ziel -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (6.7.2015 11:02:44)
|
IZVORNA PORUKA: *nur* IZVORNA PORUKA: ziel IZVORNA PORUKA: Farah 00 IZVORNA PORUKA: ziel IZVORNA PORUKA: UmmuHamza2305 Hej Ziel i mene tako boli stomak, da ti kažem da nisi jedina :D Vjerovatno je to onda normalna pojava za naš period ,ti ja smo tu negdje ( ja sam 22sedmica ) Za jednu sedmicu mi bjezis [sm=smiley36.gif] gledam sad bas, termin ti prije na 7 dana nego sto je meni... kako osjecas pokrete, jesu li postali jaci? jel ti prva trudnoca? Ziel I ti meni bjezis za jednu sedmicu, nama je termin 26.11. I mene je juce malo na dnu stomaka bolilo, kao da cu dobiti, mozda zato sto sam se bas nasetala juce, ali valjda je to normalno, svakako se dole maternica siri. Ma to smo mi same sabi krive, sve: MA HAJDE BA DOBRO SAM NISAM UMORNA a kad vec zavrsimo sve poslove , kad sjednemo onda nastupaju muke...[sm=smiley13.gif] Slažem se. Pisala sam i ja o tome, i mene je znao boliti i sada me nekada prožiga stomak po dnu, kao u jajnicima pisala sam o tome. Ali ja imam i te blage kontrakcije[sm=smiley13.gif] Ja ne znam ni kako izgledaju te kontrakcije, sigurno ih i nemam pa ne znam [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|