aidana -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (10.7.2015 11:47:06)
|
IZVORNA PORUKA: ninuska IZVORNA PORUKA: aidana Dobro jutro zene[sm=smiley1.gif] Mene jutros probudio grc u 6, pa sam malo setkala da prodje, pojela musli i kontam sta dalje....da li da spremim malcu dorucak, okupam se, malo raspremim ili da se vratim u krevet....i vratim se u krevet [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Spavala sve do sad. Bas mi godi obzirom da nisam ovih dana nikako spavala. Evo jos se izlezavam. Bila sam juce u okaidi i nisam nasla nista za bebu, ali sam kupila hlace malcu i jednu haljinu za poklon. A haljinice ljetne su mi diiiiivne, dodje mi da odmah kupim za 2-3 godine unaprijed[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] pcelice after eight je bas tanak....tih 8 je kao 4 kockice obicne cokolade, a to nije puno. Tako ja to sebi preracunam[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Pametno :). Nek si odmorila. znaci nista u okaidiju?.mislila sam i ja otici obzirom da mi sestra u svedskoj nije uspjela naci iojelce za iznijeti iz bolnice [sm=hudicek1.gif]. a, haljine mozes unaprijed uzeti. Njihovi brojevi su manji svakako. Ja obicno uzmem na snizenju tako da sam mirna za narednu godinu. Samo nesto dokupim Ma ima svega nego ja nisam uspjela naci to sto mi treba. Prvo sam za poklon kupila haljinicu, dok sam se odlucila koju cu sve i jednu sam pregledala[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] pa onda predjem na hlace za malca, i dok sam dosla do bebi stvari vec se ova moja dvojica unervozila [sm=smiley36.gif] ne moze covjek s njima ni u shopping kako treba. Skroz malih brojeva ima vise ljtnih stvari a ipak ce kod mene biti aBd jesenja beba. Gledala sam kompletice kao sto je rose kupila, ali su ostali samo veci brojevi, 6 mj i to... Ima gegica ali ih nisam gledala jer hocu nesto dvodjelno. Onako krajickom oka mislim da za djecake ima slatkih gegica. Meni je mama rekla pogledati nesto u njemackoj a i imam jos vremena pa se ne zurim. U svakom slucaju vrijedi otici.
|
|
|
|