LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni (26.6.2015 15:03:16)
|
IZVORNA PORUKA: rose IZVORNA PORUKA: LieToMe IZVORNA PORUKA: rose IZVORNA PORUKA: lala88 ma pustite dlake, hajte da jedemo napravila sam mohune, ma sama sam sebi cestitale, evo pojela jedna tanjir nemogu da cekam mm da dodje, a i onako nece prije 16h, sad kuham pecenjek (pecare) [sm=zz_dance.gif] Dansa sam se zaptrila sa pijace, jedva donijela ma sve po 1km. Glavica kupusa ko lopta 1km, tikva 1km, paradjaz, paprika, krastava, krompir, kruske, sve po 1km. Steta sto pijaci nije makar 2 puta sedmicno, sve svjeze i lijepo, a u trgovinama uvehlo. joj citam te i mastam...ja nisam na pijaci nesto kupila ne oamtim..domet mi konzum u trku i u povratku kuci s posla [sm=smiley36.gif] mi smo hefticno na pijaci [sm=smiley1.gif] mada je mm najvise za to zaduzen, on ima svoje tete i cike po pijaci [sm=smiley36.gif] ja samo eto idem nekad da finansiram [sm=smiley36.gif] i da me pokaze po pijaci da se poFali [sm=smiley36.gif] ma nisam ja...slabo sam kuhala u proteklom periodu jer moj muz nerijetko kuci dodje tek oko ponoci...pa vise ne kuhamo nego kuhamo..e sad se stvari malo mjenjaju pa cemo vidjeti [sm=smiley36.gif] ma znam kako to hoda, moj jednom u mjesec i po radi drugu pa se mimoilazimo, ne rucamo kuci, kuha se jedino zbog malene i onda i ja ponesem nekad na posao... ali najvise mi je pijaca zbog voca, jer malena svaki dan jede vocne salate/kase (mislim ne blenda joj se ali se izrenda) a vala dok mi s posla oko 5 u konzumu ili nebitno bingu gdje vec...sve se probralo u toku dana sto je valjalo, rijetko kad da se potrefi da je nesto lijepo (izuzev mozda banana, eventualno jabuka) a pijaca nam usput svakako kod sveki idemo hefticno a i kod mame u komsiluku ima pijaca (i ona ima svoje tete ali onda moram mamu vukljati [sm=smiley36.gif])
|
|
|
|