].

ooo znam... ja sam na to alergicna na to tapsanje po ramenu [sm=lev.gif][sm=grrr.gif] i kad sjedem u gostima kraj neke pricalice, kao sto je npr. svekrva od moje sestre, ne gasi se, prica ne povezane stvari, pola je ne razumijem [sm=smiley36.gif] pa onda tapsa pa rukom te nesto pipka ili po nozi , jojjjjjjj.... ja bjezim odatle, igram se s djecom [sm=smiley36.gif]

Carobno jutro -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (10.7.2015 10:53:57)

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] jao carobna hahaha mojoj su svekrvi nedavno tako, eto ona dva decka a snaha joj jadna dvije cure hahaha samo moja sveki to odmah ziiikkk po kratkom postupku
ja kad mi pocnu tako vaziti sjetim se prijateljica koje ne mogu imati djece, koje se pate godinama, sjetim se i sve djece koja se rode bolesna, zena koje se pate u trudnoci i na porudu i samo u sebi kazem ma ko vas jebe sve, meni Bog dao nafaku, lagane porode i zivu i zdravu djecu...sad jos treba i muzicke, moglo bi prvo musko, moglo bi drugo...kako ljudi nemaju mjere ni u cemu

Najgore sto ova zna sve moje muke koje sam prosla da bih uopste odrzala ikako trudnocu i sta sve prodjoh u protekom vremenu sa ranijim neuspjelim trudnocama. ALi valjda je samo to bitno. Sad sam mm poslaal da se ni on ne brine[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] I on kaze sad mu je puno lakse[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (10.7.2015 10:54:16)

IZVORNA PORUKA: pandica

Jutro cure moje, ja jutros malo kasnim. Posla na sve strane pa ne stigoh ni da mahnem. Ja hvala Bogu jos heftu, pa lagano godisnji, bolovanje... Bas mi nesto drago da covjek malo pobjegne od ovih obaveza.
Rose bravo za kontorlu i bravo za odluku o mjestu poroda [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Ja neki dan pitam doktoricu da mi preporuči gdje da odem, ona kaže ne smijem... Iskreno jos nemam pojma gdje cu, ali ako uspijem skontati i ako to bude Jezero zovem da idemo na CTG [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

ma ja prosli put izabrah vojnu radi mastarije o porodu u vodi a gak bio u staroj zgradi...sad cu poslusati svoju dr i idem na njenu preporuku [sm=smiley1.gif]

ninuska -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (10.7.2015 10:55:58)

Joj, meni nije sega. Koliko god da se trudim povraca mi se na te izjave.
i meni neki dan, sigurno ti je musko, vidi se po stomaku. A, ja namjerno: nek je zivo i zdravo pa makar i musko [sm=hudicek1.gif].
I to zene...tacno same sebe ponizavaju i smatraju manje vrijednim [sm=smiley13.gif]

Carobno jutro -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (10.7.2015 10:56:32)

IZVORNA PORUKA: ziel

ooo znam... ja sam na to alergicna na to tapsanje po ramenu [sm=lev.gif][sm=grrr.gif] i kad sjedem u gostima kraj neke pricalice, kao sto je npr. svekrva od moje sestre, ne gasi se, prica ne povezane stvari, pola je ne razumijem [sm=smiley36.gif] pa onda tapsa pa rukom te nesto pipka ili po nozi , jojjjjjjj.... ja bjezim odatle, igram se s djecom [sm=smiley36.gif]

e to mi je shega, kad me krenu gurkat da mi nesto pojasne. Izmlatise me[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Ili po nozi ili po ruci. [sm=smiley36.gif]

ziel -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (10.7.2015 10:56:50)

Jutro cure moje, ja jutros malo kasnim. Posla na sve strane pa ne stigoh ni da mahnem. Ja hvala Bogu jos heftu, pa lagano godisnji, bolovanje... Bas mi nesto drago da covjek malo pobjegne od ovih obaveza.
Rose bravo za kontorlu i bravo za odluku o mjestu poroda [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Ja neki dan pitam doktoricu da mi preporuči gdje da odem, ona kaže ne smijem... Iskreno jos nemam pojma gdje cu, ali ako uspijem skontati i ako to bude Jezero zovem da idemo na CTG [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

ma ja prosli put izabrah vojnu radi mastarije o porodu u vodi a gak bio u staroj zgradi...sad cu poslusati svoju dr i idem na njenu preporuku [sm=smiley1.gif]

Zar ima toga u BIH, mislim porod u vodi? Gledala sam samo preko neta ili u filmovima [sm=smiley36.gif]

Carobno jutro -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (10.7.2015 10:58:27)

Jesam li dobro zapatila, salje te Murtezicu?

Carobno jutro -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (10.7.2015 10:59:20)

IZVORNA PORUKA: ninuska

Joj, meni nije sega. Koliko god da se trudim povraca mi se na te izjave.
i meni neki dan, sigurno ti je musko, vidi se po stomaku. A, ja namjerno: nek je zivo i zdravo pa makar i musko [sm=hudicek1.gif].
I to zene...tacno same sebe ponizavaju i smatraju manje vrijednim [sm=smiley13.gif]

To nikad necu skontati, zasto zene same sebe dovoe u taj polozaj. Ne kontam[sm=smiley36.gif]

M.A.M. -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (10.7.2015 11:00:25)

Gore je sad stvarno sve sredjeno,ja kad sam bila prosle godine,svaka soba ima svoje kupatilo,i to je sve fakat cakum pakum sredjeno i cisto da mozes lizati,nije mi jasno odakle se pojavljuje ona mrsa,sale isto nasminkane samo tako

M.A.M. -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (10.7.2015 11:02:02)

Joj i onaj Murtezic je bio lafac u svoje vrijeme,gledam ga neki dan ofuco se,ja kad sam stazirala mi smo sve letile za njegovim parfemom,a bio zenskaros teski [sm=smiley36.gif]
Sad mu je Katica preuzeo titulu [sm=smiley36.gif]

*pcelica* -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (10.7.2015 11:06:08)

Ti si kos trebala joj se nasloniti na rame pa glumiti da places radi boljeg efekta [sm=sad.gif][sm=sad.gif]

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (10.7.2015 11:07:45)

Ja sam na birou. Cini mi se samo potvrda. E, onda godinu dana neces morati da se javljas na biro

da...ode ti muz s otpusnim pismom i oni zabiljeze u karrton da se ne moras godinu dana javljati..uzme potvrdu da si prijavljena na biro i s tim ide u opstinu

Carobno jutro -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (10.7.2015 11:08:00)

Joj i onaj Murtezic je bio lafac u svoje vrijeme,gledam ga neki dan ofuco se,ja kad sam stazirala mi smo sve letile za njegovim parfemom,a bio zenskaros teski [sm=smiley36.gif]

cuj to[sm=smiley36.gif]

Sad je Katica lafac, vidim zne lude za njim. A on nista, meni sumnjiv totalno[sm=smiley36.gif]

M.A.M. -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (10.7.2015 11:08:36)

da...ode ti muz s otpusnim pismom i oni zabiljeze u karrton da se ne moras godinu dana javljati..uzme potvrdu da si prijavljena na biro i s tim ide u opstinu

Eh super,hvala

*pcelica* -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (10.7.2015 11:08:55)

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

ziel -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (10.7.2015 11:09:49)

IZVORNA PORUKA: *pcelica*

Ti si kos trebala joj se nasloniti na rame pa glumiti da places radi boljeg efekta [sm=sad.gif][sm=sad.gif]

[sm=jezicek.gif] bas me nasmija odlicna ideja [sm=smiley20.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>