|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  269 270 [271] 272 273   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
4.11.2009 17:41:24   
Anoniman
jer mi je rodjendan
mnn.sretan ti rodjendan milauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mnn)
  Neposredna veza do poruke: 6751
4.11.2009 19:49:37   
Ella_H
delilah i moj mali debeljuco je napredan i glavu dize i gornji dio tjela
da sjedi stalno i kad lezi na podu u krevetcu kad ga ja drzim
vjerovatno tako se vjezbaju djeca nemislim da je to ista lose
sva djeca nesto rade prije a nesto poslije ko fol nego sto bi trebali
ja sve pustim da ide svojim tokom i nemislim da je to nesto
ni extra dobro ili lose sve dok je beba sretna

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6752
4.11.2009 21:45:49   
MineLaa
mnn sretan rodjendaan...user posted image user posted image ev jedan zza tebe i za bebi poklon user posted image mi se odavno nismo javljali....konacno lijepo spavamo cijelu noc od 10 nekd pola 11 do pola 7 ili 7 ujutro....milina nam je sad...jedemo svasta....eev zove da ga uspavam...svima veliki pozz i pusssee i     user posted image

13.06.2009. Daris mamina srecaaa

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 6753
4.11.2009 21:48:07   
mnn
hvala ti sahara, feliks,apotekarka, škorpija....ena..enisa, Nuninchi i sve moje drage prijateljice.ma svima vam puno hvala za čestitke!user posted image user posted image

MineLaa super za spavanje,da se možeš lijepo odmoriti.user posted image user posted image  bravo za bebicu.

sahara one nas zezaju ali mi smo starije i pametnije....user posted image user posted image user posted image

ljubomorna sam što ste šetale da znaš..ali doči ču i ja kod mm ujaka Bože pa ču i ja da šetam sa vama...user posted image  

pilence je jedva zaspalo izgleda opet zubi kad je nervozan a tek su prije 4 dana izašla dva zuba i evo opet kreče ludilo zubiju...samo da se varam jer ču inače poluditi...uf...user posted image

svima vam šaljemo zagrljaje i malo bure....nadam se da če da otjera svinjsku gripu...user posted image

< Poruku je uredio mnn -- 4.11.2009 21:50:19 >

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 6754
4.11.2009 22:12:19   
mojbebac
zene cestitamo rodjendane koje smo propustile.... nismo danas bile tu, obilazile smo babe i dede i jako smo se obradovale kad smo dosle kuci.... joj nema nista ljepse, svuda podji svojoj kuci dodji....user posted image .... pile moje odmah zaspalo.... danas smo malo i setale, navodno kazu da ce ponovo malo otopliti, ako im je vjerovati.... joj ja u ponedeljak pocinjem raditi ( 4 sata ) pa me vec trema uveliko drma ali se nadam da ce sve biti ok, posto kad god je sa mojom mamom nema problema, ali opet stalno razmisljam, mada mi je posao jako blizu i kuci sam za 5 min, ali eto opet mi neka frka.... ma bice ok  ako bog da ....

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 6755
4.11.2009 22:12:32   
Ella_H
mnn zao mi je sto je mali nervozan
ja sve cekam kad ce i nas to pogoditi
jer sve tako brzo prodje brzo bebare odrastu hehe....
I ja vas sve redom puno ljubim moj maleni tek zaspao
ja slozila vesh pa idem u raspodjelu jos sudje malo
i onda sam rahat i mogu uzivati jer ce Harun mozda kod majke
na spavanac hehe nije ni to lose nekad...

cmok cmok

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 6756
4.11.2009 22:29:52   
Anoniman
mnn, super cekamo da nam dodjesuser posted image
Ellice, pa kako si, kako djecaci slusaju, ljubi ih od nas
user posted image
MineLaa, mislim da si prava sretnica kad ti dijete tako pajki,moja ce to nauciti - nikaduser posted image , na mene dijete sta cesuser posted image

(odgovor članu Ella_H)
  Neposredna veza do poruke: 6757
4.11.2009 22:31:16   
Anoniman
Kome je rodjendan, kome je rodjendan user posted image

Draga  MNN HEPI BRZDEJuser posted image
user posted image

(odgovor članu Ella_H)
  Neposredna veza do poruke: 6758
4.11.2009 22:33:29   
Apotekarka
vecer...ima li koga...evo Antonia stavila spavati...da mi se samo jedno jutro probuditiu da me nista ne boli...zadnje vrijeme mi stalno nesto fali....
mi smo danas smazali cjelu kasicu i pili sokica...i on bi se samo dizao u uspravni polozaj jedva cekam da pocne sjediti...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6759
4.11.2009 23:32:20   
gvendolina
masala jeste bile vrijedneuser posted image valjda cu stici do ponoci iscitatiuser posted image

Mi smo danas bili na vakcini i dobro je podnio, nije puno plakao.I sad smo rahat dok ne napuni godinuuser posted image

Dobi je 900 gr za skoro 2 mjeseca,dr kaze da je mogao jos malo dobitiuser posted image pa nam je savjetovala da predjemo na Hipp 2

pregledala cunu(mamu je to najvise brinulo) i kaze da je sve super

mnn sretan rodjendanuser posted image evo od nas jedan vikend u spa centruuser posted image

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 6760
4.11.2009 23:36:29   
sheri
dobro vece, drage
mnn sretan rodjendanko!
mene glava boli od jucer, neprestano. ne mogu spavati, a preumorna sam.
a moja cura i dalje tati pocesto. ustvari, sta je normalno, koliko puta je normalno da beba tati? ima li uopce taj podatak? izludi me ovo sve. uh, oprostite na mojoj paranoji

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 6761
5.11.2009 7:48:23   
n1kky
samo da pozelimo dobro jutro i lijep dan svim mamama i bebacama nase generacije :)

09.09.2009. najsretniji dan u mom zivotu...

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 6762
5.11.2009 7:57:26   
Anoniman
jutro,mamicama evo kafa da se odjutreuser posted image user posted image user posted image jestel mi spavali bebice slusajul.Mi smo legli oko 21.i zaspali jer citav dan nije spavao.Budio se oko 3.jeo i skoro mu opet dala i sada spava,a ja pijem kaficuuser posted image user posted image
Jutros kad sam ustala imala sam sta vidjet,user posted image user posted image Anel poprijecio  krevetic sto se nikada dosada nije desilo,i plus otkriven kako je to samo mogao izvesti,sad me strah preko noci morat cu ga odsad izvirivati.....

(odgovor članu n1kky)
  Neposredna veza do poruke: 6763
5.11.2009 7:57:54   
R&T@
Dobro jutro i od nas! user posted image
Čaestitamo sve lijepe događaje koje smo propustile user posted image , a nadamo se da loših nije bilo.
Mi se malo borimo sa krmeljavim očima, to nam je objema zajednička boljka.
Ali, kamilica nas spašava.
Rina jutros pojela svoj prvi keks user posted image , (bilo ga je i po kosi i po čarapama user posted image )proslavilo dijete mali rođendan .
Mama svom user posted image  od sedam mjeseci daje veeeeeeliku puuuuusu.
P.S. Čini mi se da je ovo prvi put da sam skontala da je peti u mjesecu.
P.P.S. Pusa i za Laricu. Kako uši?

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu n1kky)
Neposredna veza do poruke: 6764
5.11.2009 7:59:53   
Ex Yu
jutro mame i user posted image da se i ja napokon javim malo

ja sam bila u fazi raspadanja ... dobila sam gripu kasljala ko konj, pluca i misici me bolili a onda prije tri dana me zabolio jajnik i ukocila mi se desna noga i kuk nisam mogla da maknem al eto malo sam se dovela u red bolje je ... misla sam da sam dobila ono svinjsko ludilo al eto Hb prolazi pa nije to

bebac se hvala bogu nije razbolio od mene iako je cjelo vrijeme lezo samnom i bio tu za sad je ok ako ga sad neuhvati ... sto se tice aktivnosti postao je pravi mali vrag ... poceo je da se okrece pa je sav svjet njegov samo se izvija vise se neda ni uspavati kad ga stavim na stomak automatski dize guzu i hoce da puze naravno nemrdne ni milimetar jer je ko tuce tezak al se bar trudi i ja mu umirem od smjeha ... mama je nasla svoju staru kasetu sa valigatorom, eustahije brzic, i ostali stari junaci i on to sav sretan gleda po sat vremena i vristi li vristi na njih pogotovo kad cuje da puse vjetar to mu je fobija ,,, ma simpatican je pravo

ostalim bebarama a i mamama sretni rodzendani kako ovo vrijeme leti ...

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu n1kky)
Neposredna veza do poruke: 6765
5.11.2009 8:00:44   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MineLaa

mnn sretan rodjendaan...user posted image user posted image ev jedan zza tebe i za bebi poklon user posted image mi se odavno nismo javljali....konacno lijepo spavamo cijelu noc od 10 nekd pola 11 do pola 7 ili 7 ujutro....milina nam je sad...jedemo svasta....eev zove da ga uspavam...svima veliki pozz i pusssee i     user posted image
jesmo pametniuser posted image user posted image i moj Anel prespava cjellluuu noc ,nikad jos nije da nespava barem sam tu rahat kao i tiuser posted image

Ex yu pa di si zeno joj,bas mi je zao vidim bila si nahladjena pravo a mi se pitamo gdje je kraljica nasauser posted image user posted image user posted image
Hb.da ste prizdravili,ljubi mi bebelog pilence i tebi mila pussa cuvaj  se....

< Poruku je uredio felix -- 5.11.2009 8:04:02 >

(odgovor članu MineLaa)
  Neposredna veza do poruke: 6766
5.11.2009 8:05:45   
Anoniman
sedam mjeseci
cestitamouser posted image user posted image evo od nas pokloncicuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6767
5.11.2009 8:12:56   
R&T@
Hvala, felix, srce si. Pusa za mog imenjaka. A ono okretanje u krevetu ti je samo da ti pokaže da je sa puna četiri veliki momak.
Ex Yu, baš mi je žao što si bila bolesna, ali eto, hvala bogu, prođe i to, a najvažnije je da bebac nije obolio. A za ludilo me baš nasmija, jer se i meni čini da svijet poludi od ovog straha od gripe, prije nego od nje same. Kad nas krave nisu zaludile, valjda nece ni svinje...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6768
5.11.2009 8:17:40   
Anoniman
Tajra,mila pa sta da radim sada vise nisam mirna kao prije kako da se sprijeci to okretanje bojim se da nenavuce dekicu na glavu kakav je zvrk nebi me cudilouser posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 6769
5.11.2009 8:24:00   
marinčii
dobro jutro i od nas,nek ni mi nismo svako jutro prviuser posted image user posted image moj maleni zaspo sinoć u 7 budio se u 2 jeo i spavo do 5..onda ga oko 6 nekako uspavala pa smo produžilido pola 8,neznam šta mu je u zadnje vrime se baš rano budi a vala izaspe rano on u 7 gotov preklapa okicamauser posted image
tajra čestitamo 7 mjeseci i šaljemo puno user posted image user posted image
ex yu baš mi je žao što si bila bolesna ma više i ouser posted image gripa,al eto super da nije prešlo na momkauser posted image
felix jutro i tebi,baš bi mi sjela jedna kavica i društvo ja sama moram je pitiuser posted image
gvendolina super za malenoga da je dobro podnio vakcinu,i za čunuuser posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 6770
5.11.2009 8:28:45   
marinčii
http://www4.slikomat.com/09/1105/kpp-na-mat.jpg[/img][/url]
felix ovako ti moj matej spava preko dana,sreća pa navečer spava na pupu inače bi se udušio,al šta mogu kad se unervozi ako mu ne dam dekicu

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 6771
5.11.2009 8:31:03   
Anoniman
user posted image user posted image joj vidi ga bas je sladak moj mis nespava na tibi ma jok ba kakavi na ledjima al i ja se bojim dekice sad vjerujmi moram sad biti ko sova ,da ga stalno virkam

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 6772
5.11.2009 8:31:34   
Pretty mamma
Jutrica! Laura prespavala noć i probudila se u 7 i sada više nema spavanja....
Tajra, sretan maleni rođendan!
Ex yu, ženo nema te pa nema, a ti bila bolesna. Dobro da si bolje, a i da maleni nije fasovao ništa.
Evo za sve mame čiji bebači pokušavaju se dići sa par mjeseci-članak iz bebe i mame
Povišen tonus mišića roditelji često tumače kao napredan, ali on može značiti i da beba ima problema. Ako se vaše dijete u prvih nekoliko mjeseci pokušava podići naprijed i zauzeti sjedeći položaj, obratite se fizijatru!

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6773
5.11.2009 8:31:50   
R&T@
Felix, priroda se ipak brine za mame. Čim je on naučio da se okreće zna i da skine dekicu sa glave. To je bio i moj strah sa Tajrom, pa sam joj pokrivala samo nožice, dok je nisam zatekla da mirno spava ispod dekice. A Riana zavuče nos ispod one ogradice i tako spava.
Marinčii, hvala. A i nas je ovo pomjeranje sata skroz poremetilo. Sinoć mi zaspala u rukama u pola osam, zato jutros prije šest buđenje. Samo ja nju nisam uspjela prevariti.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6774
5.11.2009 8:35:06   
R&T@
Hvala za čestitku, ali me ovaj citat zaledi. Otkud sad i to?user posted image

(odgovor članu Pretty mamma)
Neposredna veza do poruke: 6775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  269 270 [271] 272 273   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  269 270 [271] 272 273   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *