|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  178 179 [180] 181 182   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
5.10.2009 17:46:00   
Mya_81 RR
Mila, album nam je na profilu od Dadada-e....user posted image user posted image user posted image

Nego, zaboravila sam reći da smo danas snimali kukove i da je sve ok user posted image ....ali zbuni me doktor (išli smo baš kod ortopeda) da obavezno nastavim široko povijanje i da se to radi dok se beba samostalno ne počne oslanjati na noge user posted image

Je li stavljate vi još touser posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 4476
5.10.2009 17:48:39   
pocahontas
ja ne, rekla dr. Vegar Sandra niposto ni vjezbice cak ne raditi jer je kod Rafia sve ok, da sta ne zeznem,,,a stavljali smo samo siroki povoj prvih mjesec dana i to po noci, po danu nikad jer je bilo vruce uzas....thanx za info gdje je album ja se slomila trazeci...user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 4477
5.10.2009 18:05:18   
Mya_81 RR
Ma, sad sam baš zbunjena i ne znam šta da radim user posted image

Stavljala sam široko prvih 40 dana i ponekad vježbice radila...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 4478
5.10.2009 18:06:52   
sanjarka
IZVORNA PORUKA: enisa_sara

Hvala na čestitkama!! user posted image
Ma Nunichi nisi ti zakasnila user posted image danas joj je rođendan nego zbog male raje slavili juče user posted image
Eh danas je Sarčiju 7 godina a Benjaminu 4 mjeseca user posted image Uh kako ih mama voli user posted image user posted image .
dadada vidiš nije ti loš taj prijedlog user posted image , mogli bi sve goste usmjeriti gore a kad se umorimo mi laganini svojoj kući user posted image user posted image
ivancice, ma ok je user posted image , a i ja sam čula da ima tako grubih dr.-a a neki dan mi prijateljica reče da na hirurgiji par dana prije obrezivanja izgnjave čunu pravo user posted image da čak zna i prokrvariti.... user posted image Uh, ma nećemo više o tome, odma mi neki ružan feeling u stomaku.

Ljubimo vas sve redom!!!

Enisa, cestitam Sari rodjendan od srca. Da bude zdrava i vesela!!!

doslo je i nase sunce, sada imamo dva
adin 29.10.2004
lajla 11.6.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4479
5.10.2009 18:10:13   
pocahontas
user posted image

ovo sam ja, ali nije najsvjezija user posted image

Bilježim se sa štovanjem

Neposredna veza do poruke: 4480
5.10.2009 18:14:51   
škorpija
rafooo meduuuuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

Neposredna veza do poruke: 4481
5.10.2009 18:18:21   
Anoniman
pokahontas, vinetu je u albumu....med medeniuser posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 4482
5.10.2009 18:22:07   
pocahontas
hvala vam zene...sve su bebe  cakane user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4483
5.10.2009 18:26:19   
Anoniman
i ja sam amdreju samo mjesec dana stavljala i isto samo preko noci....a i nama su nakon kontrole rekli sve ok i kao da nastavimo...ja vala nisam dalje stavljala...sto kaze pokahontas...gdje cu po onoj vrucini

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4484
5.10.2009 18:28:03   
Nunichi
Mi uopste nismo stavljali,samo 2 puta po par sati. Ja to i ne brojim.
Samo pampers i platnene.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4485
5.10.2009 18:39:49   
Anoniman
Mya, i nama je dr sa ortopedije rekao da stavljamo široki povoj dok dijete ne prohoda, mada je sa kukovima bilo sve ok. Meni je bilo nehumano stavljati ga tokom onih vrućina, pa sam ga sa 5 i po skinula... kako bi jadno dijete sjedilo sa onim gutama među nogamauser posted image . U Esminom se slučaju pokazalo da je i široki povoj doprinio svom onom kašnjenju u motoričkom razvoju.

Odoh sad da čitam o prvim zubićima... sinoć i danas je Esma bila pravo nervozna, a vidim i da su joj gornji desni malo otečeni... valjda se spremaju zubići!

Ljubim vas sve... a malenoj Sari želim sretan, najsretniji rođendan!

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 4486
5.10.2009 19:35:37   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: pingpong

Mya, i nama je dr sa ortopedije rekao da stavljamo široki povoj dok dijete ne prohoda, mada je sa kukovima bilo sve ok. Meni je bilo nehumano stavljati ga tokom onih vrućina, pa sam ga sa 5 i po skinula... kako bi jadno dijete sjedilo sa onim gutama među nogamauser posted image . U Esminom se slučaju pokazalo da je i široki povoj doprinio svom onom kašnjenju u motoričkom razvoju.

Ma, trube oni svašta nešto da se mora raditi, ali očito pretjeruju...koliko si se samo bila nasekirala oko tog zastoja i onda da to bude razlog...bezveze, ali sva sreća nije strašno....ja ću možda ponekad staviti široko, ali da sad to stalno stavljam i da poslije svakog presvlačenja radim vježbice nemam namjeru...

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4487
5.10.2009 19:38:51   
Mya_81 RR
user posted image

Ovo nam je skafander za zimu...zaljubila sam se u njega, pa sam vam ga morala pokazati...joooooooj, jedva čekam da je zabundam, a onda ću da je dobro izgnjavim user posted image user posted image user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 4488
5.10.2009 19:41:33   
Nunichi
Aaaa sto mi se svidjaaaaaaaaaaaaa!!!
Presladak je! Hocemo i mi... user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 4489
5.10.2009 20:18:48   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81

user posted image

Ovo nam je skafander za zimu...zaljubila sam se u njega, pa sam vam ga morala pokazati...joooooooj, jedva čekam da je zabundam, a onda ću da je dobro izgnjavim user posted image user posted image user posted image

extra jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 4490
5.10.2009 20:50:01   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: Nunichi

Aaaa sto mi se svidjaaaaaaaaaaaaa!!!
Presladak je! Hocemo i mi... user posted image user posted image user posted image user posted image

To smo dobili, a mislim da je kupljeno u Nizozemskoj....

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 4491
5.10.2009 21:10:01   
mojbebac

ja sam pisala vec da nam se bila pojavila donja jedinica prije dvadesetak dana ali je preko noci nestala a fino sam je bila opipala i dr mi je rekao da je to normalno da se povuce i da ne brinem zog toga tako dadada da znas da se i to desava i ja sam se bila jako razocarala! mi imamo malih problemcica sa stolicom, ne kakimo svaki dan nego svaki 4-5, danas je pila sokic od sljive i kakila user posted image !!! sutra idemo na kontroluuser posted image , jedva cekam da vidim kako napredujemo.....
cestitamo male rodjendane svim bebacima i saljemo puno poljubaca!

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

Neposredna veza do poruke: 4492
5.10.2009 21:20:04   
Ex Yu
Samo da vas pozdravim ...

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 4493
5.10.2009 21:22:12   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mojbebac

ja sam pisala vec da nam se bila pojavila donja jedinica prije dvadesetak dana ali je preko noci nestala a fino sam je bila opipala i dr mi je rekao da je to normalno da se povuce i da ne brinem zog toga tako dadada da znas da se i to desava i ja sam se bila jako razocarala! mi imamo malih problemcica sa stolicom, ne kakimo svaki dan nego svaki 4-5, danas je pila sokic od sljive i kakila user posted image !!! sutra idemo na kontroluuser posted image , jedva cekam da vidim kako napredujemo.....

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojbebac)
  Neposredna veza do poruke: 4494
5.10.2009 21:22:41   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Ex Yu

Samo da vas pozdravim ...

neka te s rajom

(odgovor članu Ex Yu)
  Neposredna veza do poruke: 4495
5.10.2009 21:29:08   
Ex Yu
Nisam bas raspolozena samo se vi druzite citam ja vas user posted image

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4496
5.10.2009 21:31:49   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: Ex Yu

Nisam bas raspolozena samo se vi druzite citam ja vas user posted image

Ko diro, mila user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 4497
5.10.2009 21:33:12   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: dadada

IZVORNA PORUKA: mojbebac

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jeeeeeeeeeee, Dadada, nisi bila poludila user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4498
5.10.2009 21:42:13   
Ex Yu
Ma nije niko jednostavno  naidze onaj teski dan kad nisi nizasta proci ce user posted image

Danijal 09.06.2009

Neposredna veza do poruke: 4499
5.10.2009 21:51:21   
iv@ncica
znam kako  ti je EX YU  - tad  se  ja  na  FAceboku  zakačim  na  citate  pa  odmaram kosti..
Evo  mame  za  druženej  na  FB Ja  sam  tamo  Ivana Galić-Šantić ...pa mame  beba  2009 slobodno mi  se   pridružite..ovdje  mi je  teže  kačiti  i  slike i sve  ostalo...a  vi  ste  nam raja   ostali  nas  ne  zanimaju :))))user posted image user posted image user posted image

No  za široko  povijanje  i  mi  smo  stavljali  prvi  mjesec i  više  ne...slikali  kukove sa 3 mj.  bili  ok  i  ništa  više  ne  trebamo tako  nam  rekli...

I  nama  se naziru  donji  zubići  ,  ali  nismo  sigurni  neda  primaknuti ustima..nervozan  cijeli dan  grozno....

I Sutra  slavimo naših  prvih  6 mjeseci jeaaauser posted image user posted image     evo  častimo  vas  tortom i kavom  pa  taman i  virtualno!!!!user posted image user posted image user posted image evo malo i  skakanja!!!heheheh

< Poruku je uredio iv@ncica -- 5.10.2009 21:53:30 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 4500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  178 179 [180] 181 182   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  178 179 [180] 181 182   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *