|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  177 178 [179] 180 181   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
5.10.2009 14:09:51   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: bebana27

http://img59.imageshack.us/img59/7939/0510091330.jpg

jedna novija slika maminog sina

A joj cto cam cladaaaaaaaaak...ja zaboravila kako mali budu...dusa dragauser posted image

hocemo i njega u album?

(odgovor članu bebana27)
  Neposredna veza do poruke: 4451
5.10.2009 14:11:00   
Anoniman
http://img18.imageshack.us/img18/2435/1000194q.jpg
http://img251.imageshack.us/img251/2876/1000197.jpg
http://img203.imageshack.us/img203/6499/1000202.jpg

evo mog,frajera Anelauser posted image user posted image

< Poruku je uredio felix -- 5.10.2009 14:12:24 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4452
5.10.2009 14:13:02   
Anoniman
Felix draga...kako je narastaooooooo...masalauser posted image user posted image user posted image presladak je

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4453
5.10.2009 14:14:20   
Lady26
Felix, samo mogu reci masallah, preprepreslatka i napredna bebica..... user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4454
5.10.2009 14:16:54   
Eli83
Felix mali Anel je med medeni, neureklo se pravi momčina user posted image

01.12. rodila se naša princezica Melisa...
Nema ljepšeg osjećaja na svijetu.
Ljubi je mama....

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 4455
5.10.2009 14:20:48   
Anoniman
Felix- stavila sam ga u album

Apotekarka- stavila sam i tvog Antonia....ja sam odabrala fotografiju kada mi nisi rekla koju da stavimuser posted image

(odgovor članu Eli83)
  Neposredna veza do poruke: 4456
5.10.2009 14:21:50   
Srculence
Felix Anel je presllaaadddaaaakkk masallah!!!!
Mi danas bili na kontroli:Dobili smo 1 kg i 50 gr i pojasli 2 cm!!!
Pusa za sve bebuške i mame!!!

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu Eli83)
Neposredna veza do poruke: 4457
5.10.2009 15:46:35   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: dadada

Ma iznikle nam dvije jedinice i to gornjeuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, ja mislila ti pričaš o onoj temi od sinoć user posted image user posted image user posted image user posted image

I šta bi sa zubićima...je li ih ima....user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4458
5.10.2009 15:52:00   
škorpija
Bebana27 Ibrahim je presladak, pravi mali Krajišnikuser posted image

felix pa Anel je sad pravi buco, mašalah,a ti stalno kukaš da nejedeuser posted image

Evo mi jutros opet bili kod predijatra i ja OPET pitala za planinu i kaže žena ( neka sa plavom kosom, paž frizura u O. M. , nije bilo naše dr.) kaže NIKAKO bebu na planinu sad, samo ljeti kad je jako vruće, pa ti znaj je ovdje lud, zbunjen user posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 4459
5.10.2009 15:53:06   
Anoniman
Hvala na čestitkama!! user posted image
Ma Nunichi nisi ti zakasnila user posted image danas joj je rođendan nego zbog male raje slavili juče user posted image
Eh danas je Sarčiju 7 godina a Benjaminu 4 mjeseca user posted image Uh kako ih mama voli user posted image user posted image .
dadada vidiš nije ti loš taj prijedlog user posted image , mogli bi sve goste usmjeriti gore a kad se umorimo mi laganini svojoj kući user posted image user posted image
ivancice, ma ok je user posted image , a i ja sam čula da ima tako grubih dr.-a a neki dan mi prijateljica reče da na hirurgiji par dana prije obrezivanja izgnjave čunu pravo user posted image da čak zna i prokrvariti.... user posted image Uh, ma nećemo više o tome, odma mi neki ružan feeling u stomaku.

Ljubimo vas sve redom!!!

Neposredna veza do poruke: 4460
5.10.2009 15:53:52   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: škorpija

( neka sa plavom kosom, paž frizura u O. M. , nije bilo naše dr.) kaže NIKAKO bebu na planinu sad,

Samira Penava.

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 4461
5.10.2009 15:59:03   
škorpija
hvala enisauser posted image , al ja ću tražiti još jedno mišljenje pa kud puklo da puklouser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4462
5.10.2009 16:07:06   
Mya_81 RR
Škorpija, ja sam ostala paf na ovaj komentar da nikako na planinu s malom bebom....baš mi to nije jasno...jer naravno da ćeš bebu zaštititi od hladnoće, ali meni nije baš jasno da mu taj sveži zrak može naškoditi  user posted image

Enisa, pa Sara je baš veliki curetak....user posted image user posted image user posted image ....želimo joj sve najljepše, a pretpostavljam da je jučer imala prekrasan dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 4463
5.10.2009 16:08:19   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: enisa_sara
ivancice, ma ok je user posted image , a i ja sam čula da ima tako grubih dr.-a a neki dan mi prijateljica reče da na hirurgiji par dana prije obrezivanja izgnjave čunu pravo user posted image da čak zna i prokrvariti.... user posted image Uh, ma nećemo više o tome, odma mi neki ružan feeling u stomaku.

I meni isto, a još nemam dječaka tako da mogu misliti kako vam je user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4464
5.10.2009 16:08:58   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81

Ma iznikle nam dvije jedinice i to gornjeuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, ja mislila ti pričaš o onoj temi od sinoć user posted image user posted image user posted image user posted image

I šta bi sa zubićima...je li ih ima....user posted image

ma nema...nidje zubauser posted image garant je mlijeko bilouser posted image user posted image ...joj ja sam mama godine

enisa-sara...cestitam rođendane...one prave i one maleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa ti pravo veliku curu imasuser posted image

škorpija
...a jesi li pitala sta je s user posted image koja zive goreuser posted image ili se moras roditi na panini da bi bio "otporan"

Neposredna veza do poruke: 4465
5.10.2009 16:11:58   
Mya_81 RR
A, joooooooooooj, Dadada, sigurno si sad pomalo razočarana, ali zubići će se već pojaviti prije ili kasnije user posted image user posted image user posted image ....samo da nam bebice pri tome imaju što manje patnje...

Nego, po ko zna koji put gledam prekrasni album naše generacije....i sve zaboravim pitati - čije su bebice Farah i Leni (mame molim vas nemojte mi zamjeriti...sad ću sigurno zapamtiti).....user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4466
5.10.2009 16:16:18   
Nunichi

user posted image sada ih nema...kako touser posted image

user posted image user posted image user posted image E jesi me nasmijala...

Bebana,maleni je preeeesladak stvarno!!!

Eni,cestitamo i mali rodjendan,a curu mi posebno ižljubi!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4467
5.10.2009 16:18:48   
Anoniman
Leni je od chuci s tim da ja mislim da sam se zahebala da je on stariji, posto sam vidjela da se porodila nedavno ili ja totalno brkam zene..ma kada sam pravila album stavljala sam ono slika sto sam naletila na ovoj temi i naravno od onih od kojih sam odobrenje dobilauser posted image

Neposredna veza do poruke: 4468
5.10.2009 16:23:50   
Nunichi

Leni je od chuci s tim da ja mislim da sam se zahebala da je on stariji, posto sam vidjela da se porodila nedavno ili ja totalno brkam zene..ma kada sam pravila album stavljala sam ono slika sto sam naletila na ovoj temi i naravno od onih od kojih sam odobrenje dobilauser posted image

Utrefila si... user posted image user posted image user posted image Leni je mladji,a mama mu je Chuchi. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4469
5.10.2009 16:27:00   
Mya_81 RR

user posted image user posted image user posted image user posted image

A čija je onda Farah?

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4470
5.10.2009 16:40:43   
Nunichi

A čija je onda Farah?

Hanady user posted image

Neposredna veza do poruke: 4471
5.10.2009 16:44:28   
Mya_81 RR
Eh, hvala, a čim si napisala odmah sam se sjetila...malo mi mozak blokira user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 4472
5.10.2009 17:22:51   
Anoniman
felix pa Anel je sad pravi buco, mašalah,a ti stalno kukaš da nejedeuser posted image
user posted image user posted image dobra si
ma nece da jede kad,gledi vec kad guza spava lijen je samo tako a ovo sam ja zabucio od lizine(rizine)sluziuser posted image user posted image sto bi kinezi,rekli....
Hvala vam od srcauser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 4473
5.10.2009 17:29:31   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: Nunichi

A čija je onda Farah?

Hanady user posted image

Je li se meni čini ili nam nje nema već neko vrijeme user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 4474
5.10.2009 17:38:57   
pocahontas
sorry sto sam ko padobranac ali gdje vam je taj album bebe 2009? gdje ga mogu pogledati? dadada ja bih ti poslala slikicu Rafia, ustvari ima na temu slike nasih beba negdje mozda prije mjesec sam stavila ili tako nesto...u mornarskom odjelcetu je Rafinjo...pa stavite i nas...user posted image bili smod anas u setni gradom i RAfica je kuc kuc kao i uvijek bio prava mamina slatka dobrica...malo razgledao, pa malo odpajkio i onda sika u autu i kuci lagano...

Bilježim se sa štovanjem

Neposredna veza do poruke: 4475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  177 178 [179] 180 181   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  177 178 [179] 180 181   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *