ziel -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni (29.6.2015 13:14:59)
|
IZVORNA PORUKA: LieToMe IZVORNA PORUKA: ziel LTM Uh koje ste vi srece da vam jos i plate [sm=smiley36.gif] Ja bih mogla ocekivati tako nesto samo od svojih roditelja i hvala Bogu nisu stipse, a ostala rodbina huh da ne pricam, oni ocekuju od nas, nemam sta dalje pricati... Uglavnom pogledacemo kakva je ponuda pored Pik.ba, iako mi na Piku nije losa cijena, 155 KM s kamerom... Sastavljam spisak da polako jedno po jedno nabavljamo, da ne bi bilo u zadnji cas sa stomacinom trcati po radnjama [sm=smiley36.gif] Uh jesam ja gladna, a nemam nista vise na poslu, jutros pojela 2 kifle , pastetu i jogurt, a sad bas gladna ko vuk....... Rose kod mene u kuci nista se ne cuje, ne znam sta je ono onako [sm=smiley36.gif] Kuhinja mi je sastavljena sa dnevnim boravkom i vjeruj da kad perem sudje ne cujem da je mm usao u dnevni boravak pa kad se zakaslje ili progovori ja se sva trznem , ko da sam duha vidjela [sm=jezicek.gif] [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] platili nasim parama [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] mislim generalno poskupa je djidja [sm=smiley1.gif] ja sam imala isti jelovnik (isto pastetu) i vec me mm ruzio (a pojela sam babanu, tresnje, jogurt popila i kaze lijepo zdravo i onda pasteta [sm=smiley36.gif]) ali dodje mi nekad s vremena na vrijeme... kod nas je kuhinja dnevni boravak i trpezarija sve u jednom i iz dnevnog boravka je onda izlaz na veliki balkon ali je recimo taj ulazak u dnevni boravak hodnikom odvojen od ostatka stana tako da ni ja ne cujem ako neko udje u kucu a u kuhinji sam, ili recimo L u spavacoj jos pogotovo ako su vrata zatvorena. mislim nema sanse. [sm=jezicek.gif] Ja mislila oni vas cas_tili dragaaa... Sto se ja provali [sm=smiley36.gif] A na poslu se nema nekog izbora za jelo, ne znam sta vise jesti, nemam rerne ovdje, imam ono kao rešo za caj mogu napraviti, i to je to... Eh sad mogla bi ja nekad i sataras napraviti ali pacijentima bi mirisalo sve sto bi kuhala pa to nikad ne radim, nego kupim nesto gotovo, a u rijetkim slucajevima ako imam neku pitu ili pileci batak pecen ponesem od kuce i dodatno kupim jogurt... Bas mi na poslu jelovnik 0...
|
|
|
|