lala88 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni (26.6.2015 11:20:18)
|
zdravo zene, kako ste. Bas ste se raspisale. Evo iscita vas dok sam cistila mohune za rucak. A sad: LTM frizura ti je prelijepa, ja volim takve frizure i lijepo mi stoje ali moja kosa to nedozvoljava, jer imam rjetko lijepu kosu [sm=smiley36.gif] Jako tanku, rjetku i masno tjeme, ja se divim vama koje perete 1 sedmicno, kod mene jedva 12h bude cista, sva se slijepi i masna je, pa mi je do ramena i uvjek je vezem. Kad sam imala tu kratku frizuru (na paz) prala sam je svaki dan i to jos januar bio i fasovala "upalu mozdane ovojnice" (ne onu bakterijsku) glava me bolila i imala sve simtome mozdanog udara, sreca pa su bile samo glavobolje i sad se max cuvam, jer radije hodam sa masnom kosom nego sa poslijedicama mozdanog udara. A ja koliko imam zgaravice beba ce imati kosu do peta iako genetske predispozicije kazu suprotno, jer ja imam slabu kosu, a mm celav [sm=smiley36.gif] Sto se tice sisanja djece, djeca se sisaju 7 dana nakon rodjenja kad se kolje kurban i uci ezan i ikamet. A i ja smatram da kosa zavisi od gena, moja mama ima ok kosu i sestre, a ja ocev gen povukla pa mi kosa nikakva inace imam i ocevu krvnu grupu, a sestre maminu. Tema strije, ja inace imam strije po dupetu kad se udebljam i dvije vodoravne preko ledja u lumbalnom djelu kicme, mazem se uljima od 4 mjeseca i imam strije smo po grudima, bradavice su tamne, a linea negra je jako smijesna, imam je i najtamnija je preko pupka, al neide direktno preko pupka nego ga obilazi sa desne strane i duga je 10 cm.
|
|
|
|