rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni (29.6.2015 11:05:21)
|
IZVORNA PORUKA: LieToMe IZVORNA PORUKA: rose IZVORNA PORUKA: anitaa Tepate li svojim bebicama, dajete li im nadimke? Moja S. ih je imala mali milion, pocevsi od pregleda, pa kasnije npr. jedna od mama s kojima sam sam se druzila na porodiljnom svojoj Asji tepala Asi, meni bilo smjesno, pa se zezali kako bi zvucalo Sari, eno primi se kod mm, jos uvijek je svi njegovi tako zovu...Za ovo bebce bas i nismo za sad inovativni, Seki Beki, mislim krenemo, ali skontamo da smo tako vec tepali S., pa sto bi ovdje u.Sa rekli ofirno :-) mi nasu zovemo imenom koje cemo joj nadjeti..ali ja je znam osloviti i sa zivince ko i sestru joj stariju [sm=smiley36.gif]...posebno kad krene da me razvlaci..nekad joj nesto i malo opsujem [sm=smiley36.gif] ali volim, volim :) mi imamo anegdotu kad je L jos uvijek bila u pupi. jedan od pregleda u drzavnoj bolnici (kod dr. Nakasa) pred kraj 8og mjeseca ili mozda 7og (uglavnom nismo znali sta je kao i u ovoj pa smo imali milion nadimaka, neutralnih) nismo imali ni prijedloge imena sem za curicu (tu pricu vec znate) [sm=smiley36.gif] elem, na tom pregledu nasa L sjedila ko mali Buda prekrizenih nogu...i izasli mi iz bolnice, setamo nas dvoje-troje [sm=smiley1.gif], tisina...i mm prekine tu tisinu kaze ako bude curica zvacemo je mali Buda bez muda, a ako bude djecak, mali Buda sakrio muda [sm=smiley36.gif] imao je cak i fix ideju da na sanku napravi neku drvenu plocu sa natpisom buda bar [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] sad kad tepamo pupi obicno je i L ukljucena u to sve pa onda kazemo hoces nesto reci braci/seki... ili bebi... zvali smo je Mrvica u pocetku ali vise gabaritima ne odgovara mrvici [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] nekad je zovemo tayson, Hudini...uglavnom nadje se tu svega i svacega [sm=smiley36.gif] mi smo nasu Saju prvo yvali mrva, pa macic...pa kad smo saznali da je cura postala je princeza...ovu smo prvo zvali hudini [sm=smiley36.gif] pa malo braco jer sam ja mislila da je moyda braco..pa nakon amnio postade seka i dobi ime...Saja cesto ljubi stomak i tepa joj [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|