|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  176 177 [178] 179 180   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
4.10.2009 23:49:49   
Anoniman
E neka je Benji bolje, a Sari saljem jedan velikiuser posted image i da ti bude ziva i zdrava jos 1000 godinauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4426
5.10.2009 0:13:36   
Anoniman
E hvala ti ljubice moja draga user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4427
5.10.2009 8:28:49   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: enisa_sara

Eh bebi je čitav dan bio kod roditelja od mm (2 sprata iznad), dolazio samo da doji jer nam je seka slavila rođ. pa je bilo punooooooo djece i nije baš oduševljen user posted image , valjda nije navikao na buku i galamu. Joj sutra naveče će biti puna kuća al ovaj put velika raja user posted image . Među nama user posted image , smoriše me i ovi rođendani vala i babine i posjete..... user posted image user posted image a goste koji mi dođu iza 21h najradije bih pljusnula hladnom vodom i zaganjala niz ulicu user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A mogu misliti micicu malu kakvu facu je složio...duša dragaaaaaa user posted image ....baš mi je drago da je bolje user posted image ...možeš misliti koliko ga je bolilo user posted image

Mi se trebamo spremati na snimanje kukova....tek sad user posted image ...valjda nas čika doktor neće ružiti, tj. mamu...

Pusaaaa!!!

Belmac, imaš preslatku curicu!!!! user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4428
5.10.2009 8:30:54   
Anoniman
CUJTE I POCUJTE,

MI SMO POSTALI ZECuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4429
5.10.2009 8:35:24   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: dadada

CUJTE I POCUJTE,

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Koja tema ti je sljedeća....

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4430
5.10.2009 8:38:49   
Anoniman
Ma iznikle nam dvije jedinice i to gornjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 4431
5.10.2009 8:39:29   
Anoniman
Belmac...Amnica je u albumu...prekrašna jeeeeeeeeuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4432
5.10.2009 8:43:38   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: iv@ncica

ali ne navlačimo  silom  već  pomalo, 

ne  smije se  naglo i silom navlačiti ,  jer   dolazi baš do tog  što se  desilo  malenom..

Pa nisam mu ja na silu navlačila!! Gdje bih to uradila user posted image user posted image Al nejse.....

Kad smo već kod ćune, danas je super, i dalje mažemo i čistimo. Ove sedmice planiramo otići do hirurgije na pregled i dogovor oko obrezivanja. mnn, apotekarka, hvala na pitanju user posted image
Apotekarka, ja pred spavanje skidam ogrlicu. Nešto me strah ostaviti je.....
Eh bebi je čitav dan bio kod roditelja od mm (2 sprata iznad), dolazio samo da doji jer nam je seka slavila rođ. pa je bilo punooooooo djece i nije baš oduševljen user posted image , valjda nije navikao na buku i galamu. Joj sutra naveče će biti puna kuća al ovaj put velika raja user posted image . Među nama user posted image , smoriše me i ovi rođendani vala i babine i posjete..... user posted image user posted image a goste koji mi dođu iza 21h najradije bih pljusnula hladnom vodom i zaganjala niz ulicu user posted image

Vidis to ti je dobro...fino slavis gore i samo kada ti douser posted image odes kuci (mislim tako bih ja radilauser posted image )...A te u 21.00 sto dodju barem im onako kulturno "shukni"user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4433
5.10.2009 8:49:25   
Nunichi

CUJTE I POCUJTE,

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Bjavoooo za zekića i prve zubice!!! user posted image

A Benjaminovoj seki,sa zakasnjenjem cestitamo rodjendan! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sve najljepse draga nasa Sara... user posted image user posted image user posted image  

Mi poranile,praaaaaavvooooo jutros...mama ne vidi na oci. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4434
5.10.2009 9:49:26   
Anoniman
Bravoooooo za Andreja, pa sad moze grickati mrkvuuuuuser posted image

user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4435
5.10.2009 10:16:14   
Anoniman
Čestitke Andreju na prvim zubićima-zeko,zeko,zekouser posted image user posted image user posted image user posted image ...sad će mama moći mirno spavati

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4436
5.10.2009 10:29:27   
Anoniman
hvala, hvalauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4437
5.10.2009 11:01:40   
škorpija
i mi čestitamo na zzbićima, hej nije to mala stvaruser posted image user posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4438
5.10.2009 11:03:21   
Anoniman
user posted image sada ih nema...kako touser posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 4439
5.10.2009 11:04:51   
Pretty mamma
Čega nema? Zubića?user posted image

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4440
5.10.2009 11:08:31   
Anoniman
ja...je li moguce da mu natekne zubno meso pa da prekrije zuboveuser posted image

(odgovor članu Pretty mamma)
  Neposredna veza do poruke: 4441
5.10.2009 11:09:10   
Anoniman

user posted image sada ih nema...kako touser posted image

user posted image user posted image user posted image   a mi se načestitali...
Ako si vidjela samo bijelo na desnama, znači da će uskoro izbit, to se i nama desilo ja i muž bili 100% ubjeđeni da smo vidjeli zubiće kad ono sutradan nema ništa, ne znam kako i zaštouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4442
5.10.2009 11:11:32   
Anoniman
ma jutros bile dvije bijele flekice sada gledam kada ono nixuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4443
5.10.2009 12:26:49   
Anoniman
cestitke na zubicuuser posted image user posted image user posted image user posted image
i Sari na rodjendanuuser posted image user posted image user posted image
Mi smo dobro juce skoro citav dan prespavo,lego oko 10 dva puta se budio da jede i opet pajo,ma super maslah neureklo seuser posted image
pusssica svima,od nas....

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4444
5.10.2009 12:29:13   
Anoniman
belmac malena je medena,joj vidi mi lijepo okica.....Pravi slatkisuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4445
5.10.2009 12:58:44   
iv@ncica

Čestitamo zubiće..koji  su sigurno naputu iako su se sakrili ..jeeeee
i  mi čekamo svoje  svaki čas..muče  nas  pravo..ogrlica  je  dobra i  skidamo je ponoći!!!

< Poruku je uredio iv@ncica -- 5.10.2009 13:03:49 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4446
5.10.2009 13:02:19   
iv@ncica

IZVORNA PORUKA: iv@ncica

ali ne navlačimo  silom  već  pomalo, 

ne  smije se  naglo i silom navlačiti ,  jer   dolazi baš do tog  što se  desilo  malenom..

Pa nisam mu ja na silu navlačila!! Gdje bih to uradila user posted image user posted image Al nejse.....

ma  vjerujem da  ti nisisi , sorryyy user posted image ako  smo  se  pogrešno razimjele....normalno  da  niko  neće  da  mu  bebu  boli,  pogotovo  mi mame, drago  mi je  damu je boljeuser posted image ..već  ti doktori  i kad  ti pokazuju  to  krvnički  nekako grubo  rade...nama je  tako prvi  put, a kad  smo  promjenili  pedijatricu   žena  nam  fino  onako  kako  sam  napisala objasnila nisam  milsila  na  tvoju  grubost. 

A i za te  goste  iza  9  sam i ja  luda..meni neko  veče  banuli  u skoro 10 i  hoće  ući  u  sobu  da  vide  bebe..to  nikome  ne  dam,  nek  dođu kad  je  vrijeme..nego  ovi  upadoše i  bez  pitanja  ,  još  upališe svijetla  meni rogovi narasli..što  je  najgore  to  mi  bliža  rodbina i  još  neki  dan njihova  su  djeca  bila  mala..i ako  im  nisam pomogla čuvala  i ninala nisam  brate  ni odpomagala..i  šta  ćeš ti ,  šta  god  kažeš  zaljepe  te  onom: "  eto  samo  vi  imate bebu,  šta  ga  pazita , navikajite  ga  blalalla "...ma luda ja,  ko vrag  sam  bila  tada, ni  sad ne pričam  s njima..bezobrazno!!! uh!!!

Evo  mi iz  grada, bili u potrazi  za bodićima  dugih  rukava,  ma  nema  šanse  naći  br.74 , počeo  Andrej napokon  voljeti  kolica..da  se više  trsim  kengura,  leđa  mi  odpadaju,  no skinuo je  s  očiju  jedno 20 minuta i  onda  galama..sve  dok  ga  nisam  digla  u polusjedeći koji  je  kod  nas  kao  sjedeći nešto mi  visok..al  kontam  15  minuta do stana  da  se  smiri,  a sutra mu 6  mjeseci..pa  neće   biti  štete,  i  evo  ga sad  tek zaspao  nadam  se  da  će  malo  duže odspavati i ne  biti  nervozan!!!
Taje nam  nema,  otišao u provod  s  kolegama  s posla  za Dubrovnik,  a ionako  smo sami  stalno pa  nam  više  nie ništa neobično!

< Poruku je uredio iv@ncica -- 5.10.2009 13:04:23 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4447
5.10.2009 13:05:56   
Anoniman
hvala ti draga moja...ali izgleda da je fals alarm...nema ih...namauser posted image user posted image

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 4448
5.10.2009 13:22:06   
iv@ncica
tu su oni  ne brini..nitko nije ostao  bezub...vidjet  ćeš  kad  se  za koji dan   osmjeh  ne bude  više  klezav..majo  tlatko..

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4449
5.10.2009 14:05:03   
bebana27
http://img59.imageshack.us/img59/7939/0510091330.jpg

jedna novija slika maminog sina

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 4450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  176 177 [178] 179 180   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  176 177 [178] 179 180   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *