|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  174 175 [176] 177 178   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
3.10.2009 23:33:20   
DM
Starijem je radio dr Hadžihasanović, koji je preselio na onaj svijet, a mlađem dr Dervišević Zlatko-na Ilidži,imaju privatnu ordinaciju on i supruga mu koja je pedijatar,tako da ona pregleda bebu pred sunnet...
Ako te još šta interesuje slobodno pitaj dok sam na RR,jer ja nisam svaki dan-2 djece , a posla preko glave!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4376
3.10.2009 23:34:37   
neki
IZVORNA PORUKA: Nunichi

IZVORNA PORUKA: enisa_sara

IZVORNA PORUKA: neki

hem sto je ogromna,

Uh što me nasmija hahahahahahahahaha user posted image user posted image user posted image , pa to je u potražnji
šalim se malo :)))) al baš me nasmija!!

user posted image user posted image user posted image
Ama u potraznji je kvalitet,a ne kvantitetuser posted image
Toliko sam se naglas nasmijala ovom tvojom recenicom,da me mm pitao "sta je to toliko smijesno". user posted image user posted image

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 4377
3.10.2009 23:35:12   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: gvendolina

Mi bi trebali u pon.otici izvaditi nalaze i meni se vec od toga place.Kako ce mu vadit krv iz onako malih prstica,mama ih citav dan ljubi,bas mi zaouser posted image

Jesi li već bila na Koševu ili ćete to negdje drugo raditi? Ja ne znam da li trebam prvo gore kod njih na "pregled" pa onda nalaze ili kako to već hoda.... Uh jesam se zadeverala....

(odgovor članu gvendolina)
  Neposredna veza do poruke: 4378
3.10.2009 23:35:30   
neki
Joj,sta ja pocinihuser posted image
U potraznji je kvalitet,a ne kvantitetuser posted image

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 4379
3.10.2009 23:36:30   
DM
ma nemaš se šta traumirati,normalno je da bude malo oteknuto,a kako i ne bi ipak je to neka operacija,ali kasnije sve dođe na svoje!
Moj sad ima finu malu ćunicu,a preslikana bratova

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 4380
3.10.2009 23:36:34   
Nunichi
Ne upadaj mi u rijec neki. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 4381
3.10.2009 23:37:34   
Anoniman
Hvala doublemum.
Imam i ja dvoje user posted image , znam draga kako ti je user posted image

(odgovor članu DM)
  Neposredna veza do poruke: 4382
3.10.2009 23:37:54   
neki

Ne upadaj mi u rijec neki. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Sorry dragauser posted image

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 4383
3.10.2009 23:38:48   
Nunichi
Nista mila,uredu je. Dodjes mi jedan pro corde. user posted image

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 4384
3.10.2009 23:40:22   
neki

Nista mila,uredu je. Dodjes mi jedan pro corde. user posted image

Krvi cu ti dati,ali pro corde mi ne dirajuser posted image user posted image user posted image Sala malauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 4385
3.10.2009 23:41:40   
Nunichi
user posted image user posted image user posted image user posted image
Jesil primjetila kako se ganjamo po temama? user posted image user posted image user posted image
To je znak da mi je vakat horizontale se hvatati.
Puse generaciji,odoh se pridruziti puslici svojoj. user posted image

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 4386
4.10.2009 0:05:13   
gvendolina
enisa bili kod pedijatra uzeli uputnicu za nalaze,vadicemo ih u Omer maslic.
Mislim da bi ti trebala otici kod pedijatra di vidi kakva je situacija i da ce ti on napisati uputnicu da se dijete osuneti.Uzmi uputnice za kosevo i za nalaze.Ja koliko znam oni sunete i skroz male bebe ako pedijatar preporuci.

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 4387
4.10.2009 0:49:36   
Anoniman
Na zadnjoj kontroli su nam dali uputnicu za nalaze a za hirurgiju kažu da ne daju al će nam vjerovatno sada dati, nakon ove upale.... Hvala ti i sretno vam, čuvamo vam fige.

(odgovor članu gvendolina)
  Neposredna veza do poruke: 4388
4.10.2009 8:13:20   
Mya_81 RR
Dobro jutro, mile...mi vam se zadnjih dana dižemo oko pola 7...Minja izgleda da se tada baš naspava, ali s obzirom da od 21 do 5 spava bez buđenja onda ni ne čudi...jedino je problem što mama tada još uvijek izgleda i osjeća se kao zombi...

Evo je u AS ispred tv...nije baš nešto oduševljenja, ali da se izdržati da mama popije kafu ''na miru''...

Kad se bebice smiju stavljati u polusjedeći položaj...dobila sam neki bouncer ali ima samo taj položaj pa ne znam kad ga smijem početi koristiti...slikat ću ga (tek sredinom sedmice jer je kod sestre koja je na putu)  pa da vidite...

Pusa generaciji!!!! user posted image user posted image user posted image A posebno našim hrabrim dečkima koji moraju obaviti to što moraju user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Mya_81 -- 4.10.2009 8:14:24 >

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4389
4.10.2009 11:18:06   
Pretty mamma
Jutro drage moje,
rekla sam da cu podnijeti izvjestaj iz kupovine. Dakle, u Azelu sam kupila par hlačica i predivnu haljinicu, a u Bimbusu u Mercatoru jaknu, hlačice i majicu. Joj, stvari su prepreprelijepe u toj trgovini, ali nisu jeftini nikako. Jaknica je 80 KM! Pa još malo i mogla sam sebi kupiti.
Znate li gdje ima malenih cipelica? Mislim, ona je još malena, ali sada za jesen ili zimu, da joj nogice ne budu samo u čarapicama.
Pusica...

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 4390
4.10.2009 11:28:32   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Pretty mamma

Jutro drage moje,
rekla sam da cu podnijeti izvjestaj iz kupovine. Dakle, u Azelu sam kupila par hlačica i predivnu haljinicu, a u Bimbusu u Mercatoru jaknu, hlačice i majicu. Joj, stvari su prepreprelijepe u toj trgovini, ali nisu jeftini nikako. Jaknica je 80 KM! Pa još malo i mogla sam sebi kupiti.
Znate li gdje ima malenih cipelica? Mislim, ona je još malena, ali sada za jesen ili zimu, da joj nogice ne budu samo u čarapicama.
Pusica...

Imas u TL tena, a malisi cipelica (bilo barem prije 6 mjeseci :))

(odgovor članu Pretty mamma)
  Neposredna veza do poruke: 4391
4.10.2009 11:34:56   
Srculence
Evo i nas da se javimo.Danas nam je punih mjesec dana na zdravlje:-)))!!!!Budni smo jutros od 8 i zezimo i kmezimo:-)))
Pozdrav svim mama i malim bebačima!!!

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4392
4.10.2009 11:41:25   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Srculence

Evo i nas da se javimo.Danas nam je punih mjesec dana na zdravlje:-)))!!!!Budni smo jutros od 8 i zezimo i kmezimo:-)))

jaoooooo muvicaaaaaaa...sretan muvici 1 mjesecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Srculence)
  Neposredna veza do poruke: 4393
4.10.2009 11:44:03   
istra09
Ma, ko to nama danas proslavlja svoj prvi mjesec...user posted image
Mališane, želimo ti sve najbolje i samo hrabro kroz život.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Grlimo te, gagi bebaću...user posted image user posted image user posted image

Mamina sreća Leonarda se rodila 07.07.2009. i učinila me najsretnijom ženom na svijetu.

Neposredna veza do poruke: 4394
4.10.2009 11:52:45   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   jutro!

Mi fakat nemamo nikakav ritam spavanja, svaki dan je drugaciji, ali dan  manje vise jer smo i mi budni, ali nocu pa mala je majstor iznenadjenjauser posted image , jutros od 6 je pocela predstava, stalno nesto kao place, a zapravo se kreveljjjjji dok nas ne probudiuser posted image , pa onda je bilo prebacivanja u nas krevet pa nazad u njen pa tako smo prevarom spavali do 10, ali isprekidano, no mama i tata je vole bas takvu kakva jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sad spava, okupana, i mirisna, cak sam malo i grijalicu palila, hladno nestouser posted image

Veliki zagrljaj za sve djecake koji moraju kratiti cunuuser posted image , ozbiljno sretno !

Pretty mamma
, pa ti si bas sopppiinnngggooovalauser posted image , ej mozda si kupila istu jaknu kao ja Ajni u Bimbusu, i mi smo tamouser posted image , a ne znam koje cipelice trazis ali imas npr. ciciban u Interexu, ai i u svim Pekovim radnjama.

Pozdrav svimauser posted image

Neposredna veza do poruke: 4395
4.10.2009 11:53:38   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Srculence

Cestitamo mali rodjendanuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 4396
4.10.2009 12:01:06   
Pretty mamma
Sahara,
jaknica je sa dva lica, vani roza, unutra siva...nego kolika je Ajna sada?
Imaju li male cipelice, za bebe baš? Ili tek za hodanje?
Dadada, nisam nigdje u TL našla male tene, imaju veće :(

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4397
4.10.2009 12:01:49   
Pretty mamma
Opet zaboravih nešto...SRETAN PUNIH MJESEC DANA!!!

Laura je u mom naručju!

Neposredna veza do poruke: 4398
4.10.2009 12:04:41   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Pretty mamma

Sahara,
jaknica je sa dva lica, vani roza, unutra siva...nego kolika je Ajna sada?
Imaju li male cipelice, za bebe baš? Ili tek za hodanje?
Dadada, nisam nigdje u TL našla male tene, imaju veće :(

Hahahahahaha, imaju iste jakneuser posted image , a ja sam uzela broj 16 i to su najmanje cipe, a imas sive futrofane cizme u Tifaniju, bile su i roze ali mislim da su prodate, ma kakvo hodanje to samo da im nije hladnouser posted image

I da, ta jakna se moze nositi na obje strane, kontas, dva lica sto bi rekli

< Poruku je uredio sahara -- 4.10.2009 12:06:11 >

Neposredna veza do poruke: 4399
4.10.2009 12:32:21   
Nunichi
Cestitamo majeni jodjendan! user posted image user posted image user posted image
Mi poranile,pa isle majki na kaficu,sad pajamo i to u AS,zaspala puslica od mamine voznje. user posted image user posted image user posted image
Mama bi trebala peglati,šok soba puuuunaaaa veša,ali tesko da ce se nakaniti. user posted image user posted image
I mi smo neki dan dobile zimsku oblekicu,mont jaknu crvenu iz TL,ko za velike user posted image ,preeeslatka je i kaputic ljubicasti. Mami se jaaako svidja.user posted image Treba nam i skafander,ali to jos nismo zbavili. Ovo obuce sto imamo sve nam je veliko user posted image cini mi se broj 19,a nigdje nisam naisla na manji broj. Valjda bude sta do prave zime.
Puse generaciji... user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  174 175 [176] 177 178   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  174 175 [176] 177 178   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *