ziel -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni (26.6.2015 7:40:23)
|
Jutro dame--- Ja sam tako pospana, ne znam sta se ovo desava, haman mi godilo ono 10 dana bolovanja pa se ulijenila, tesko mi ustati ujutro skroz... LTM kakva je frizura ispala? [sm=smiley1.gif] A vidim pricate o vrticima, pa da izrazim svoje misljenje povodom toga iako jos nemam djece ali eto bice u novembru aBd [sm=smiley36.gif] Imam jednu sestrisnu koja je jako nemirna i lopov, ima 3 god. dijete je nevjerovatno stvarno, toliko je pozelim ali za 10 min. zelim da se udaljim jer koliko nas ima u prostoriji toliko smo svi ukljuceni, samo se u nju gleda, prosipa sokove na tepih, pljuje u tanjire, maze se majonezom po rukama... penje se na stakleni stol, samo trci da se zakljuca negdje pa joj mama uvijek drzi kljuceve van brava...mislim ne mogu vam nabrojati sta sve dijete radi, Njoj je npr. podhitno potreban vrtic , da je tete malo nauce ponasanju jer ocito roditelji ne rade bas pravu stvar, previse su pustili... Njena mama je moja sestra ali ipak mislim da previse pusta dijetu i bas sinoc smo se vidjeli nesto u razgovoru oko drugog dijeta, kaze moja sestra kao ako B.-ta mala lopovkinja dopusti ona ce uzeti njen krevetic za to drugo dijete a njoj ce kupiti veci krevet. Zasto da dijete od 3 god. odlucuje, bas sam joj to rekla sinoc, da je krajnje vrijeme da joj pokaze ko je u kuci roditelj a ko dijete, mora dijete znati da se roditelj pita...
|
|
|
|