|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  271 272 [273] 274 275   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
5.11.2009 10:50:58   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: Breskva

Evo da napišemo i mi koju novinu, uveliko brbljamo ali tečno kažemo "mama" posebno kad je Alim gladan, a niko od njega ne može ni žvakati žvaku odma dođe do te osobe i bulji u facu tako me sramota, pa krast će djeci sendviče u školi-poguzija...
Penje se već sam na tabure i silazi niz ležaj ali ga opet zna nekad prevariti pa poljubi pod, ja već navikla na to ...
Također kaže "Kaka", "teta", "dede"-djede, "Edice"-to mu je otac, "da"-daj, "pa"-papa i zna dati poljubac...eto cure Alim vas sve ljubiuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Dusa slatka...
A Zara samo tatu zove, ali to je u neznanju ja se tjesim. user posted image user posted image user posted image
Ljubimo i mi Alima! user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6801
5.11.2009 10:51:02   
Mya_81 RR
A, vidim da nam je Zarica u fazonu velikog brbljanja....bravo za nju user posted image user posted image user posted image user posted image ...mogu misliti koliko je slatka user posted image user posted image user posted image ....

Ma, ljubimo i mi Alima malu slatku poguziju user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 6802
5.11.2009 10:52:04   
marinčii
neka,neka nek se ona vježba..tako treba..momci čuvajte seuser posted image user posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

Neposredna veza do poruke: 6803
5.11.2009 10:52:22   
Nunichi
Vidjeces uskoro Mya, preslatko brbljaju.
Ima i fazon kad je ljuta, pravo nabraja. user posted image user posted image Ma ista mama svoja. user posted image user posted image user posted image
Ljubac Minjici...

Neposredna veza do poruke: 6804
5.11.2009 10:53:13   
delly
pozz svima user posted image user posted image evo moja zaspala sinoc kao inace u 22 sata ustala u pola5 jela,pokakila se do zuba pa je presvukla, pa je zaspala oko 5 15 i ustala jutros u 10 ,evo sad oce opet da spava,...kod nas snijeg oada kako vi ?? user posted image user posted image user posted image

25.07 -dosla je nasa princezica

Neposredna veza do poruke: 6805
5.11.2009 10:55:12   
Pretty mamma
Benjo, sretan rođendan!!!!user posted image  Šaljemo igračku jer ne znamo veličinu robice user posted image

Joj Laura je nemoguća zadnjih par dana. Prije bi odspavala 3 puta dnevno po 1 sat, sada nema šanse. Kako se počela okretati, ne prestaje, ali doslovno! Ja ju vratim jer počne plakati kad su umori, a ona opet i nikako da zaspe! Ne mogu nista napraviti, a nekako sam se navikla kad je spavala.
U krevetiću čupa ogradicu ili grebe po rešetkama user posted image

Laura je u mom naručju!

Neposredna veza do poruke: 6806
5.11.2009 10:56:51   
Anoniman
Apropo ljutnja,

Andrej kada se naljuti takvu facu slozi, ma ni ogledalo ga ne moze nasmijati....kada gospodinu nije nesto po volji...tacno vidis kakav ce karakter biti kada odraste, onaj tip sto bez price ode u sobu...JA SAM NAJEuser posted image

(odgovor članu delly)
  Neposredna veza do poruke: 6807
5.11.2009 10:57:36   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: Nunichi

Vidjeces uskoro Mya, preslatko brbljaju.
Ima i fazon kad je ljuta, pravo nabraja. user posted image user posted image Ma ista mama svoja. user posted image user posted image user posted image
Ljubac Minjici...

E, mila moja, Minjica već odavno samo nabraja...nema kod nje gugutanja, to su stvarno rijetki trenuci, ali zato broji li broji, a tada  stalno govori NE NE NE i to baš nekako razgovijetno kaže da se baš da čuti iako znam da je to kod nje sasvim slučajno...ali bude baš smiješna kad se tako buni i viče ne user posted image user posted image user posted image ko velika cura ...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 6808
5.11.2009 10:59:39   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: dadada

Apropo ljutnja,

Andrej kada se naljuti takvu facu slozi, ma ni ogledalo ga ne moze nasmijati....kada gospodinu nije nesto po volji...tacno vidis kakav ce karakter biti kada odraste, onaj tip sto bez price ode u sobu...JA SAM NAJEuser posted image

hihihi, ko da sam ga ja rodila. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6809
5.11.2009 11:00:46   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: dadada

Apropo ljutnja,

A, duša draga....takav je Borna sestrin sin...on samo onako ljutito baci na pod ako ima nešto u ruci i ode u sobu, a obično do sobe nabraja nešto user posted image

A Minja mi sad djeluje da će biti dijete koje će se bacati po podu, ali u tom slučaju nismo mi najuser posted image već ona...joj, nikad nisam voljela vidjeti takvu djecu...

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6810
5.11.2009 11:02:57   
Nunichi
Joj Mya, i ja stvarno to ne volim vidjeti. To mi je jedan od vecih strahova, ono bacanje po samoposlugama, urlanje po ulici, otimanje od mame... Aaaa ja ne znam kako cu se ponasati ako dodje do toga. Nadam se da nece. user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 6811
5.11.2009 11:03:22   
Anoniman
Ja sam juče pripremala ručak i kako me strah da ga ne spržim jer stalno ide uz mene stavim ga u krevetac, vrišto je on tako, čupao  ogradicu koju sam neki dan ušilauser posted image , i nekako izdržim ja to sve, pustim ga da se istrese te ga uzmem i spustim na pod... joj da vidite face pocrvenio ovakouser posted image i stisno ručice i one zube user posted image što tek niču i pokaza mi silu...joj jesam se ismijala
A i mene strašno nerviraju djeca koja se bacaju ali ovaj moj haman takavuser posted image

< Poruku je uredio Breskva -- 5.11.2009 11:06:09 >

Neposredna veza do poruke: 6812
5.11.2009 11:05:13   
Nunichi
Alim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6813
5.11.2009 11:06:04   
Anoniman
Enisa-SaRA sretan rodjendan benjiuser posted image user posted image user posted image user posted image
Mya sta ima nisam te dugo vidjelauser posted image vidim ima djece razne neki se bacaju na pod a neki su bome ljuti,moj Anel kad je ljut cupa sam sebeuser posted image user posted image huja kad ga ulovi ma sav se zgreba zacrveni se izvija se bas je smijesan
Jutros ga mama pupala,pojeo par kasikica banane kasice,ispocetka se mrstio streso al nakon, trece kasikice njupao finouser posted image haman mu se svidja posle pojeo 120ml mlijeka i sad spava .
Danas ce haman spavat valja namjerit od juce nespavanje.user posted image

Neposredna veza do poruke: 6814
5.11.2009 11:08:14   
Mya_81 RR
E, Nunichi, i mene je toga jako strah....ja bih tada propala u zemlju dok kod MM nema srama...a Minja je trenutno baš takva, pa se iskreno nadam da je faza....

A, što mi sve te faze idu na jetra...samo neke faze...šta god se dešava - ah, to je faza...

Živimo od faze do faze...

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6815
5.11.2009 11:10:50   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: felix

Mya sta ima nisam te dugo vidjelauser posted image vidim ima djece razne neki se bacaju na pod a neki su bome ljuti,moj Anel kad je ljut cupa sam sebeuser posted image user posted image huja kad ga ulovi ma sav se zgreba zacrveni se izvija se bas je smijesan
Jutros ga mama pupala,pojeo par kasikica banane kasice,ispocetka se mrstio streso al nakon, trece kasikice njupao finouser posted image haman mu se svidja posle pojeo 120ml mlijeka i sad spava .

Ma, šta ti je draga, djeca nam se još ne bacaju po podu user posted image user posted image user posted image user posted image ...ali mogla bih ja uskoro user posted image user posted image user posted image

Kažu da banana zatvara, pa se nemoj zabrinuti ako ne bude imao stolicu....

user posted image user posted image user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6816
5.11.2009 11:11:00   
Anoniman
Mya i moj muž nema srama što se tiče tog bacanja po marketu kaže ja bih njega pustio da se valja i ignorisao ga...Ja bih poludila načisto, pa ne bih ga više ni povela

Neposredna veza do poruke: 6817
5.11.2009 11:13:52   
Nunichi
Ma faza ili ne, ja sam nju rodila, nema kod mene sem pem. user posted image user posted image user posted image
Ja vec svima dajem do znanja da od male razmazene Zare nema nista. Ona je jedino unuce na svim mogucim stranama, pa vec cujem price "ma njoj je sve dozvoljeno". Ali malo sutra...od te ljubavi nema nista. I ja sam bila jedina unuka, nista mi nije falilo, a nikad nisam bila bezobrazna. Valjda i ja uspijem s njom...nadam se. user posted image

Neposredna veza do poruke: 6818
5.11.2009 11:15:24   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image nista cudno,sto se tice bacanja ja sam u uzadnje vrijeme ko kokauser posted image user posted image kaze mm.da kad god udje u sobu posto prije odem leci da me hrka stoji bojim se da Anela neprobudim pa tko nebi hrco kad sam nenaspavana jos kad u dani zezi,pa nespava budem umorna ko pas.
Joj,danas spava nesvidja mi se bas to sto bi mm rekaouser posted image al necu ga dirati da i ja malo odmorim..
Apotekarko,masalah kako je maleni napredanuser posted image user posted image
Marinci,
ma nije bas najmanji Matej tu je on s Anelom jos je Anel prije vremena rodjenuser posted image Kad si bila zadnji put kod ped.na mjer.kg??

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6819
5.11.2009 11:17:24   
Anoniman
Valjda i ja uspijem s njom...nadam se. user posted image
user posted image user posted image hoces sigurno....
Ja sam Anela ko vec razmazila,sinoc mm mu prica al slozio facu ko sta je,bilo pa ko diro kad djete zaplaka slozi facuuser posted image user posted image za iznenadit se.......

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6820
5.11.2009 11:18:26   
Anoniman
Jest zajuser posted image ova Nunichiuser posted image user posted image user posted image , joj školska i ja znam pobudalit i ovaj je maza i to prvi unuk i praunuk...

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 6821
5.11.2009 11:18:31   
Nedi
Mi smo sad u fazi "Da vidimo koliko mama ima strpljenja" i " Hoću baš na naljutim mamu i tatu", za sada je ignorisanje najbolji lijek...ili Idemo kući zato što ne ponašaš pristojno - uz duuuugo objašnjenje zašto idmeo kući a tek smo došli.
Hehehe, meni sad vaše faze izgledaju simpa user posted image
Pozz mamama i bebama 2009

24.12.2007.
24.o9.2013.

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 6822
5.11.2009 11:21:54   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: Breskva

Jest zajuser posted image ova Nunichiuser posted image user posted image user posted image , joj školska i ja znam pobudalit i ovaj je maza i to prvi unuk i praunuk...

Ma nisam, ali nije bas lijepo da mi skace po glavi. user posted image user posted image user posted image
Suti i moja je jedna i jedina cera, user posted image   unuka, praunuka... Kako sam umorna izgleda ce tako i ostati. user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6823
5.11.2009 11:23:56   
Anoniman
ej Nedi mila nedaj seuser posted image user posted image neka te malena zezi tako treba user posted image (sala)
Mojim roditeljima je prvi unuk,i jos musko ja nisam imala brata  pa to je njima sad ono do neba su sretni ponosni...A sta ce bit jos kad malo poraste ima da ga razmaze samo tako user posted image

(odgovor članu Nedi)
  Neposredna veza do poruke: 6824
5.11.2009 11:24:27   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: Nedi

Mi smo sad u fazi "Da vidimo koliko mama ima strpljenja" i " Hoću baš na naljutim mamu i tatu", za sada je ignorisanje najbolji lijek...ili Idemo kući zato što ne ponašaš pristojno - uz duuuugo objašnjenje zašto idmeo kući a tek smo došli.
Hehehe, meni sad vaše faze izgledaju simpa user posted image
Pozz mamama i bebama 2009

I sta kad dodjete kuci?
Jel  zaboravi da je kazna dolazak kuci ili se ljuti?
Meni je stvarno fascinantno kako i kod malih beba mozes vidjeti da imaju neki svoj karakter...neki dan izasla iz stomaka, a ona vec ima nesto "svoje". user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 6825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  271 272 [273] 274 275   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  271 272 [273] 274 275   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *