alman -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni (25.6.2015 15:09:37)
|
IZVORNA PORUKA: LieToMe IZVORNA PORUKA: alman sto ste aktivne [sm=bravo.gif] citam vas od jutros pomalo, al mi nesto mrsko tipkati [sm=smiley1.gif] al hajd da se jos koji put javim na ovoj temi [sm=smiley1.gif] ni ja nisam isla ni nakakve vjezbice, nit to kod nas u Kaknju ima, al mogu da kazem da sam se bas super snasla sa bebicom iako sam bila pravo mlada mama 22 god, jos sam se od pocetka ja brinula oko bebe, a sveki oko gostiju[sm=smiley1.gif] a ni sad nemam nekog straha, kako cu sa dvoje djece, nisam ni previse razmisljala, mislila sam da kad se primakne da cu poceti smisljati kako cu sta cu, al od svih obaveza i posla nisam imala kad a mislim da je i bolje, al ja mislim da ce bit sve super eh ja od jutros imam blage bolove na svkih 20 min, al su meni podnosljivi i kratko traju cijeli dan odmaram, mali ostao kod sveki, jucer zena sve poradila, tako da danas izlezavanje, al pod dekom naravno jer je u kuci jos hladno [sm=smiley1.gif] [sm=smiley1.gif] neka tebe ali koliko vidim mogla bi ti prije utorka [sm=smiley36.gif] znaci nisam jedina koja nije isla na vjezbice i koja zivi u zabludi i iluziji da ce lijepo sa dvoje djece deverati godinu dana sama (mislim ne pikam taj prvi mjesec sto ce mm biti malo na godisnjem i sto ce sveki i mama biti tu) [sm=smiley36.gif] ima nas jos koje smo previse samouvjerene [sm=smiley1.gif] ja se alman isto nadam da cu se lijepo snaci s dvoje, da ce to sve fercerat pa vidjecemo aBd kako ce biti...kako cu sve balansirati odmaraj kad mozes i izlezavaj se. ja cekam kraj radnog vremena i odoh da se unakazim [sm=smiley36.gif] postavi nam sliku, ja sam se samo zeznula kad sam se sisala sto joj ne rekoh da mi malo u sredini istanji, jer mi je bas gusta kosa, a skratila sam na malo duzi paz, tek toliko da mogu zavezati da mi ne smeta joj ja sam se jucer kad sam krenula uslikala, al sam sebi nesto ruzna na slici pa mi se i ne postavlja, mislia ja evo hajd zadnja slika sa stomakom[sm=smiley36.gif] ma sve je moguce da bude i ranije, jucer smo stopali vrijeme, mozemo za 20 min bit u bolnici, a moze i brze, ako prigusti, tako da ne idem jos nigdje [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|