ninuska -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni (28.6.2015 8:27:06)
|
IZVORNA PORUKA: *pcelica* IZVORNA PORUKA: ninuska I moj voli te agdaste [sm=smiley36.gif]. Ja nisam ljubitelj, ali u trudnoci mi se bas jedu ruzice i baklava. Jedva cekam Bajram [sm=smiley36.gif]. mi smo sutra pozvani na iftar aBd. Nadam se jos kojem [sm=smiley36.gif]. Kako volim kad ne kuham [sm=smiley36.gif]. e, kadaif volim. Sa trudnocom i bez. Da nisi sutra kod mene na iftaru [sm=smiley36.gif] Zamisli koja bi to spica bila [sm=smiley36.gif] Sta kukate s godinama sad ce i meni 12 jula 32 godine a Boga mi osjecam se ko da mi je 18 [sm=jezicek.gif] Zub i dalje hunjski boli i boli na dodir. Na pocetku trudnoce mi ispala plomba i okrnjio se. Haha..zamisli...i domacini imaju vec dvoje djece, a trece na putu, pa ti vidi [sm=jezicek.gif]. Zezam se hihi tu smo s godinama..mlade, pune zivota maksi [sm=bravo.gif]. Kupila u bojpromu? Super su, susretljivi. Dok nisu imali radnju u sa narucivala sam kolica i jos neke stvari.iz BL i sve pohvale. carobno jutro meni je super kolac, a sto je najvaznije jako brzo gotov. A, sad bujrum [sm=kava.gif]. Ja evo cejfim. Mala na ipad-u, muz spava. Ona zaspala sinoc u sedam i probudi se oko sedam.jutros, ali je nastavila do 8. Mislim se, gdje ces dijete tako rano, neka te. Kisa, pa samo za spavanja vrijeme. Odoh kasnije do mojih. Sutra sestra ode u Svedsku aBd, pa da se vidimo malo. Kaze da vidi svoju smizlu, pozelit ce je [sm=muca.gif]
|
|
|
|