maza85 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (6.7.2015 13:11:23)
|
IZVORNA PORUKA: araj IZVORNA PORUKA: maza85 IZVORNA PORUKA: M.A.M. IZVORNA PORUKA: maza85 IZVORNA PORUKA: M.A.M. maza85 i ja gore vodim trudnocu od pocetka,dr koji mi vodi trudnocu mi je dao br na koji ga mogu dobiti,nazovem kad je vrijeme za kontrolu i uvijek idem kad je dezurni,samo obicnu uputnicu uzmem od svoje dr porodicne medicine hvala draga,stvarno ste od pomoci,pa i meni je tako bilo ali prije 6 godina,dao mi je dr broj i isli smo mu iu nocnu,ali sad su gore na jezeru pa nisam znala kakva su pravila sada,znaci moze i sada tako,super,ici cu po uputnicu ovo dan dva i da idem cim prije,imala sam dva spontana i trecu trudnoca trudnoca rizicna veoma,tako da necu cekati odma cu da se javim cim prije Ma samo se ti njima javi gore,nece te vratiti pogotovo zbog prijasnjih trudnoca,da sve akoBogda bude ok,samo se cuvaj [sm=smiley1.gif] bice ako Bog da sve uredu,javicu se cimm prije pa cu vam kazati kako je bilo [sm=smiley1.gif] Ja nazovem na broj 033 250 285 pitam kad je moj doktor na UZ i tad i odem. Nekad te, kao upisu u termin a nekad kazu dodjite od 13h. Da ne ides gore sad radi termina :) e super ,nazvacu , hvala [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|