LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni (26.6.2015 9:48:55)
|
IZVORNA PORUKA: Carobno jutro IZVORNA PORUKA: LieToMe IZVORNA PORUKA: Carobno jutro IZVORNA PORUKA: M.A.M. Ma nisam ja nikad imala draga problema nit sa hemoroidima,nit sa stolicom,cak sta vise,znam nekad i po 3 puta ici u wc,bas normalnu stolicu imala,al rekose mi da se cesto znaju kod trudnica pojaviti u trecem tromjesecju zbog pritiska pupe i bebe,sad samo molim Boga da se ne upale nakon poroda,inace sam najeb...[sm=smiley36.gif],a i mene zgaravica ubija zadnjih dana,neku noc govorim reko mala budes li celava ja cu ti kosu napraviti [sm=smiley36.gif] [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] elem, sad sam se prepala[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] konala ja to od tvrde stolice[sm=smiley36.gif] kad vidis da nije. LTM; ja kontala to stane u trecem, kad klinac[sm=smiley36.gif] neki dan u letu povratih i stala poslije kontam sta je ovo[sm=smiley36.gif] Poslije kiselina ubija ali st cu joj ja, nek ubija. Ali sto kaze MAM ako se rodi bez kose, napravit cu jojj ja sama cisto iz huje[sm=smiley36.gif] ma meni vise zlo da vam govorim da povracam i dalje [sm=smiley36.gif] minimum 2 puta u hefti nekad i vise i cesce... ali meni tako i u prvoj...zato sam se i osisala izmedju ostalog. zadnji put prala kosu i povracala [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] mislim, stvarno gdje da se s tim hvalim [sm=smiley36.gif] mm je plakao od sege a malena kad cuje da povracam odmah ulijece u kupatilo da me mazi po ledjima... uletise njih dvoje [sm=smiley36.gif] ja perem kosu i povracam. mm se poceo smijati kaze hajmo mi mami je dobro [sm=smiley36.gif] nista meni ne pomaze, ja pila i rennie, presla na neke jace bobe (Divke mi preporucio), pa izbjegavam popdone krastavice, papriku...sve sto mi izaziva mucninu i kiselinu, pijem i pred spavanje to hladno mlijeko...ama nista ljudi...neku noc sam ustala u sred noci malo bljucnula, piskila i vratila se [sm=smiley36.gif] u prvoj trudnoci sam samo dan pred porod bila rahat [sm=smiley36.gif] ja vama ne mogu opisati moje srece i kako sam se ja tad najela, koji je to osjecaj sitosti bio [sm=smiley36.gif] sad doslovno sta god da pojedem meni bude muka i kiselina me ubi (evo sladoled nisam danima, od slatkog mi bude kiselina...ma uzas zivota mi) auu, popustila si na sve rupe[sm=smiley36.gif] ma meni shega sto mi je bilo prestalo pa ponovo pocelo. Ja sam na pocetku trudnoce povracal redovno i stalo na par dana, ja letila odmah doktoru[sm=smiley36.gif] reko esto nije ok.[sm=smiley36.gif] A sad, ova kiseina mozda pomogne da smanjim hranu[sm=smiley36.gif] sto bi se reklo popustile dizne [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ma koliko pijem tekucine nije ni cudo, odavno mene u kancelariji zezaju ako ne jedem, nisam na sastanku onda piskim [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] vidis sto su ti zafrkanti ma ja nisam imala tih iluzija u drugoj trudnoci [sm=smiley36.gif] to da je prestalo i da ce biti bolje mada u drugoj sam manje povracala, u prvoj su tu bile i infuzije i bolovanje prva 3 mjeseca, doslovno ko ranjenik lezala i povracala (maximum bio 11 puta u danu) u ovoj sam solidna i vise povracam sad pred kraj nego u prvoj ali sto kazes...mozda smanjim unos hrane [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|