|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  175 176 [177] 178 179   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
4.10.2009 12:40:05   
Anoniman
pozzz,kako ste mi spavale
Moj Anel je sinoc zaspo oko pola 11,budio se u 3i u pola 7jeo i spavao do 9 sta ce to bituser posted image
Jutros pojeo oko 10samo 70mluser posted image jojj mucimo se i sad oko hrane,i zaspo skoro usto gladan,zvace cucu neispusta je al nedam dok neprodje 3sata.Sta cu mu kad sam mu,davala nije htjeo moram mu uredovat jednom tu hapu,da skonta da mora jest i kad gledi a ne samo kad spava
Sinoc je kakio,i imala sam sta vidjet zeleni se al kad nece da jede,i nece
Odma sam se nasekirala znam da je gladan,al nemogu mu nazor davat
Al nadam se da ce ubrzo projest se kako je i jeo punoo abd.
pussa svimaa
i cestitamo rodjendaneuser posted image user posted image

(odgovor članu DM)
  Neposredna veza do poruke: 4401
4.10.2009 13:12:58   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: felix

Nikako draga, jutros oko 4h sam sklopila oči do 7 i 30huser posted image user posted image user posted image , a ovaj moj user posted image sad spava gospodin što bi on spavao naveče kad svi spavaju on tad hoće igru i da kmeči, ne znam šta mu je ovo nisam doživljela od njegovog rođenja ...hoću se ja hvalit kako imam dijete koje fino spava.
Najgore što sam se dopingovala džezvušom kafe pa su mi oči ko fildžani...

Pozz svima i sretni mali rođendaniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4402
4.10.2009 13:18:14   
Anoniman
jojj breskvice,mogu mislit kako si samo umorna ajde bit ce veceras bolje abd.a sad lezi dok  on spava.
Ja hb.imala sam upocetku problema s Anelom oko spavanja dok je imao grceve ,a sada hb.kako su popustili spava svaku noc do jutro samo se budi 2puta jede i opet zaspi.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4403
4.10.2009 13:59:27   
Srculence
Hvala svima na čestitkama!!!

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4404
4.10.2009 16:25:56   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Breskva

IZVORNA PORUKA: felix

Nikako draga, jutros oko 4h sam sklopila oči do 7 i 30huser posted image user posted image user posted image , a ovaj moj user posted image sad spava gospodin što bi on spavao naveče kad svi spavaju on tad hoće igru i da kmeči, ne znam šta mu je ovo nisam doživljela od njegovog rođenja ...hoću se ja hvalit kako imam dijete koje fino spava.
Najgore što sam se dopingovala džezvušom kafe pa su mi oči ko fildžani...

Pozz svima i sretni mali rođendaniuser posted image user posted image user posted image

tuspas mene, tuspas mene...mogle smo fino onda visiti na rruser posted image user posted image user posted image user posted image ...ja se od muke smijem...samo da bude jasno, spavala sam 2 sata u komadu a sve ostalo po 1

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4405
4.10.2009 16:56:18   
Anoniman
ahh sta je to,sa djecicom nocne pticice nespava im se oni bi da se igraju zeze mame,bas mi je zao nenaspavane mame,nadam se da ce veceras biti bolja nac za vas i djecicuuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4406
4.10.2009 17:39:33   
pocahontas
enisa sara tuznu pricu fatime09 sam citala na temi moj tuzni dan i i porucite nekome nesto iako to ne zna...
sto se tice cipelica za malecke nogice kupila sam nedavno bas te cizmice u tiffanyju, sive naravno user posted image i med su, malkice su velike, broj 16 ali taman ce biti za mjesec dana aBd..ima jos jedne slatke u TL kupila maloj Asji rodici koja ih nije nikad obukla jos prosle godine i docekale malog rodjaka Raficu nove novcate tako da samo obezbjedjeni da shapicama nije hladno user posted image
Rafica se osuo po licu slicno nesto kao Benjo (enisa sara je stavila bila slikicu) valjda od balenja ili plisanih igracaka koje stalno dudla..user posted image ima fazu vristanja ujutro i pricanja sam sa sobom, cika i zavijanje da mi usi probi ali nije da je nesto nezadovoljan vec se jednostavno poceo tako oglasavati glsicem,,,

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4407
4.10.2009 17:43:56   
škorpija
i mi smo šopingovali, u Azelu kupili super duksericu sa motivom mace i ribljim kosturimauser posted image , hlačice i jedne helanke, doduše rozo-sive za curice, al to nam je za po kući, jer se najlakše puže u helankicamauser posted image .

Jutros bili kod pedijatra (Aida Hadžimurtezić) i pravo me zbunila, mislili otići na planinu malo, bebi je ozdravio, a ona kaže ma nikako, djeca do 3 godien ne smiju na planinu jer je oštar zrak. pa kontam nije valjda da je za djecu bolje u smogu sarajevskom zimi nego na planini, baš me iznenadilauser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 4408
4.10.2009 18:24:34   
pocahontas
ma ne mogu da vjerujem to za Hadzimurtezicku, ona je i nasa pedijatrica i super nam je...mora da ste se negdje pogubili u komunikaciji..nidje veze da dijete do 3 godine ne vodis na planinu...user posted image   ja svog kontam odmah cim snijeg padne i sunce grane aBd...a pogotovo sad kada nije tako hladno...

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 4409
4.10.2009 18:25:23   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: škorpija

i mi smo šopingovali, u Azelu kupili super duksericu sa motivom mace i ribljim kosturimauser posted image , hlačice i jedne helanke, doduše rozo-sive za curice, al to nam je za po kući, jer se najlakše puže u helankicamauser posted image .

Jutros bili kod pedijatra (Aida Hadžimurtezić) i pravo me zbunila, mislili otići na planinu malo, bebi je ozdravio, a ona kaže ma nikako, djeca do 3 godien ne smiju na planinu jer je oštar zrak. pa kontam nije valjda da je za djecu bolje u smogu sarajevskom zimi nego na planini, baš me iznenadilauser posted image

Ma daj, pa je li rekla zasto, jer smo i mi planiraliuser posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 4410
4.10.2009 19:04:15   
škorpija
bogami tako žena reče, eto pocahontas kad odvedeš Rafu pitaj i ti, baš me zanima šta će tebi rećiuser posted image

sahara, razlog je kako kaže što je tamo previše oštar zdrak za bebuuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4411
4.10.2009 19:10:43   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

IZVORNA PORUKA: škorpija

Ma daj, pa je li rekla zasto, jer smo i mi planiraliuser posted image

i mi smo isli na planinuuser posted image i bas nam se na planini prvi put razboliouser posted image ...mada mu nije bilo prvi put da je na planini

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4412
4.10.2009 19:16:03   
Pretty mamma
Evo i mene, tražili smo male cipelice, ali bezuspješno....najmanje su 17...potraga se nastavlja ovaj tjedan...
Nego, ja muku mučim sa grudima, uvijek samo problemi...moram nešto poduzeti pod hitno, ludim od bolova...

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4413
4.10.2009 20:32:11   
shejla
Pretty mamma, male cipelice su bile u chiccu, oko 30 KM kostaju.

A to za planinu me fakat iznenadilo??? Pa zar to ne bi trebalo biti zdravo???
Pa gdje cemo za koji mjesec user posted image
U kuci sjediti cijelu zimu user posted image

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

(odgovor članu Pretty mamma)
Neposredna veza do poruke: 4414
4.10.2009 20:36:05   
mojbebac

i mi trazimo neke cipelice ili cizmice da nam se ne mrznu none, za zimu, pa ako neko negdje nesto nadje nek prijavi.... samo sam htjela da kazem da smo mi sa dvaipo mjeseca bile na planini prvi put, i posle toga smo isle sigurno jos 10 - 15 puta i nikada nisam primjetila da joj je to skodilo ili nesto slicno... naprotiv, vecinu vremena spava u kolicima.... ne znam, vidite ponovo sa vasim pedijatrima..... meni nema logike da bebe ne smiju na planinu, ali eto ne znam vise!
odoh uhvatiti kakav film, zelim svima mirnu i ugodnu noc!!!! pusa za male slatke bebace.....

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu Pretty mamma)
Neposredna veza do poruke: 4415
4.10.2009 21:09:31   
škorpija
mi sutra idemo kod dr. Dreković u DZ omer maslić pa ću i nju pitati za planinu

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 4416
4.10.2009 21:26:38   
mnn
večer, evo nanamo..ali budili se jučer po noči...ma pilence je mamu zezalo...pa je gladan pa se vrti spava na trbuhu ja umrla od straha kad sam ga ugledala...malo prije je ležao na polu stomaku nekako se okrenuo uf ušla sam u sobu i odmah ga okrenula na bok...joj pilence moje plašiš opet mamu...user posted image

čestitamo svim bebama mali rodjendan! user posted image user posted image user posted image

ma malo mi je čudno za planinu da nesmije..pa mi dok smo bili u bosni maleni je bio na visini preko 1000metara i uživao je.ma to još nisam čula...kakve su to gluposti..pa šta da bude u smogu...kao tu kod nas...još kad dodje zima...

znam ja puno njih koji idu sa bebama na snijeg ubundaju ih i to je to...ma prije če se razboljeti od  smoga pa nečete ga voditi na - 15.

pozdrave šaljemo, Zarica mi je slatkica prava. puse joj šaljemo.

enisa_sara kako maleni?

joj dadada tvoj me miš oduševio kako je sladak..što bi ga izljubila.ta dječica tako pametno izgledaju kao da več imaju fakultet.

odo ja nanati i pod tuš da se naspavam dok se ne javi pilence prasulence maleno...user posted image

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 4417
4.10.2009 21:30:41   
Apotekarka
Vecer...kako ste vi...a sto me iznenadi to za planinu...svasta...znam da se to cak preporucuje bebama koje imaju bronhitis...Mi smo nocas super spavali ali danas smo citav dan kemkali mozda zubi  dok u 17:30nismo odspavali...isli smo u grad prosetati ja,Antonio i mm kolicima i Antonio se u jednom trenu toliko rasplakao da su babe i zene iz kuca izasle d vide sta mu je...nismo ga mogli utjesit 10 min.mm ga donio u narucju ja u kolicima...nemam pojma sta mu je bilo..ali ba be odmah da nije gladan,da ga usi ne bole,grcevi,sto mu sok nisi ponijela...pa dijete jos sok i ne pije...sutra kad ih sretnem reci cu da je plakao jer se ukakaouser posted image user posted image user posted image ...ja sam i dalje nikakva sve me boli,bubrezi,kanali izgleda da mi se pijesak pokrenuo jer imam sve simptome to mi se vec desavalo...sva sam uf...nizasto...ali eto uspjela sam kolac napraviti mada je to jucer bilo  u planu...sad se Antonio igra s mm pa ce kasnije na spavanje...stavljate li vi svojim bebama cilibar preko noci..ja svom dvije veceri stavila pa me strah...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 4418
4.10.2009 21:31:59   
Apotekarka
Enisa kako je maleno zlato tvoje,dadaaa maleni ti je premeden...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 4419
4.10.2009 21:55:52   
iv@ncica
večer  svima..nije nas  bilo nekoliko dana..a  nismo  vam zar  nedostajali????user posted image user posted image user posted image
Uskoro  punimo  6 mjeseci, živahni,  zločesti, vrištimo,  sjedimo,  brčamo  se  i  prskamo  sve  okupama oko  sebe na kupanju,  pužemo u  rikvec,  čevrtamo na  sve  strane....pričamo  tatata, tetetet, daada,  bababab...isl...veseli  skroz..al slabo  spavmo  po  danu pomalo nekad..po  noći  se  budimo  još  uvijek  često!!!! Mama  ne zna  šta će od  sebe..od  nespavanja user posted image user posted image user posted image
Evo našli  se  u  blizini ovih  navijačkih  nereda  večeras....nije  nam  bilo svejedno sad  kad  je  bebač  s nama!!!!user posted image user posted image

Ukratko  da  sve  pozdravimo  i  čestitamo  male  rođendane  i od nas vam  c+mokić i poklončići   user posted image  

P.S: to  za čunu  i probleme....mi našu  čistimo naravno  ,  ali ne navlačimo  silom  već  pomalo,  svako  veče  u kadi radimo vježbe user posted image ..i ona se  polako otvara  sve  više i  više, skoro  smo došli do kraja, a kod  bebača je  normalno  da  ne  može  odmah..tako rekla  pedijatrica...ne  smije se  naglo i silom navlačiti ,  jer   dolazi baš do tog  što se  desilo  malenom..baš nam  je  žao  bubac  mu od  nas..i nadamo  se  da  je prošlo!!!!

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

Neposredna veza do poruke: 4420
4.10.2009 22:01:49   
Anoniman
Hvala vam draage moje.user posted image .. nego ovako,

JA SAM STAVILA NEKE NOVE SLIKE U ALBUM, KOGA NISAM STAVILA NEKA MI KAZE GDJE SE SLIKE NALAZE PA DA STAVIM!

p.s. nisam jos sredila da slike stoje jedna pored druge...moram nasu administratoricu pitati dal' su komentari vezani za slike ili nisu...jer se bojim ako pocnem da mjesam da ce se i komentari promijesati

mnn/Nina
...tvog pilenceta uopste nema u albumu, ako zelis da ga stavim reci

Apotekarka...koju Antonijevu novu sliku da stavim?

< Poruku je uredio dadada -- 4.10.2009 22:04:32 >

Neposredna veza do poruke: 4421
4.10.2009 22:24:30   
Mya_81 RR
Dadada, srce si pravo...hvala ti na predivnom albumu!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4422
4.10.2009 23:03:55   
belmac
drage moje pozz svom mamicama i bebarama naravno!
ovih dana i mi moramo u shoping da nabavimo koju topliju majcicu. mi smo male, mini cizmice kupili u tl, nisu za hodanje, ali su super tople i lijepe. ima i mini brojeva. vrlo slične sam neki dan vidjela u radnji na čaršiji preko puta okruglog bezistana u kojoj se prodaju ciciban cipelice. i oni imaju te mini čizmice po nepunih 20.-tak KM. slatke!
dadada evo i naše nove slikice da i naš dodaš user posted image
user posted image

Aiša, mamina velika princeza - 1997.
Harun, mamin momak - 2000.
Amna, mala guzara - 21.3.2009.

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 4423
4.10.2009 23:09:49   
Anoniman
Ma kako sam juznaaauser posted image

(odgovor članu belmac)
  Neposredna veza do poruke: 4424
4.10.2009 23:46:57   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: iv@ncica

ali ne navlačimo  silom  već  pomalo, 

ne  smije se  naglo i silom navlačiti ,  jer   dolazi baš do tog  što se  desilo  malenom..

Pa nisam mu ja na silu navlačila!! Gdje bih to uradila user posted image user posted image Al nejse.....

Kad smo već kod ćune, danas je super, i dalje mažemo i čistimo. Ove sedmice planiramo otići do hirurgije na pregled i dogovor oko obrezivanja. mnn, apotekarka, hvala na pitanju user posted image
Apotekarka, ja pred spavanje skidam ogrlicu. Nešto me strah ostaviti je.....
Eh bebi je čitav dan bio kod roditelja od mm (2 sprata iznad), dolazio samo da doji jer nam je seka slavila rođ. pa je bilo punooooooo djece i nije baš oduševljen user posted image , valjda nije navikao na buku i galamu. Joj sutra naveče će biti puna kuća al ovaj put velika raja user posted image . Među nama user posted image , smoriše me i ovi rođendani vala i babine i posjete..... user posted image user posted image a goste koji mi dođu iza 21h najradije bih pljusnula hladnom vodom i zaganjala niz ulicu user posted image

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 4425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  175 176 [177] 178 179   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  175 176 [177] 178 179   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *