|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  173 174 [175] 176 177   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
3.10.2009 23:02:58   
pocahontas
uh enisa sara citam i bas se nasikiriki...ali drago mi je da je bebach bolje...ja navlacenje prepucija prepustam muzu na dusu, ja jos nisam probala...nemoj sebe kriviti, svakome se moze desiti...samo si mu htjela najbolje...user posted image ja se sad isplakah skupa s muzem citajuci tuznu pricu fatime09..uh majko moja mila..neka joj je dragi Bog na pomoci...user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 4351
3.10.2009 23:05:56   
Anoniman
Uh znaš kako sam se prepala, ne mogu ti opisati user posted image a mm ne smije, da se on pita nikad mu ne bih čistila i navlačila kožicu user posted image . Ma mogu ti reči da je brate ovo oko dečkića baš komplikovano user posted image
Kakva priča, gdje si čitala?

(odgovor članu pocahontas)
  Neposredna veza do poruke: 4352
3.10.2009 23:06:11   
škorpija
enisa i ja pratim stanje vaše ćune, vidim hvala bogu da je sad sve o.k, nisam ni znala koliko je opasno to navlačnej kožice, ja to radim kad se kupa u vodi, ali ne svaki dan, zaboravimuser posted image .

Mi smo danas probali mrkvicu i svidjela nam se pravo, više nego jabuka i banana. uf otkad jedemo čvrstu hranu stolica nam je ko brabonjak da prostiteuser posted image , valjda će proći

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 4353
3.10.2009 23:08:49   
škorpija
i ja sam čitala tu priču, grozno en daj bože nikome, sličnos e desilo i mojoj prijateljici, izgubila je dječaka nekoliko dana pred termin, samo srce prestalo kucatiuser posted image , hvala bogu sad je majka male djevojčice, ali tuga je to

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 4354
3.10.2009 23:09:31   
neki
enisa_sara,ja sve hocu da pitam kako je Benjjo sad,a sve zaboravimuser posted image Nadam se da je dobro,aBd posle suneta ce biti super,drzim vam fige i ljubac za Benjuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 4355
3.10.2009 23:10:38   
Anoniman
Ma ja sam, bojim se, malo tu pretjerala jer svako prsvlačenje navlačim i čistim..... Budala!! Neću više, majke mi user posted image Ma samo da završimo više i sa tim peripetijama, da se osuneti i da to predeveramo, baš me iztrza sa ćunom, danas mi se život skratio za 5 god. al biće to aBd dobro....

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 4356
3.10.2009 23:11:07   
DM
Ja svojoj obojici sinova nisam mogla svući kožicu više od nekoliko milimetara;ono malo što je moglo čistili kamilicom i zato prvog osunetili 25. dan a drugog u 2.mjesecu!
Što ih ne osunetite?
Izvinite što sam ovako direktna,ali znam da sam tek tad bila rahat po pitanju ćunicauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 4357
3.10.2009 23:11:17   
Nunichi
Eni ljubi nam druga,bas mi je zao sto si se nasikirala toliko,a i malenog Benjamina,dusa draga.
Nadam se da ce brzo proci to.
A fatimicinu pricu sam citala,ali jos uvijek ne znam sta da napisem,prebolno mi je to. Bas tesko... user posted image

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 4358
3.10.2009 23:11:43   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: enisa_sara

Uh znaš kako sam se prepala, ne mogu ti opisati user posted image a mm ne smije, da se on pita nikad mu ne bih čistila i navlačila kožicu user posted image . Ma mogu ti reči da je brate ovo oko dečkića baš komplikovano user posted image
Kakva priča, gdje si čitala?

Joooooj, mila ja tek sad pročitala šta je bilo user posted image user posted image user posted image ...mogu misliti koliko se jadničak slatki napatio, a i vi skupa s njim... meni bude drago što imam curicu pa ne moramo brinuti oko tih stvari jer mi to nekada djeluje komplicirano...a baš mi je drago da vam je situacija sad puno bolje!!!! Ljubi nam malog heroja u njegove medene obraščiće...

I ja sam čitala Fatiminu priču...pretužno...a malo prije sam čitala i ono što je napisala svojoj balerini...a prije toga sam slušala o dječici u zeničkom domu kako nemaju grijanje tako da sam još uvijek sva naotečena od plakanja user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Mya_81 -- 3.10.2009 23:12:35 >

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4359
3.10.2009 23:13:51   
neki

Ma ja sam, bojim se, malo tu pretjerala jer svako prsvlačenje navlačim i čistim..... Budala!! Neću više, majke mi user posted image Ma samo da završimo više i sa tim peripetijama, da se osuneti i da to predeveramo, baš me iztrza sa ćunom, danas mi se život skratio za 5 god. al biće to aBd dobro....

Ma ja sve i da hocu,ne mogu puno navuci kozicu,pa me strah da i ovaj ne dobije infekciju,kao Sead...Mada naravno cistim,ali eto strah me,pa jedva cekam da "sredimo" cunuuser posted image user posted image Ma bice to sve dobro,aBduser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4360
3.10.2009 23:13:57   
škorpija
ja odgađam sunet zato što ne mogu podnijeti da plače i da ga boli, eto jedini razloguser posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 4361
3.10.2009 23:16:57   
Anoniman
škorpija, neki, nunichi, mya, sahara, pocahontas, dadada, felix, doublemum.... hvala vam puno user posted image

doublemum, moj user posted image će u ponedjeljak imati aBd 4 mj. Čekamo da prođe 1 mjesec od vakcine (bila 18.9.) pa da obavimo obrezivanje, mada ne znam da li ćemo uspjeti jer ni u privatnim klinikama a ni na hirurgiji ne rade obrezivanje prije 6 mj. user posted image Mi ćemo otići ubrzo na hirurgiju, svakako moramo jer nam i jutros pedijatrica reče da je čuna podložna upalama i da bi trebali što prije to obaviti..... pa ćemo vidjeti, ja bih najradije sutra ali.....

(odgovor članu DM)
  Neposredna veza do poruke: 4362
3.10.2009 23:22:28   
DM
Ma znam,srce ti se para kad se rasplaču,ali sunnet rade pod anestezijom,tako da ne plaču zbog bola(možda i boli,ali ne puno sigurno),moj stariji je plakao samo zbog toga što su mu "upakovali" ruke,kasnije šutio;ali se mlađi zato prederao;moj savjet je da to uradiš što prije,jer je njima lakše dok su manji vjeruj mi!
Moja drugarica sunnetila malog mjesec poslije mene i kaže da se pokajla što nije prije!
Ja sam bila prisutna sa obojicom,a i MM,i čim prođu 2 dana kao da ništa nije ni bilo,za bolove mu daš malo paracet. ili ćepić i dobri su,a još je prednost ako dojiš-mlađem se malo zalijepio zavoj,tako da sam ga "prikopčala" na siku dok su sveki(med sestra) i MM skidali zavoj-on ko bubica!

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 4363
3.10.2009 23:24:25   
DM
ma i mi  smo mlađeg vodili na hirurgiju i ono kažu kao ne treba dok ne napuni 6 mj, ameni ga bilo žao zbog fimoze i mi lijepo privatno-sunnete djecu od 7 dana!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4364
3.10.2009 23:24:28   
škorpija
ma ja sam se istraumirala ndavno kad sma vidjela ćunu kod malog od prijatelja, ima 11 mjeseci, a sunetio se sa 6, a ćuna glavić mu je modre, gotovo ljubičaste boje, da li je to normalnouser posted image

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 4365
3.10.2009 23:26:33   
DM
Ne znam koliko je modar,ono fakat promjeni boju,možda zbog spoljnih uticaja,ali ne baš u ljubičastu!
pa imaš MM-valjda znaš(da vas malo razvedrim)

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 4366
3.10.2009 23:26:48   
Anoniman
Jesi li iz Sarajeva, gdje ste to radili?

(odgovor članu DM)
  Neposredna veza do poruke: 4367
3.10.2009 23:27:01   
neki
IZVORNA PORUKA: škorpija

ma ja sam se istraumirala ndavno kad sma vidjela ćunu kod malog od prijatelja, ima 11 mjeseci, a sunetio se sa 6, a ćuna glavić mu je modre, gotovo ljubičaste boje, da li je to normalnouser posted image

Joooj,mislim da nijeuser posted image I ja sam kod poznanice vidjela cunu njenogdjeteta posle suneta,uuuuuh ja se lijepo prepala,hem sto je ogromna,hem sto je milion boja po njoj,uuuuuuuuhuser posted image Bila sam se prepala kakva ce kod mog Seada biti,ali hB super jeuser posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 4368
3.10.2009 23:29:10   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: neki

hem sto je ogromna,

Uh što me nasmija hahahahahahahahaha user posted image user posted image user posted image , pa to je u potražnji
šalim se malo :)))) al baš me nasmija!!

(odgovor članu neki)
  Neposredna veza do poruke: 4369
3.10.2009 23:29:14   
škorpija
ma bogami kod malca baš ljubičasta iko da je neko čekičem isčekičouser posted image , ja nisam ništa pitala, kontam valjda to tako trebauser posted image

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 4370
3.10.2009 23:30:24   
Anoniman
sada me fino traumirateuser posted image prvo sam govorila da cu Andreja svakako voditi a kada cujem price pocnem da se DILEMAM

(odgovor članu neki)
  Neposredna veza do poruke: 4371
3.10.2009 23:30:41   
gvendolina
vece mamice,nada se da nam je generacija uveliko zaspalauser posted image

Enisa bas sam citala st ase desilo,mogu misliti kako ti jeuser posted image
Mi bi trebali aBd ove sedmice sunetiti Ajdina.Nosic mu curi nadam se samo da ga nece prehlada uhvatiti.
A enisa sto se tice sunecenja prije 6 mjeseca,oni ne rade ukoliko je sve u redu.Medutim ukoliko pedijatar preporuci da se uradi moze se i ranije.
Mi bi trebali u pon.otici izvaditi nalaze i meni se vec od toga place.Kako ce mu vadit krv iz onako malih prstica,mama ih citav dan ljubi,bas mi zaouser posted image

E drage moje je li iko gledao veceras onu emisiju o bebicama u domu u Zenici.Kako su slatke bebice,ja sam se bas rastuzila.Boze dragi kako su ih samo mogli ostaviti,srce mi puca kad sam ih vidjelauser posted image

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 4372
3.10.2009 23:30:55   
neki

hem sto je ogromna,

Uh što me nasmija hahahahahahahahaha user posted image user posted image user posted image , pa to je u potražnji

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ma ja tebe vazda nasmijem na temi "cuna"user posted image user posted image user posted image Ali fakat,djetetu bilo 4mj. cini mi se,a cuna ko kod velikoguser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4373
3.10.2009 23:31:08   
Nunichi

hem sto je ogromna,

user posted image user posted image user posted image
Toliko sam se naglas nasmijala ovoj tvojoj recenici,da me mm pitao "sta je to toliko smijesno". user posted image user posted image

< Poruku je uredio Nunichi -- 3.10.2009 23:35:42 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4374
3.10.2009 23:32:46   
neki
IZVORNA PORUKA: dadada

sada me fino traumirateuser posted image prvo sam govorila da cu Andreja svakako voditi a kada cujem price pocnem da se DILEMAM

Ma sta ti je draga,nemoj se dilematiuser posted image Meni je pravo krivo sto Saida nisam dosad osunetila,on spava potrbuske,pa me sad strah kako ce mi spavati,dusha mojauser posted image Bolje sto prijeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  173 174 [175] 176 177   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  173 174 [175] 176 177   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *