|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  270 271 [272] 273 274   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
5.11.2009 8:37:08   
Anoniman
user posted image user posted image neka si je prevarila
jedno pitanjceuser posted image
dali bi smjela dat anelu kasicu od banane kad ustane,umjesto mlijeka ili da dam od rize i breskve.....

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6776
5.11.2009 8:41:16   
R&T@
Mislim da možeš, ali možda je bolje uvoditi kašice kiao međuobrok. Tako sam ja radila sa obje, i kada dođe vrijeme navici ce se da jede kašicu u određeno vrijeme umjesto flašice. I, ako bog da, na kraju mlijeko ostaje samo obavezno ujutro i uveče.

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6777
5.11.2009 8:59:58   
Anoniman
hvala tajra punooouser posted image user posted image pa dat cu mu onda kasicu prije flase na sat vremena..

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 6778
5.11.2009 9:31:06   
MineLaa
eej drage moje dobar jutar eej da vas pitam kako cu da pripremim hipp rizu sam kupila sinoc al nezz kako cu je pripremit????

13.06.2009. Daris mamina srecaaa

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6779
5.11.2009 9:47:17   
marinčii
minelaa dobro jutro,ja ti neznam to reći ,valjda se javi koja iskusnija mamauser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu MineLaa)
Neposredna veza do poruke: 6780
5.11.2009 9:56:20   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Ex Yu

poceo je da se okrece pa je sav svjet njegov samo se izvija vise se neda ni uspavati kad ga stavim na stomak automatski dize guzu i hoce da puze naravno nemrdne ni milimetar jer je ko tuce tezak al se bar trudi i ja mu umirem od smjeha ...

Joj i kod nas isto - problem sa debelom guzom user posted image
ex yu i sama sam ti takva, bolesna, ubi me neka mučnina i proljev user posted image user posted image  a prije toga bila klasična prehlada, ma baš sam iscrpljena sa podočnjacima do brade user posted image  jedva čekam vikend da se odmorim i naspavam.

Mi smo pravo loše spavali.... Probudio se u 3:30 user posted image  i bio budan do 4:30 i zaspao, kontam sad će odspavati makar do 9......ahhaaaaaaaaaa, pusta želja, odspavao 30 min. i evo ga još uvijek budan user posted image user posted image  mora da je nekad dok nisam gledala popio red bull user posted image user posted image
E da, nama je danas rođendan user posted image  - 5 mjeseci na zdravlje user posted image user posted image

(odgovor članu Ex Yu)
  Neposredna veza do poruke: 6781
5.11.2009 9:59:26   
n1kky
IZVORNA PORUKA: tajra

Dobro jutro i od nas! user posted image
Čaestitamo sve lijepe događaje koje smo propustile user posted image , a nadamo se da loših nije bilo.
Mi se malo borimo sa krmeljavim očima, to nam je objema zajednička boljka.
Ali, kamilica nas spašava.
Rina jutros pojela svoj prvi keks user posted image , (bilo ga je i po kosi i po čarapama user posted image )proslavilo dijete mali rođendan .
Mama svom user posted image  od sedam mjeseci daje veeeeeeliku puuuuusu.
P.S. Čini mi se da je ovo prvi put da sam skontala da je peti u mjesecu.
P.P.S. Pusa i za Laricu. Kako uši?

cestitamoooooooo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
uhice su super...bile smo na kontroli i kaze dokt da je sad sve ok...samo redovno nosic sredjivati i nece se ponoviti...
vodimo bitku oko kapica ali valjda cemo i to savladati...skine svaku koju moze, a ako ne moze onda place ko velika dok joj ne skinem...pa joj svaki dan pomalo dok se igramo stavim kapicu da je zavaram nebil se naucila na osjecaj kapice na glavu pa cemo vidjeti :)

pusa i za tvolje ljepotice :)

09.09.2009. najsretniji dan u mom zivotu...

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 6782
5.11.2009 10:02:24   
Anoniman
Sretan rodjendan Benjiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu n1kky)
  Neposredna veza do poruke: 6783
5.11.2009 10:04:07   
Ex Yu
to sam i ja citala u avazovim bebama i sad bi ja svoje djete trebala odvest fizijatru ma daj ... lupaju gluposti ... nemaju vise sta pisati pa prave budale od nas mislim da to nema smisla cuj djete se podize i da ga odvedem doktoru ... pa sta ce mi on reci dace mi tablete da se djete nedize user posted image user posted image il ce mi reci da ga vezem boze sacuvaj

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu n1kky)
Neposredna veza do poruke: 6784
5.11.2009 10:05:46   
marinčii
sretan rođendan Benjaminu ,šaljemo mu puno ,punouser posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio marinčii -- 5.11.2009 10:06:05 >

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6785
5.11.2009 10:06:20   
Ex Yu
ja nemogu vise podnjet te price po novinama i gluposti koje pisu, svaka cast ima dobrih savjeta i sve al sto je previse previse ...

enisa citala sam da si bila bolesna ja napokon odo na frizuru da se malo dovedem u red ...

Benji cestitamo mali rodzendancic sad ce i nama ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image rastu bebaci

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 6786
5.11.2009 10:06:30   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: enisa_sara
Mi smo pravo loše spavali.... Probudio se u 3:30 user posted image  i bio budan do 4:30 i zaspao, kontam sad će odspavati makar do 9......ahhaaaaaaaaaa, pusta želja, odspavao 30 min. i evo ga još uvijek budan user posted image user posted image  mora da je nekad dok nisam gledala popio red bull user posted image user posted image
E da, nama je danas rođendan user posted image  - 5 mjeseci na zdravlje user posted image user posted image

sretaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnn poklone ti ne znam kliknuti, nesto nece ali ih evo saljemo Rafi i ja..neka je ziv i zdrav sto godina,,,,

i kod ans ti je identikus situacijon sa soavanjem sinoc...u 21.30 zaspao pa se budio do 23 dva puta, konekcija na siku, pa onda u 2h, pa u 4h pa u 7h oh my God....i vidim da je vani proljece ...djeca su nevjerovatne metereopate.....

evo ga sad se dere...

a felix i marincii / ja RAfia zovem gospodar deka jer se sav omota u sve sto je oko njega...svi peskiri,deke,,i samo tako yaspe po danu, kao nindja se pokrije preko nosa i usta...ccccc...i onda kada yaspe ja polako udjem i otkrijem dijete da dodje do daha....

ex yu nece tebe to ludilo ne brini....user posted image samo da ne predje ta gripica na bebija...bravo za crtane i pokusaj mrdanja i anravno okretuser posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6787
5.11.2009 10:06:47   
Apotekarka
Jutro...mi smo nikakvi mamu toliko bole ove zlijezde gdje su krajnici uf...a jos pomalo i smrcem...ali najgore od svega Antonio nije primio vakcinu jer mu je malo upaljeno grlo i nosic zacepljen on se sav sretan vratio bez suza ali eto sigurno mu od mene preslo...kmezav je pomalo ali bebela guza ima 7700 kg
Sretan Benji rođendan,svim ostalim koji su bolesni da ozdrave,i da spavaju...nemam vremena puno pisati gospodin mali kmeza...pusa

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6788
5.11.2009 10:11:08   
Ex Yu
zaboravili smo reci da none hvatamo uveliko haman do  usta al pretezno lijevu desna nam je daleko ... i on se sinoc cesce budio sad mi vec zna prespavati haman cjelu noc ...

Apotekarka ti to pravo dugo vuces probaj ti malo narodnih lijekova cajeva, mast rakiju i to oblazi a jesi radila hormone za stitnu? ti svorovi mogu bit i od mononukleoze to je moj tata imao i opis iza uha i po stomaku se pojavi to je pretezno kod sportasa znoji mokri pa navuku kao neku upalu ... nisam citala koje si nalaze radila samo lupam sta bi moglo da bude al nesto jeste ... nadam se da ce przo proci user posted image

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 6789
5.11.2009 10:11:21   
marinčii
mašala apotekarka baš je napredan antoniouser posted image user posted image user posted image mi smo izgleda najmršaviji imali zadnji put 5 900grama a nešto mi se čini da nismo otada puno ni dobili,17 idemo na kontrolu pa ćemo viditi
p.s.draga da što prije ozdraviš..baš je to pretjeralo i prehlada u user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

Neposredna veza do poruke: 6790
5.11.2009 10:14:25   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: MineLaa

eej drage moje dobar jutar eej da vas pitam kako cu da pripremim hipp rizu sam kupila sinoc al nezz kako cu je pripremit????

Pa trebalo bi da pise na kutiji. user posted image
A mozes dodati i neko voce ili povrce u njih.

Benjaminu sletan mali rockas! Ljubimo ga puno...user posted image
Mi smo uzasno spavale, ma budila se svaki sat, katastrofa.
A sinoc je prvi put u kreveticu ustala, na koljena i gledala nas preko ograde. Mm i ja se odusevili kako viri. user posted image user posted image
Evo sad se ljulja i brblja tatatata, dadadad, kljkljklj... user posted image user posted image user posted image
Puse generaciji!

(odgovor članu MineLaa)
Neposredna veza do poruke: 6791
5.11.2009 10:14:41   
Anoniman
Pocahontas...ja jucer iscitah citavu teglu, zaboravila ti reciuser posted image , nix konzervansi, nix aditivi, nix soli, nix boje...na kojem principu osim vakuma oni "konzerviraju" meni ne pada na pamet

Neposredna veza do poruke: 6792
5.11.2009 10:18:18   
Anoniman

Imas tri nacina pripreme

1. s mlijekom obicnim 50% mlijeka 50% vode
2. s hippovim mlijekom
3. s vodom i mjesavinom druge hipp vocne kasice

(odgovor članu MineLaa)
  Neposredna veza do poruke: 6793
5.11.2009 10:32:25   
R&T@
Bravo user posted image , bravo user posted image  za Zaru!
Pošto ste vi malkice stariji, onda cu i ja da očekujem uskoro penjanje uz ogradu user posted image !
Benjaminu sretan mali rođendan, evo jedna user posted image  , gumena, za tjeranje zubića van!

Ja sve te "mučkalice" koje se prave s mlijekom, zamutim sa vodom i dodam jednu mjericu njenog AD mlijeka. Trenutno nam je frutolino omiljena poslastica, sad ga jede sa nožnim prstima u ustima, pa vi zamislite kako to izgleda!user posted image user posted image user posted image
Odoh ja na posao! Pusa do sutra, ako večeras ne provirim!

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 6794
5.11.2009 10:34:05   
Mya_81 RR
Hej, drage...nemaaaaaaaaaaa šanse da iščitam sve što ste pisale u ovih par dana user posted image

Uspjela sam samo upratiti da je Benjo bolestan i nadam se da će nam ozdraviti što prije user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo ovih dana jako nervozni...jesu li zubići ili nešto drugo nemam pojma...

Uglavnom, neki dan je probala malo kašice od jabuke i proplakala svaku kašikicu, a jučer smo bili bolji sa šljivom...eh, je li do okusa ili je jedostavno stvar da joj je neobično jesti na kašikicu ni to ne znam...

Čestitamo svim našim malim drugarima rođendane....upratili smo da ih je bilo dosta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pusaaaaaaaa!!!!

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6795
5.11.2009 10:38:42   
marinčii
ej mya_81 baš se ja pitam zašto vas nema ovi dana,baš mi je žao minjice pa uvik nešto mora da zeza,nadam se da će nervoza brzo proći

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 6796
5.11.2009 10:40:44   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nunichi

Pa trebalo bi da pise na kutiji. user posted image
A mozes dodati i neko voce ili povrce u njih.

Benjaminu sletan mali rockas! Ljubimo ga puno...user posted image
Mi smo uzasno spavale, ma budila se svaki sat, katastrofa.
A sinoc je prvi put u kreveticu ustala, na koljena i gledala nas preko ograde. Mm i ja se odusevili kako viri. user posted image user posted image
Evo sad se ljulja i brblja tatatata, dadadad, kljkljklj... user posted image user posted image user posted image
Puse generaciji!

To mene zove dusa slatkaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BRAVO ZA POLUUSTAJANJEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 6797
5.11.2009 10:43:42   
Nunichi
Pa ja teta dadada... user posted image user posted image user posted image
Preslatka je, ne zatvara usta mala po cijeli dan.
Evo sad zaspala, pa mama malo meditira u tisini. user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6798
5.11.2009 10:47:58   
Anoniman
Ćao mame i bebe
Čestitamo Benji 5 mj. i bravo za prva okretanja, akrobate male...

Evo da napišemo i mi koju novinu, uveliko brbljamo ali tečno kažemo "mama" posebno kad je Alim gladan, a niko od njega ne može ni žvakati žvaku odma dođe do te osobe i bulji u facu tako me sramota, pa krast će djeci sendviče u školi-poguzija...
Penje se već sam na tabure i silazi niz ležaj ali ga opet zna nekad prevariti pa poljubi pod, ja već navikla na to ...
Također kaže "Kaka", "teta", "dede"-djede, "Edice"-to mu je otac, "da"-daj, "pa"-papa i zna dati poljubac...eto cure Alim vas sve ljubiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6799
5.11.2009 10:48:38   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: marinčii

ej mya_81 baš se ja pitam zašto vas nema ovi dana,baš mi je žao minjice pa uvik nešto mora da zeza,nadam se da će nervoza brzo proći

E, lopov je ona veeeeeeeeliki....mota me oko malog prsta samo tako user posted image user posted image user posted image ....izgleda da na mami vježba kako treba pa da kasnije može tako frajere zezati user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 6800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  270 271 [272] 273 274   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  270 271 [272] 273 274   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *