aidana -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (6.7.2015 9:29:09)
|
Dobro jutro [sm=smiley1.gif] Ja sam davno usatala, nisam spavala kako treba citavu noc malac mi kaslje. Kad je on malo prestao kasljati uhvati me grc i ustanem....vidim nema meni spavanja. Doruckovala, poradila po kuci, spremila se i cekam da mi dijete ustane a on nikako. Valjda kako nije spavao kako treba vec 3 dana pa je preumoran. Pokusala sam ga i probuditi ali me ignorise, samo se okrene na drugu stranu [sm=smiley36.gif] Mislila sam s njim proset_ati do Amka na Mojmilu dok nije vrucina ali nema nista od toga. I upravo sam skontala da sam imala termin jutros u ambulanti....[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] Valjda cu dobiti drugi termin ove sedmice. A guzva im je nekakva nenormalna, oni penzioneri me neki dan lijepo izgurase [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Ja sam se juce bas naradila, sortirala sve stvari sto sam dobila od zaove, pa od malca...sve lijepo po brojevima i odvojila ono sto ce mi trebati prvo vrijeme, pa prala prozore, pa usisaj, oprala 3 masine vesa....svasta nesto i na kraju sam bila komirana. Nisam imala snage ni da veceram. Carobno bas mi je zao sto si se zabrinula, nadam se da ce te tvoja doktorica danas umiriti. Plodna voda se obnavlja i ja vjerujem da ce to biti ok. I ja sam cula da je sok od jabuke dobar, pa probaj ne moze odmoci. MAM svaka cas_t za iftar [sm=bravo.gif] Ja ne mogu ni zamisliti da kuham za toliko ljudi odjednom. Mislim da se to cak ne bi ni moglo izvesti u mojoj kuhinji i sa moje 4 serpe [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] Odmaraj, jos si se istraumirala sinoc. LTM ja stvarno ne znam kako ti shvatas mirovanje [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ali meni je to tvoje daleko od mirovanja. I ja sam skroz opustena u ovoj trudnoci, pisala sam prije. U prvoj su u sedmom mjesecu sve stvari bile kupljene i spremne, samo ih kasnije jos proprala i peglala, sad sve laganini.....
|
|
|
|