|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  268 269 [270] 271 272   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
4.11.2009 12:25:05   
Anoniman
mnn mila sretan ti jubilarni user posted image  rođendan. Sve najbolje od user posted image  ti želim!!!!

(odgovor članu mnn)
  Neposredna veza do poruke: 6726
4.11.2009 12:27:34   
mnn
hvala ti enisa dragauser posted image user posted image  kako je maleni? jesi mi ti dobro?

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6727
4.11.2009 12:28:58   
Anoniman
Onako smo oboje..... nema temperaturu hB a ostalo ćemo lako..... mah, tipično za ove prelaze. Ne znam šta mi je gore ovaj prelaz jesen-zima ili zima-proljeće user posted image  Ljubi nam druga Aleksandra!!! user posted image

(odgovor članu mnn)
  Neposredna veza do poruke: 6728
4.11.2009 12:32:28   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: ena23

Al veceras sa mm idemo u TL da vidimo te skafander-vrece, pa kad zapicimo po dobrinji i alipasinom, nece nas niko zaustaviti user posted image

hej draga, nisi me skontala cini mi se..nisam rekla da imaju u TL skafander vrece, vec da mi imamo jednu takvu, ali nismo je tamo kupili vec smo je dobili i marke je GAP (kod nas toga neJma...user posted image
u TL ima svega osim baby skafandera user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 6729
4.11.2009 12:33:27   
mnn
hoču,spava maloje brojao..ali je zaspao.ima energije pilence veliko sve ga zanima...user posted image

i ti nama pusu daj Benjaminu, ozdraviti če on.jaki su oni.joj ni ja ne voli taj prijelaz jer me uvijek zeza nos od alergije.bio je i maleni malo prehladjen joj pa se budio stalno.drži mi se.user posted image user posted image šaljemo zagrljaj.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6730
4.11.2009 12:47:34   
škorpija
joooj da sam supermen ne bih sve pofatala koliko svega napisaste, al had

mnn čestitam 30 rođendan i vjeruj mi tek sad ide ono najbolje u životu, meni je 30 tako super broj godina pa sev do 39, a taj 40 mi se nešto ne sviđauser posted image

Enisa nastavi sa antibiotikom, već je šteta ako prekineš nego ako ga daš do kraja, nadam se da su s. i b. bolje, ti vidim nisiuser posted image

Ena ni ja nisam sigurna da li izvoditi bebe po ovoh hladnoći, dobro u tržne centre i mi idemo, ali bašu šetnju, ne znamuser posted image

Pocahontas hvala na informaciji o novoj robici u TL, taman moja mama hoće nešto da kupi bebiju pa ćemo je odvesti ovaj koji danuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 6731
4.11.2009 13:00:49   
ena23
IZVORNA PORUKA: pocahontas

IZVORNA PORUKA: ena23

Al veceras sa mm idemo u TL da vidimo te skafander-vrece, pa kad zapicimo po dobrinji i alipasinom, nece nas niko zaustaviti user posted image

hej draga, nisi me skontala cini mi se..nisam rekla da imaju u TL skafander vrece, vec da mi imamo jednu takvu, ali nismo je tamo kupili vec smo je dobili i marke je GAP (kod nas toga neJma...user posted image
u TL ima svega osim baby skafandera user posted image

A sad mi je tamo na temi oprema za novorodjence jedna forumsaica rekla da da ima u TL user posted image Ali mislim da ona nije mene skontala sta ja hocu... A joj jesmo zemlja nekakva da Bog sacuva, nidji nista nemamao user posted image

Mnn draga i ja ti zelim sretan rodjendan! vau, ja ne mogu da zamislim kako ce biti kada budem imala 30, ali svi kazu da su to najbolje godine, da tek tada zena "dodje sebi", pa nam recite je li to tako? user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Evo torta i pokloncici! user posted image

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 6732
4.11.2009 13:05:43   
Apotekarka
Evo i mene...s casom aspirina u ruci...nikako da me popusti...i ove zluijezde me malo bole...a nos ko paprika...najgore sto mi mm mora u subotu po diplomu,prosle godine je u 10 mj.diplomirao ali tek ove god.promocija i on zeli da ja idem,ja mu govorim nek mu roditelji idu jer moze 2 osobe povesti oni su ga i skolovali a on bi kaze radije da ja idem...a ovava sva bolesna...Antonio spava citavih pola sata...vau...ja stavila meso da se pece i malo svratila...jutros mi Antonio ustao iza 7...ujutro ide na vakcinu...
mnn sretan rodjendan
enisa sara drago mi je da ide na bolje,nek nema temp.
ena i ja svog nikako da iznesem sve me nekako strah,a mogu ti reci da me kuca pravo ubi,jos i mm nije tu...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 6733
4.11.2009 13:05:49   
škorpija
ena u TL ima vreća  ali to su vreće za spavanje bebe u krevetiću, a koliko sam skontala tebi treba ona za kolica kad idete u šetnju, u tome je razlika

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 6734
4.11.2009 13:05:54   
mnn
hvala na čestitkama!user posted image user posted image  svima vama!user posted image user posted image

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 6735
4.11.2009 13:24:59   
delly
jel vas ja mogu da pitam nesto .
mojauser posted image ce krajem ovog mjeseca napuniti 4 mj . nekad kao da joj dosadi da lezi na ledima,na stomaku i na strani nedolazi u obzir ,pocinje se s prsima i glavom da dise prema gore user posted image , kad je stavim u naramak s ledima okrenutim prema meni (gleda u istom smjeru kao ja (neznam objasnituser posted image )) i ja sjednem ona tako lezi na meni i gleda samnom tv i ona se odjedampit saginje user posted image tj dize prsa i glavu prema napred da ide u sjedeci polozaj ,ja njoj to nedam ali ako ona to neradi onda samo place ,tako pokusava neko vrijeme dok se neumori ...sta da radim ?? da je pustim da to radi ili ?? ja se iskreno sokirala ,.. zna se cura i za hlace da uhvati da se povuce napred ,.. pa neznam sta da radim ?? zar nije malo prerano ?? ali sama to zeli ako je nestavim tako bude jakoo ali jakooo ljutauser posted image

25.07 -dosla je nasa princezica

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 6736
4.11.2009 13:30:40   
škorpija
moj je isto to radio sa 4 mjeseca i ja sam ga pomalo puštala u sjedeći položaj, ali onda kad se naviknuo nije više nikako htio da bude u poluležećem položaju. Ja sam znala da to ne valja, da je prerano, ali eto opet sam ga pustila da sjedi jer mi se nije dalo svađati s njim i slušati ga kako gunđauser posted image

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 6737
4.11.2009 13:30:48   
mnn
delilah pa tvoja malena je jako napredno djete, budi sretna to je super.tako je i moj radio...samo ti pusti da ona radi što hoče najbolje je da je staviš na ravno da se ona sama okreče a da ima dovoljno prostora za to, ti je samo pazi da ne odluta negdje i nema brige.neka beba radi sve to pa ja sam napredna curica..user posted image

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 6738
4.11.2009 13:39:20   
delly
hvala moj nick je njeno ime user posted image da znate user posted image
neznam jeli krivo ili je ok da je stavim da malo pokusava user posted image kad je zivac (na mamu user posted image )
a na stolu za presvlacene se cura odguruje petama i kao da puzi u nazad ma 10 puta je moram povlaciiti da bi je obukla user posted image to je show drage moje pa joj ja obucem klizave carape ma jedva doceka kad joj skinem carape sva se razmlatara ,.. i jos me ono lopovski gleda kao " vidi me sta radim lalalala ,ulovi me lalala" vidim da ce biti vrckava jer ovako mala pa ovako vrckava user posted image eto sama nemogu da je kupam ,razmlatara se i odguruje se nogicama da je nemogu da drzim sama user posted image
kako je vama s vecom djecom ???
kazu djeta nakon trudnoce ma kakva djeta evo trening "teta leta" user posted image

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 6739
4.11.2009 14:29:14   
marinčii
delilah i  moj matej je to počeo raditi,sad pokušava nogicu staviti u usta i kad vidi da ne može počne se mrštiti i ljutitiuser posted image user posted image a da ne govorim kako mu je sad glavna zanimacija da prska sve okolouser posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 6740
4.11.2009 15:17:55   
delly
moja jos netrpa nogu u usta ali zato trpa cijelu saku dok nepovrati user posted image user posted image
kako to izgleda s nogicama???
radis li kakve vjezbe sa malim i koje?

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 6741
4.11.2009 15:35:21   
Anoniman
mnn cestitam ti rodjendan, a ove 'balavice' nas zezaju kao najbolje je u 30-im, pa ja bih rekla zlatnih 25user posted image
Mi smo isli u setnju sa nasim djugajicama P. mammom i prelijepom Lauromuser posted image user posted image user posted image user posted image
felix, prosla me glavobolja, sve 5user posted image
Enisa, grlim vas i brzo ozdraviteuser posted image
dadada, pa gdje je izvjestaj, jesi to bila na moretuuser posted image

(odgovor članu delly)
  Neposredna veza do poruke: 6742
4.11.2009 16:41:04   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

mnn cestitam ti rodjendan, a ove 'balavice' nas zezaju kao najbolje je u 30-im, pa ja bih rekla zlatnih 25user posted image
Mi smo isli u setnju sa nasim djugajicama P. mammom i prelijepom Lauromuser posted image user posted image user posted image user posted image
felix, prosla me glavobolja, sve 5user posted image
Enisa, grlim vas i brzo ozdraviteuser posted image
dadada, pa gdje je izvjestaj, jesi to bila na moretuuser posted image

u ZaBregu...rodjak mi tamo studira...pa reko' da iskoristim ugodno s korisnimuser posted image

Prosao nam je onaj "osip"...jos samo malkice se crveni s lijeve strane...kao ojed, ali mislim da ce i to do sutra proci...mazem s nistatinom

Sta mi radi Ajna...evo  Andrej joj mase s obje rukeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6743
4.11.2009 16:54:37   
Anoniman
A tako dakle, purgeri jedniuser posted image , super, Ajna skace po igrackamauser posted image , masemo i mi vamauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6744
4.11.2009 16:57:06   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Eno sjedi na podu i cupa "mene" i dere se

(moja bista...rad s prve godine faxa)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6745
4.11.2009 17:08:08   
Anoniman
vece kako  ste mi.Htjela sam vas upitati moj Anel evo od juce kaki po 2,3 puta na dan i jede slabo pojede po 100,90mluser posted image a samo Bog zna kako se mucim oko hrene u zadje vrijeme slabo spava i kad treba jest jer je tako navikao pa pojede mi skroz malo.Sta sam puta sjela pa oplakala ,jer ni sama neynam sta da radim.Jos kad vidim da vase bebice fino,papaju i puno mene dusa boli sto moj Anel slabo jede i nece da jede.Mogao bi da 6sati nejede i opet bi pojeo malo....
Jel uredu da ima na dan 2,3 puta stolicu.
Prije nije isao po 3dana.
Hvala

(odgovor članu mnn)
  Neposredna veza do poruke: 6746
4.11.2009 17:28:17   
delly
felix jel kmeljav maleni tj jel onako malo ti nervozan ??
to za stolicu i moja ti kaka nekad po 4 puta dnevno a nekad jedamputa dnevno . nekad jede tako malo da mislim da je gladna ali oni tako mali placu kad im nesto fali i smeta ,ako neplace ,ako ima dobru stolicu ,ako neide dole u kilazi ,nemas se sta sikirati i bebe imaju svoje lose dane nesamo mi

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6747
4.11.2009 17:29:18   
delly
evo ja svoju user posted image razgolitila i evo je krajmene mlatara li mlatara i nesto mrmlja sta joj sad smeta user posted image a gola jedna mala

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 6748
4.11.2009 17:34:39   
Anoniman
delilah da bas sve sto si navela tako je danas je bas nesto nehoran sav kmekljav a neplace,danas nije nista spavao nistaaa zaspo samo 20min.danas svega u citav dan i to je to al zato ce veceras da spava abd. nadam se da je to jedan od njihovi dana i da ce brzo proci da ce sutra abd.biti bolji danuser posted image
Joj koje djete nevoli bit golouser posted image user posted image moj Anel uziva kad se presvlaci ma da najvise place tad ce sigurno usutiti.....

< Poruku je uredio felix -- 4.11.2009 17:37:04 >

(odgovor članu delly)
  Neposredna veza do poruke: 6749
4.11.2009 17:36:02   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Eno sjedi na podu i cupa "mene" i dere se

(moja bista...rad s prve godine faxa)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

E neka je i tebi neko 'dohakao'

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  268 269 [270] 271 272   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  268 269 [270] 271 272   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *