|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  172 173 [174] 175 176   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
3.10.2009 12:55:30   
Anoniman
pa hajede stavljajte slike pa cu nekako skontati da povezem onda i sada...samo mi recite gdje i koju sliku da uzmem 

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 4326
3.10.2009 13:00:40   
Srculence
IZVORNA PORUKA: sahara

Srculence,to ti sebi hoces nesto garant, sigurna sam da Dino ima odjece jer je mala beba pa mu jos sve mozeuser posted image , sala malauser posted image

He he he prokužila si me user posted image !!!Pusa za sve!!!

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4327
3.10.2009 13:11:08   
neki
user posted image Evo i nas malouser posted image

(odgovor članu Srculence)
Neposredna veza do poruke: 4328
3.10.2009 13:27:04   
Anoniman
neki...ma presladak jeuser posted image user posted image

(odgovor članu neki)
  Neposredna veza do poruke: 4329
3.10.2009 13:28:11   
neki
Hvajauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4330
3.10.2009 13:39:18   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

neki...ma presladak jeuser posted image user posted image

Potpisujemuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4331
3.10.2009 13:53:48   
Anoniman
Cure drage ja već narastao veliki momak i nosim košuljiceuser posted image ,
user posted image

user posted image

Ovdje se majo zabavljam sa Zarom
user posted image

(odgovor članu neki)
  Neposredna veza do poruke: 4332
3.10.2009 13:54:44   
neki
Masallah,Alim prava momcinauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4333
3.10.2009 13:58:46   
neki
user posted image Oprostite zbog Seadove slike,ali mislim da on i Alim imaju iste kosuljeuser posted image

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 4334
3.10.2009 14:04:47   
Nunichi
Evo nas prije 6 mjeseci i par dana

user posted image

I evo nas neki dan user posted image

user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4335
3.10.2009 14:06:22   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: neki

user posted image Evo i nas malouser posted image

Mashala neki,stvarno je presladak! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 4336
3.10.2009 14:09:22   
neki
Nunichi,Zarica je medic praviuser posted image user posted image user posted image Hvala na komplimentima za mog slatkisa,a danas je nesto pravo nervozan,jedva sam ga uspavala,evo odoh sad sta raditi po kuci,ljubim vas sveuser posted image

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 4337
3.10.2009 14:09:54   
Anoniman
Ma djeca su med, tako su brzo porasla, Alim je lutka, jos ova slika gdje stavio nogu preko nogeuser posted image user posted image , a Zarica je cigra malauser posted image , iskre joj i iz okica vireuser posted image

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 4338
3.10.2009 14:16:36   
Nunichi
hihi dobro si rekla,prava je cigra. Nema ta mira ni kad spava. user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4339
3.10.2009 14:22:26   
Anoniman
Vidi Zare mama je počešljala user posted image , lutkica moja draga kako se promjenila.
Said će naslijedit košuljicu od brace... baš su slatki...

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4340
3.10.2009 14:25:17   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: Breskva

Vidi Zare mama je počešljala user posted image , lutkica moja draga kako se promjenila.

Ma samo da vidis kakve cirkuse od frizura mi pravimo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4341
3.10.2009 16:24:33   
Anoniman
ma svi su medoviuser posted image ...a vidi Alimu pozeuser posted image s nogom preko noge...prava facauser posted image ...a Zara je lutka prava, to vec znamouser posted image user posted image

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 4342
3.10.2009 16:32:50   
Anoniman
pozzz,kako ste mi jojj,sta to ja vidim ovdje vidi mi lijepe djecice maslaha neureklo se majke djeca su vam preslatkauser posted image
Hvala vam na cestitkamauser posted image
Mi smo danas kuc,kuc neureklo se jako pametni isli smo u goste od moje sveki sestri,bio  je pametnica malo pajkio,hapio igro se ma  super da je ovako svaki danuser posted image dosli skoro kuci,jeo i zaspo...
Ja sam slabo fasovala nahladu opet ma oslabio mi imunitet i svaki mjesec me upala snadje,pa pije uvin caj.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4343
3.10.2009 20:45:48   
Apotekarka
Hej...čestitke malom Anelu na malom rođendanuuser posted image user posted image user posted image ...ovim cakanim bebama na slikama puno poljubaca...vidim neke ma me prehlađene...joj mene vec par dana zeludac boli mucno mi bas sam se prepala da nije slijepo crijevo i uz to mi se malo i nesvjesti ili je stuna ili prehlada...ali bas mi je lose...mislila kolac pravit ali nisam...Antonio se igra s mm...nocas mi spavao od 22:30 do 9:30 h jutrosuser posted image user posted image user posted image ...danas je zato slabo spavao...jednom pola sata,jednom 40 min...bez obzira na to sto sam bolesna to me nije omelo da me mm odvede u soping da se malo ponovim za godisnjicuuser posted image ...kupila sam jednu ljubicastu jaknicu,cetiri majice,grudnjak i ravne polucizme za kisnog vremena...user posted image user posted image user posted image ...Antoniu nista nisam nasla a toliko toga je nadobivao da nece imati kad sve ni obuci...moram mu potraziti brzo vece bodije jer ovi mogu jos 1 mjesec najvise...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4344
3.10.2009 21:01:19   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image za shopping i godisnjicu...tako brate i trebauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Apotekarka)
  Neposredna veza do poruke: 4345
3.10.2009 21:03:07   
Apotekarka
ma godisnjica u utorak ali nisam mogla cekatiuser posted image user posted image user posted image
Kaze muz ma slabo tebe to boli dok mozes kupovati...a sta cu kad sam slaba na odjecuuser posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4346
3.10.2009 21:18:24   
Anoniman
Hello!
Nama je dan super prošao, hB!! Crvenilo je još prisutno al čini mi se da ide na bolje. Super je piškio čitav dan, bez problema. Danas ga sveki uzela pa je mama spavala od 13-17 a on je za to vrijeme "ukrao" iz zamrzivača mamino mlijeko i popio 200 ml., pokuzija moja draga!! Mogu ja vama reći, mamama koje doje, da nije loše i za ovakve, ne daj Bože slučajeve, imati u šteku mlijeka user posted image
Eh vidjet ćemo kakva će nam noć biti.....
Sutra imamo punu kuću djece, Laliju rođendan user posted image pa ćemo vidjeti kako će i na to reagovati.

Sretan maji rođ. Anelu user posted image user posted image

A drugovi i drgarica Zarica su ko med!!! Ljubimo ih sve redom!

(odgovor članu Apotekarka)
  Neposredna veza do poruke: 4347
3.10.2009 21:48:02   
Anoniman
Enisa, hvala Bogu da je bolje, a i ti si fino odspavalauser posted image , moraces mi dati instrukcije kako izdajas i pohranjujes da i ja mogu malo skitati a dragom ostaviti Ajnuuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4348
3.10.2009 21:52:51   
mnn
evo i mene....pilence je zaspalo pa mama može da malo bude na forumu....user posted image

baš sam umorna, danas je bio aktivan i mamu je uplašio...uf pilence maleno kako me zeza..pa mama poslije sva bude izvan sebe... muče ga i zubiči zlato mamino...a nečemo o spavanju..jer se budimo ponekda i dva puta...uf...mama je umorna...ali moramo to izdržati....bili na rodjendanu od očuha pa kaže cjela obitelj da je isti muž maleni a tata ponosan na svog sina.user posted image

kupila sam mu novu kadicu i dva bodiča od chicca...tako si slatki.biče lijepo pilence moje, samo kad kažem koji broj nosi prodavačice padnu u nesvjest..mama kaže pilence je veliko a bodiči su mali...user posted image user posted image  pa broj 80 piše da je za bebe od 1godinu a to sve tako malo...

idem sada nanati a prije toga pod tuš.

sretan rodjendan maleni i veliki svim bebicama i puno zdravlja im želim! kako su lijepe slikice, Zarica moja prava šefica, dadada tvoj maleni preslatki je...ma kako su sve bebe lijepe.user posted image user posted image

laku noč i neka lijepo spavaju.

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4349
3.10.2009 22:51:06   
Mya_81 RR
Hej mile moje...

Baš sam gledala slike naših beba...imamo divnu generaciju koje puno ljubimo i šaljemo jedan veeeeeeeeeeliki user posted image

I samo da apeliram da pomognete dječici u zeničkom domu i da držite temu aktivnom jer akcija ne može trajati dugo -

http://www.ringeraja.ba/forum/m_395812/mpage_1/tm.htm#395813

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 4350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  172 173 [174] 175 176   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  172 173 [174] 175 176   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *