LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni (28.6.2015 19:30:13)
|
nisi bona sama nego i mi bili u poslu. dosli od sveki oko 3, dok smo se raspremili, raspremili voce i povrce... malena taman zaspala, mm zajahao usisivac [sm=smiley36.gif] e onda smo izmakli sto i stolice, podove pobrisali, uzeli onu dvostruku samoljepivu traku jos prije krecenja (da fiksiramo cilim od L i cilim u dnevnom boravku) i danas sutra danas sutra evo haman dva mjeseca proslo... e to zavrsili, on nastavio dalje usisavati, ja oko prasine, sudja, onda operem kosu, sredim kupatilo, pustila masinu bijelog... maloprije jos oko cvijeca, imala jednu ruzu za presaditi...elem ne sjedosmo od kako smo dosli. kasnije ce (poslije iftara) mi doci drugarica na kafu, sok od zove i voce [sm=smiley1.gif] ako budem nagodna mozda brzinski napravim brownise sa bademima... elem eto, proleti vikend... rose mogu misliti kako si uzivala [sm=smiley1.gif] ja jedva cekam da povadim to iz kofera i da krenem sa sortiranjem. moram i od mojih donijeti nekih djidja (as, korpu) igracke sto sam im odnijela ne donosim i onako smo zatrpani [sm=smiley36.gif] u petak brata premuntala da mu donesem dvije-tri kese igracaka, mm me napade, kaze gdje ces brata zatrpavati, gdje ce ti dusa [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|