|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  171 172 [173] 174 175   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
2.10.2009 17:12:03   
Anoniman
evo ja samo sto sam sjela za rr.anel ustade hm.a bio zaspo jest dugo trajalo
apotekarko ljubi malenoguser posted image
pussa

(odgovor članu Apotekarka)
  Neposredna veza do poruke: 4301
2.10.2009 17:12:52   
marinčii
pozdrav generaciji!!!
matej evo baš zaspo pa da se malo javnem dok imam vremena,nešto u zadnje vrime mi stalno trlja oči prvo sam mislila da to radi kad je pospan ali sad vidim da to radi baš često pa se bojim da nije ili neznam šta?

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 4302
2.10.2009 17:15:05   
Apotekarka
a felix poznato mi e to sreca mm je tu pa se mogu malo opustiti na rr....martinci i moj trljha oci ali kad je pospan...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 4303
2.10.2009 17:27:17   
marinčii
evo i matej se probudio nije 15 minuta odspavo,baš po danu slabo spava al sreća miruje ne moram ga nosati..apotekarka on baš to često radi pa se bojim da nije pospanost ..morat ću pitati pedijatrice sljedeći put kad odem...felix jeli anel bolje jede ili još slabo?i mom mateju dođe dan baš slabo jede al sutra opet bolje normalno je to

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 4304
2.10.2009 17:33:28   
Apotekarka
moj marinči isto tako radi jer po danu odspava 15-ak min ili pola sata pa bude pospan evo sad je zaspao u 17 h...nadam se da ce odspavati jer je bio strasno nerovozan...ali problem je sto Antonio zeli po danu da spava samo u onoj nosiljci polulezecij strah +me da leđa ne iskrivi...drugacije nece...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 4305
2.10.2009 18:29:47   
Nunichi
Evo nas samo da vas sve pozdravimo.
I da cestitmo sve male rodjendane,nove nestasluke i prve rijeci. user posted image user posted image user posted image

Zarica je super,ali je mama ustala jutros sa gripom izgleda. user posted image
Grlo me pecka,kisem,kasljem i ne osjecam svoje tijelo. Hodam sa maskom po kuci,pijem caj,limun i paracetamol,a Boga molim da Zari ne predje. user posted image user posted image
Dobila sam danas DVD od Pameprsa,sa slikama "prvi dodir" i prepoznala sam nasu Sejlu i Lamiju,malenu i Dinu i veselu i Ajsu. Ja mislim... user posted image user posted image
Preslatki ste...
Toliko od nas,odoh papati palacinke,mama mi poslala. user posted image
Puse od nas dvije generaciji. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4306
2.10.2009 18:45:34   
dady
Cao,cao!!!
Evo i nas ,cijeli dan smo bili u šetnji i bilo nam je super!!! Pile mamino je super beba hB i s njim možeš i na mars!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Svim bebanama čestiamo male rodendane,bolesnim da što prije ozdrave!!!
i et toliko od nas do sutra!!!
ljubimo vas sveeeeeeeee
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DAWUD 20.06.2009.
Mrvica je postala mrvetina!!!
:)))))))))

ZEJD 07.11.2012.
Nova Mrvica :)))

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 4307
2.10.2009 18:48:01   
Anoniman
tuspas i od mene...meni se danas citav dan uzasno spava user posted image ...ne znam sta je ovo 'vako

Cestitke i od mene za prvu rijecuser posted image i rodjendane...velike, male...elem ne mogu danas da citam...ne vidim ni bijelog zeca...odoh da "slinim" po kaucuuser posted image

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 4308
2.10.2009 18:57:42   
shejla
a sta ste se svi porazboljevali user posted image

To je neka gripa izgleda i moja svekrva isto slini, kaslje...
Mi bili danas na kontroli, imamo 6600 gr...super smo zdravi i veseli i cvrsti...user posted image

Danas smo nastavili sa brokolom...jucer je 2 puta povratila, doduse nije odmah poslije hapice...vec nekad poslije par sati, nakon dojenja... I jutros nastavimo sa brokolom, kad opet popodne povrati (mislim malo, nije sad bas sve ispovracala, ali eto nije povracala odavno) Tako da joj necu vise davati - trebala sam popodne i jos sutra, ali necemo...Prelazimo na nesto ljepse...svakako joj s enije bas plaho svidjela, pojede po par kasika. A jabuku i bananu je bas fino popapala :):):)

Nunichi, super za taj DVD...ja i zaboravila na to...valjda ce i meni doci

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4309
2.10.2009 21:53:15   
mojbebac
gdje ste vi zene, nije valjda da ste vec zaspale, nigdje nikogauser posted image ......

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 4310
3.10.2009 8:01:48   
Anoniman
Dobro jutro.
Evo mi prije 1h bili u hitnoj user posted image user posted image
Sinoć sam, kao i svake noći, user posted image  čistila čindi-lindi i navlačila kožicu i izgleda da sam malo pretjerala user posted image . Probudio se jutros u 02:30 sa vriskom i sve je plakao do 6. Ja sam nekad oko 6h skontala da je pelana suha (što je inače nemoguće, svako jutro u to doba bude puna) i otvorim pelenu, navučem kožicu i imam šta vidjeti user posted image , sve crveno ma samo što ne počne krv curiti user posted image user posted image user posted image user posted image  pa sam povezala da zbog toga plaće, sigurno krene piškiti, počne ga peckati i boljeti i ne može. Uh plakala sam zajedno sa njim. U hitnoj nam kažu da se čindi upalila user posted image  pa nam je napisala da kupimo acidi borici i mast garamycin pa sam mu očistila i namazala i sad pajki pile drago. I naravno da što prije obavimo obrezivanje.
E ovo sebi ne mogu oprostiti user posted image , ubjeđena sam da sam mu ja sve to iziritirala user posted image user posted image user posted image user posted image  Nadam se da će se upala brzo smiriti.....

(odgovor članu mojbebac)
  Neposredna veza do poruke: 4311
3.10.2009 10:06:36   
Anoniman
jutro kako ste mi.Moj Anel je sinoc zaspo oko pola 11 i usto jest oko pola 3,i opet legio i usto oko 6.ujutro jeo i nekako smo zaspali do pola 8.
Danas nam je Rodjendanuser posted image puna 3mjeseca.
Enisa-Sara bas mi je zao malog Benjeuser posted image dusa mala mogu mislit kako ga boli nadam se da ce abd.przo proci cunica
cmoookicc

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4312
3.10.2009 10:10:45   
Anoniman
.ali problem je sto Antonio zeli po danu da spava samo u onoj nosiljci polulezecij strah +me da leđa ne iskrivi...drugacije nece...
Apotekarko,i kod mene ima ta sjedajka ali ga nestavljam u to,neki dan bila kod Mene Marija ,babica inace ona kod nas u bolnici  radi a pazi se sa sveki pa dosla u goste ona meni kaze da NESMIJE bit,u tome do 6tog mjes.dok neprosjedi zbog kicme.
Kaze imalmi ista gore kad se zena porodi pa dodju po nju,u bolnicu  sa tom sjedajkom da stave bebe mene dusa boli jadno djete se pati u njoj.
Ja imam kako bi rekla nije sjedajka vec ninajakuser posted image sto se moze ,pomicat od lezeceg do sjedeceg polozaja
i bude u tome u lezecem polozaju,i moze se ninat u tome......

< Poruku je uredio felix -- 3.10.2009 10:11:34 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4313
3.10.2009 10:37:18   
Anoniman
Jutro!
A joj, Enisa bas mi je zao Benje, a nemoj sebe kriviti, vjerujem da ti je crnjak, ali eto bice to ok, sta ce sve djeca sa nama prozivjeti dok mi naucimo stostauser posted image , saljemo vamuser posted image user posted image

Anelu cestitamo 3-mjesecnicu i saljemo daroveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nama je sljiva od jucer pomogla,kakili smouser posted image ,haahahaha,idemo se igrati, pusa svimauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4314
3.10.2009 11:49:29   
Anoniman
a joj ...jadan Benjaminuser posted image user posted image ...nemoj sebe kriviti, nama je prosli put doktorica do sukrvice nategnula, i rekla nam kao mi to prenijezno radimouser posted image njemu je bas uska (fimoza) Mi smo inace planirali svakako cap carap...samo ja kada citam kroz sta sve nakon toga prolaze, par dana, meni muka bude...inace mi nije jasna funkcija te kozice osim sto probleme stvarauser posted image

Felix...cestitamo Anelu mali rođendanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4315
3.10.2009 12:14:31   
Nunichi
Joj Eni bas mi je zao Benjamina...dusa malena. Evo saljemo vam zagrljaja puuuunoooo user posted image user posted image user posted image user posted image
Anelu sretan mali rockas... user posted image user posted image user posted image
Zara pajki sa tajom,a mama pokusava iskasljati sopstvena pluca. user posted image user posted image
Puse generaciji i mamama...a posebno Andrejovoj i Ajninoj mami. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4316
3.10.2009 12:22:52   
Anoniman
I mi Zarinoj mami saljemo jedan ogromski user posted image  user posted image

I da  nam ozdravi sto prijeuser posted image

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 4317
3.10.2009 12:24:22   
Nunichi
Hvala draga...eto i mene kod tebe na kauc,samo sam za njega danas. user posted image user posted image
Sta nam drug radi,ima li novih zanimacija?
Kiss user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4318
3.10.2009 12:30:36   
Anoniman
Enisa  želim ti da što prije prođete to i da maleni bude dobro...

Azra draga i mene gripa savladala da nismo na Banji virus pokupileuser posted image ...

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 4319
3.10.2009 12:33:50   
Anoniman
Azra, misa li mu, pa ko te to zaraziuser posted image , eto izgleda da i ima nesto u tome sto Breskva kaze, hocete vi setatiuser posted image

Ljubimo vas punoooooooooooooooooooooouser posted image , i brzo nam ozdraviiiuser posted image

< Poruku je uredio sahara -- 3.10.2009 12:34:19 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4320
3.10.2009 12:40:00   
Anoniman
Ma svaki dan ima nesto novo...znas i sama...ako nisu fizicke aktivnosti onda proizvede neki novi zvuk...najkomicniji mi je kada se pocne "unazad" smijati...uvlaci zrak i ispusta smijeh...ma koma...prvi put sam se bila istraumirala, reko ne moze da dise...kad ono njemu segauser posted image user posted image user posted image

ovako izgledamo kada sjedinouser posted image

user posted image

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 4321
3.10.2009 12:42:05   
Nunichi
Cuuuj,vidis ti to. Mene juce smrvila...bas sam fuj. user posted image Izgleda nam je zajednicki virus. user posted image
Ljubimo i mi Aidicu i Ajnicu,ali malo samo,da vam virus ne predje. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4322
3.10.2009 12:42:09   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

Ma svaki dan ima nesto novo...znas i sama...ako nisu fizicke aktivnosti onda proizvede neki novi zvuk...najkomicniji mi je kada se pocne "unazad" smijati...uvlaci zrak i ispusta smijeh...ma koma...prvi put sam se bila istraumirala, reko ne moze da dise...kad ono njemu segauser posted image user posted image user posted image

user posted image

A joj, vidi ga,, kako je sladddddak, pa bas je pravi slatkis,slatkis,slatkisuser posted image
A otkada on moze sam sjediti, sam se digne ili?

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4323
3.10.2009 12:45:52   
Anoniman
zna se sam podici iz polulezeceg polozaja...a iz skroz lezeceg ne jos....prvi put je sam sjeo na moru i od tada nema vise lezanjauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4324
3.10.2009 12:51:01   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: dadada

user posted image

premeeeedeeenoooo!!!
Ko secer je stvarno,trebas nam staviti u onaj nas album ovu koju noviju sliku. Vidis kako su nam bebe narasle. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  171 172 [173] 174 175   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  171 172 [173] 174 175   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *