LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (5.7.2015 18:11:06)
|
IZVORNA PORUKA: Carobno jutro IZVORNA PORUKA: LieToMe IZVORNA PORUKA: rose IZVORNA PORUKA: Carobno jutro mah samo nek je sekiracije. Uzet cu taj sok od jabuke. Iako ja stvarno nisam primijetila da otice ali eto sta cu, tako je kako je. I bas nesto nisam pozitivna nikako[sm=smiley13.gif] nemoj tako...to se prati...moja drugarica je imala manjak plodove vode pa je malo u bonici lezal al je bebac rodjen ziv i zdrav...sve se eto da rijesiti [sm=smiley1.gif] carobno jutro, draga, nemoj da se sekiras, tesko je izmjeriti kolicinu plodove vode precizno, to ti je kao i sa grlicem, stalno se prati. i sto rece rose, ima trudnica sa tim problemom ali to se sve prati. bice to sve ok, unosi ti tekucinu kao i do sad. Ma ne znam ni sama, sokiralo me to sve pa ne stigoh ni ispitati dr nista o tome. Necu da googlam jer cu jos gore sebi napraviti. Ionako sam izvan sebe jos mi treba da citam po interentu, namah cu sebi da presudim. I ja sam planirala sljedece sedmice neke iftare jos, ali sad mi ovo mijenja planove. Volim to okupljanje rodbine i prijatelja pa bilo kojim povodom. Ne propustam za praznike i ovako iftare da se sto vise okupljamo. Ritual nam je da su kod nas prijatelji za Bajrame navece na veceri. Imam srecu da nas ima raznih vjeroispovijesti pa onda imamo i popunjeno za Bozice i Uskrse i Vaskrse, tako da se uredno okupljamo za sve praznike a ako nam se oduzi nadjemo povod da se nesto proslavi mimo standardnih sjedenja svaki vikend[sm=smiley36.gif] Ustvari, volim kad se druzimo[sm=smiley1.gif] ma kakvo guglanje, to niposto! moguce da mu ni uzv nije bas tacan ni precizan. koliko puta je meni Nakas rekao bolje da me ne pregleda kako su grozni uzvovi (oni stari) nemoj da se sekiras znam da je lakse reci nego uraditi (i sama sam prosla sa grlicem to sve) sto se tice iftara malo ti povuci rucnu i odmori, fino podijeli posao a ti smiri...ipak si ti trudna. volim i ja ta okupljanja, kuhanja, nista mi nije mrsko ali u zadnje vrijeme se brze umorim, vec vidim da nisam za velikih akcija...a onda skontam ipak sam 8mi mjesec.
|
|
|
|