|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  68 69 [70] 71 72   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni
26.6.2015 8:56:20   
Carobno jutro

IZVORNA PORUKA: ziel

IZVORNA PORUKA: Carobno jutro

Ako hoces fino oblikovane kovrdje, najbolja pjena je TIGI za frckavu kosu ali je malo i poskupa ali moze trajati. U mene je frckava kosa pa sam sve zive pjene koje postoje isprobala i ova mi se pokazala najboljom. Cinjenica je d pjena izvija kosu, odnosno frcka je, A imas i one losione za ravnanje kose. U svakom slucaju kako god, super je frizuser posted image

Hej draga kako se meni svidjaju lokne prirodne , da mi je da ih imam ali nemam... kod mene valovita kosa, moram peglati vrhove ili fenirati jer kad se operu izgledaju napuhano i odmah se ne osjecam ok.

hajde da se mijenjamouser posted image Jasam zadnj dva mjseca svake sedmice i frizeraju na peglanju kose. Im i kod kuce svu apraturu samo da ukinem kovrdjeuser posted image Pustihh je da je mou lakse ravnat. user posted image

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1726
26.6.2015 9:00:56   
pandica
LTM nema na cemu user posted image
Čarobno, to je baš super, mogu misliti koji je užitak vidjeti svoje maleno zlato user posted image  Još tako jasno kao što je na 4 D...user posted image

My Ovulation Chart

(odgovor članu Carobno jutro)
Neposredna veza do poruke: 1727
26.6.2015 9:01:03   
LieToMe RR

IZVORNA PORUKA: LieToMe

Ako hoces fino oblikovane kovrdje, najbolja pjena je TIGI za frckavu kosu ali je malo i poskupa ali moze trajati. U mene je frckava kosa pa sam sve zive pjene koje postoje isprobala i ova mi se pokazala najboljom. Cinjenica je d pjena izvija kosu, odnosno frcka je, A imas i one losione za ravnanje kose. U svakom slucaju kako god, super je frizuser posted image

ma probacu definitivno i sa pjenom. ima li je u cm-u, dm-u??? ma nije meni zao dati pare za dobar preparat za kosu jer kod mene je kosa bas specificna, suha (a ujedno gusta jaka i valovita) ja onog ulja koliko god da stavim nikad mi nije masna kosa, izguram heftu komotno bez pranja (ljeti naravno ne mogu zbog vrucina i srkleta). tako da ako je dobar preparat nije mi zao

nekad na zimu sam kod frizerke u salonu (posto rade sa farmasi) preko katalago narucila dvije maske za kosu bile na 50% snizenja sa 16 na 8 KM i uzmem masku od jaja i jos necega i masku od argan ulja, velika pakovanja (500 ml) tako su izdasne ja jevo jos uvu od jajeta nisam potorsila user posted image a tako lijepo godi mojoj kosi. bas sam super hajrovala zao mi sto nisam uzela jos jednu (bilo je jos nekih uglavnom sve su im dobre) sreca pa nisam jer ni ovu prvu jos nisam potrosila user posted image

naknadno vidjela post od pandice pa da se zahvalim, hvala puno na komplimentu user posted image

MOja ista kosa, znaci debela, gusta, imam je na izvoz bukvalno i jos kovrdjava. Moglaa bih je ne oprati danima, toliko je suha. Ne masti se uopsste. to je svima interesantno. E problem sa tigi je da se ima kupiti samo u frizerajima kod ovalstenih distributera kod nas. Nema u cm-u i dm-u, nazalost. Ja je uzmem kod pprijatelja frizera a misilm da je i Elvir onaj zastupnik. Ona dodje oko 30 km boca, ali stvaro dugo traje. Kad je naneses, ne skori ti kovrdje, ako ne pretjeras naravnouser posted image nego one budu fino oblikovane i mekaneuser posted image

Nema veze, nabavicu jal preko svoje frizerke jal preko muzevog frizera (on je vazda u tim nekim semama za te preparate).
Ja ne smijem ljudima ni govoriti da mogu zimi id vije hefte bez pranja a da se neprimjeti da je neoprana (nemam peruti, ne masti se, ne upija mirise zahvalna je s tog aspekta) i kad je operem tek 3-4 dan bude bas ono lijepa kad se pocne kao malo prljati user posted image
kod mene bas nije puno kovrdjava, vise je loknava (i malena je pokupila te moje loknice user posted image )
ma ja promjenila kako god user posted image jednostavno bilo mi sve teze i teze je prati (posto je to procedura dok je operem, te sanpon, te maska, pa izaperi...slomim se) stalno je vezem u zadnje vrijeme i skontam samo se patim bezveze a nikad firzure jer je stalno svezana.

...od nakita je nosila jedino oči!
Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika
Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!

Neposredna veza do poruke: 1728
26.6.2015 9:06:35   
Carobno jutro

ma probacu definitivno i sa pjenom. ima li je u cm-u, dm-u??? ma nije meni zao dati pare za dobar preparat za kosu jer kod mene je kosa bas specificna, suha (a ujedno gusta jaka i valovita) ja onog ulja koliko god da stavim nikad mi nije masna kosa, izguram heftu komotno bez pranja (ljeti naravno ne mogu zbog vrucina i srkleta). tako da ako je dobar preparat nije mi zao

nekad na zimu sam kod frizerke u salonu (posto rade sa farmasi) preko katalago narucila dvije maske za kosu bile na 50% snizenja sa 16 na 8 KM i uzmem masku od jaja i jos necega i masku od argan ulja, velika pakovanja (500 ml) tako su izdasne ja jevo jos uvu od jajeta nisam potorsila user posted image a tako lijepo godi mojoj kosi. bas sam super hajrovala zao mi sto nisam uzela jos jednu (bilo je jos nekih uglavnom sve su im dobre) sreca pa nisam jer ni ovu prvu jos nisam potrosila user posted image

naknadno vidjela post od pandice pa da se zahvalim, hvala puno na komplimentu user posted image

MOja ista kosa, znaci debela, gusta, imam je na izvoz bukvalno i jos kovrdjava. Moglaa bih je ne oprati danima, toliko je suha. Ne masti se uopsste. to je svima interesantno. E problem sa tigi je da se ima kupiti samo u frizerajima kod ovalstenih distributera kod nas. Nema u cm-u i dm-u, nazalost. Ja je uzmem kod pprijatelja frizera a misilm da je i Elvir onaj zastupnik. Ona dodje oko 30 km boca, ali stvaro dugo traje. Kad je naneses, ne skori ti kovrdje, ako ne pretjeras naravnouser posted image nego one budu fino oblikovane i mekaneuser posted image

Nema veze, nabavicu jal preko svoje frizerke jal preko muzevog frizera (on je vazda u tim nekim semama za te preparate).
Ja ne smijem ljudima ni govoriti da mogu zimi id vije hefte bez pranja a da se neprimjeti da je neoprana (nemam peruti, ne masti se, ne upija mirise zahvalna je s tog aspekta) i kad je operem tek 3-4 dan bude bas ono lijepa kad se pocne kao malo prljati user posted image
kod mene bas nije puno kovrdjava, vise je loknava (i malena je pokupila te moje loknice user posted image )
ma ja promjenila kako god user posted image jednostavno bilo mi sve teze i teze je prati (posto je to procedura dok je operem, te sanpon, te maska, pa izaperi...slomim se) stalno je vezem u zadnje vrijeme i skontam samo se patim bezveze a nikad firzure jer je stalno svezana.

Ma i mene sramota, user posted image Sada ako sam na bolovanju, odem edmicnoo na feniranje u frizeraj. A mogla bih komotno jos produziti user posted image

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 1729
26.6.2015 9:08:06   
Carobno jutro

pandice, divno je stvarnouser posted image user posted image sve vidis urednoi evo mi e svi familijarno divimo sad toj slici i sad je problem na koga je ljutauser posted image sou program evo dva dana sa slikomuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1730
26.6.2015 9:12:50   
M.A.M.
Jutro drage user posted image
Ja predeverah nekako noc s mojim hemoroidom user posted image ,malo se smanjila upala odmah lakse sjedim
Carobno cestitam na maloj curici,a nema stvarno ljepseg osjecaja nego gledat onu slikicu,moja na snimku svaki put s rukom u ustimauser posted image
LTM frizzz ti je extraaa majkemi,ma ta duzina je zahvalna,i kod mene je sad tako samo moja je ravna,al zacas je isfeniram

10.08.2015

03.08.2017

Neposredna veza do poruke: 1731
26.6.2015 9:15:50   
Carobno jutro

MAM, jos se nisu povukli je li? U to zna boljeti dobro. Znam da kada izadju i da se ishrana mora korigovat i ima neka maza u apoteci da se kupi ali ne znam kako se zove (jesam ti i pomoglauser posted image )

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 1732
26.6.2015 9:16:38   
pandica
Mogu misliti user posted image  Sreca mala... Nije na mamu sigurno, odmah se brani user posted image

pandice, divno je stvarnouser posted image user posted image sve vidis urednoi evo mi e svi familijarno divimo sad toj slici i sad je problem na koga je ljutauser posted image sou program evo dva dana sa slikomuser posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 1733
26.6.2015 9:17:04   
LieToMe RR

IZVORNA PORUKA: M.A.M.

Jutro drage user posted image
Ja predeverah nekako noc s mojim hemoroidom user posted image ,malo se smanjila upala odmah lakse sjedim
Carobno cestitam na maloj curici,a nema stvarno ljepseg osjecaja nego gledat onu slikicu,moja na snimku svaki put s rukom u ustimauser posted image
LTM frizzz ti je extraaa majkemi,ma ta duzina je zahvalna,i kod mene je sad tako samo moja je ravna,al zacas je isfeniram

ja sve cekam da se javis i danasizvjestis kako ti i tvoj drug hemoroid user posted image
user posted image bitno da je bolje, proci ce, samo tretiraj necim i bice to bolje user posted image

hvala za friz user posted image ma kod mene plus sto ne moram ni fenirati user posted image nego ovako ko da sam se petardom cesljala user posted image

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 1734
26.6.2015 9:20:27   
M.A.M.
Kupih juce neku kremicu u apoteci plus stavljala ljiljanovo ulje,puno bolje danas hvala Bogu,al zene drage nisam znala da ovo moze boliti ovoliko,isto ziva rana.cula sam bas od dosta raje da znaju praviti probleme,al dok ne dozivih nisam vjerovala

10.08.2015

03.08.2017

Neposredna veza do poruke: 1735
26.6.2015 9:20:35   
anitaa
Jutro
dva puta mi propade napisano, ali pisacu ako treba i desetj put, mi mame i buduce mame svakako moramo imati konjske zivce :-P
LTM super ti je novi friz, lijepo ti stoji, btw boja ociju je neobicna pravo...
Mene zadnjih noci zeza zgaravica, s kojom inace nemam problema, ni u prvoj trudnoci, a kako imam kose kao u prici znali su me pitati nakon rodenja cure, u onim prvim poruksma : Ima li beba puno kosice? a rodila se beba cela...:-)

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 1736
26.6.2015 9:26:15   
Carobno jutro

MAM, bas svi kazu ad to bas zna boljet. Kazu u mozak udarauser posted image Jesi li imala probelma sa tvrdom stolicomuser posted image ili se onii nicim izazvani pojavise?

anitaa, i mene ponovo uhvatila zgaravica u zadnjih par danauser posted image Cak sam ponovo pocela i povracati, ndje vezeeuser posted image I asd mi tako svi ovore, imat ce kosu, iako ja sumnjam ali hajd, zivi billi pa vidjeliuser posted image

(odgovor članu anitaa)
Neposredna veza do poruke: 1737
26.6.2015 9:29:51   
LieToMe RR
M.A.M. draga sto bi rekli sit gladnom ne vjeruje user posted image dok covjek nesto na svojoj kozi ne dozivi mozes ti njemu pricati koliko hoces. bitno da se ti njih rijesis, samo ti to mazi i bice to super user posted image

anita draga hvala za komplimente a boja jest malo specificna (mislim ovo "malo" sam umanjila user posted image ) zato sam se i slikala u polumraku user posted image obicno ljudi sta prvo primjete na meni su boja ociju i doslovno se zatackaju i bulje user posted image u pocetku dok sam bila mladja malo mi je bilo nezgodno (narocito ako bude i neumjesnih kometara) sad sam malo starija i iskusnija pa buljim i ja (bude to presmjesno na sastancima narocito ako nekog prvi put vidim) pa bude ljudima nezgodno kad ih fiksiram pogledom user posted image user posted image
jos se sad u trudnoci ne sminkam, kad se zimi nasminkam bude to bas onako nekako wow efekat user posted image (sto se nahvalih u letu user posted image user posted image sto bi se reklo usta moja hvalite me user posted image )

(odgovor članu anitaa)
Neposredna veza do poruke: 1738
26.6.2015 9:31:38   
LieToMe RR
apropo kiseline ja sam od onih trudnica sto povracaju 9 mjeseci haman do stola za porod user posted image
u prvoj mucnina prestala pocetkom 6tog mjeseca (isto kao i sad9 i pocela kiselina. ja sedmicno bar 2 puta povratim zbog kiseline (al ne hvalim vam se user posted image mislim mogla bih ali da vam prisjedam na muku) i moja se prva rodila sa bas puno kose na glavi... bas je imala mashala
tako da ja opet ocekujem bebu sa kosom user posted image

Neposredna veza do poruke: 1739
26.6.2015 9:32:40   
M.A.M.
Ma nisam ja nikad imala draga problema nit sa hemoroidima,nit sa stolicom,cak sta vise,znam nekad i po 3 puta ici u wc,bas normalnu stolicu imala,al rekose mi da se cesto znaju kod trudnica pojaviti u trecem tromjesecju zbog pritiska pupe i bebe,sad samo molim Boga da se ne upale nakon poroda,inace sam najeb...user posted image ,a i mene zgaravica ubija zadnjih dana,neku noc govorim reko mala budes li celava ja cu ti kosu napraviti user posted image

10.08.2015

03.08.2017

Neposredna veza do poruke: 1740
26.6.2015 9:37:32   
Carobno jutro

Ma nisam ja nikad imala draga problema nit sa hemoroidima,nit sa stolicom,cak sta vise,znam nekad i po 3 puta ici u wc,bas normalnu stolicu imala,al rekose mi da se cesto znaju kod trudnica pojaviti u trecem tromjesecju zbog pritiska pupe i bebe,sad samo molim Boga da se ne upale nakon poroda,inace sam najeb...user posted image ,a i mene zgaravica ubija zadnjih dana,neku noc govorim reko mala budes li celava ja cu ti kosu napraviti user posted image

user posted image user posted image user posted image elem, sad sam se prepalauser posted image user posted image konala ja to od tvrde stoliceuser posted image kad vidis da nije.

LTM; ja kontala to stane u trecem, kad klinacuser posted image neki dan u letu povratih i stala poslije kontam sta je ovouser posted image Poslije kiselina ubija ali st cu joj ja, nek ubija. Ali sto kaze MAM ako se rodi bez kose, napravit cu jojj ja sama cisto iz hujeuser posted image

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 1741
26.6.2015 9:42:15   
LieToMe RR

user posted image user posted image user posted image elem, sad sam se prepalauser posted image user posted image konala ja to od tvrde stoliceuser posted image kad vidis da nije.

LTM; ja kontala to stane u trecem, kad klinacuser posted image neki dan u letu povratih i stala poslije kontam sta je ovouser posted image Poslije kiselina ubija ali st cu joj ja, nek ubija. Ali sto kaze MAM ako se rodi bez kose, napravit cu jojj ja sama cisto iz hujeuser posted image

ma meni vise zlo da vam govorim da povracam i dalje user posted image minimum 2 puta u hefti nekad i vise i cesce... ali meni tako i u prvoj...zato sam se i osisala izmedju ostalog. zadnji put prala kosu i povracala user posted image user posted image user posted image mislim, stvarno gdje da se s tim hvalim user posted image mm je plakao od sege a malena kad cuje da povracam odmah ulijece u kupatilo da me mazi po ledjima... uletise njih dvoje user posted image ja perem kosu i povracam. mm se poceo smijati kaze hajmo mi mami je dobro user posted image
nista meni ne pomaze, ja pila i rennie, presla na neke jace bobe (Divke mi preporucio), pa izbjegavam popdone krastavice, papriku...sve sto mi izaziva mucninu i kiselinu, pijem i pred spavanje to hladno mlijeko...ama nista ljudi...neku noc sam ustala u sred noci malo bljucnula, piskila i vratila se user posted image

u prvoj trudnoci sam samo dan pred porod bila rahat user posted image ja vama ne mogu opisati moje srece i kako sam se ja tad najela, koji je to osjecaj sitosti bio user posted image
sad doslovno sta god da pojedem meni bude muka i kiselina me ubi (evo sladoled nisam danima, od slatkog mi bude kiselina...ma uzas zivota mi)

Neposredna veza do poruke: 1742
26.6.2015 9:45:20   
Carobno jutro

ma meni vise zlo da vam govorim da povracam i dalje user posted image minimum 2 puta u hefti nekad i vise i cesce... ali meni tako i u prvoj...zato sam se i osisala izmedju ostalog. zadnji put prala kosu i povracala user posted image user posted image user posted image mislim, stvarno gdje da se s tim hvalim user posted image mm je plakao od sege a malena kad cuje da povracam odmah ulijece u kupatilo da me mazi po ledjima... uletise njih dvoje user posted image ja perem kosu i povracam. mm se poceo smijati kaze hajmo mi mami je dobro user posted image
nista meni ne pomaze, ja pila i rennie, presla na neke jace bobe (Divke mi preporucio), pa izbjegavam popdone krastavice, papriku...sve sto mi izaziva mucninu i kiselinu, pijem i pred spavanje to hladno mlijeko...ama nista ljudi...neku noc sam ustala u sred noci malo bljucnula, piskila i vratila se user posted image

u prvoj trudnoci sam samo dan pred porod bila rahat user posted image ja vama ne mogu opisati moje srece i kako sam se ja tad najela, koji je to osjecaj sitosti bio user posted image
sad doslovno sta god da pojedem meni bude muka i kiselina me ubi (evo sladoled nisam danima, od slatkog mi bude kiselina...ma uzas zivota mi)

auu, popustila si na sve rupeuser posted image
ma meni shega sto mi je bilo prestalo pa ponovo pocelo. Ja sam na pocetku trudnoce povracal redovno i stalo na par dana, ja letila odmah doktoruuser posted image reko esto nije ok.user posted image A sad, ova kiseina mozda pomogne da smanjim hranuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1743
26.6.2015 9:47:42   
anitaa
Ponovo propade napisano, mozda je to neki znak- idi, nesto radi...e, bas necu, idem kasnije na vjezbe za trudnice, da im malo dignem prosjek godina B-)
Ubacila u masinu bebi torbu, simbolicno - pocinju pripreme, a cura je tu istu do nedavno koristila i.bas je nesto prakticna, novi kofer Dunlopov joj uzeli, a bas cesto putujemo, nikako se naviknuti...
Moja kosa gustra, kovrdzava, ekstremno suha, nema sta nisam koristila, nedavno uzeh tester za masku od argana od Marakesha, ma super se slozila..

Neposredna veza do poruke: 1744
26.6.2015 9:48:55   
LieToMe RR

auu, popustila si na sve rupeuser posted image
ma meni shega sto mi je bilo prestalo pa ponovo pocelo. Ja sam na pocetku trudnoce povracal redovno i stalo na par dana, ja letila odmah doktoruuser posted image reko esto nije ok.user posted image A sad, ova kiseina mozda pomogne da smanjim hranuuser posted image

sto bi se reklo popustile dizne user posted image user posted image
ma koliko pijem tekucine nije ni cudo, odavno mene u kancelariji zezaju ako ne jedem, nisam na sastanku onda piskim user posted image user posted image vidis sto su ti zafrkanti
ma ja nisam imala tih iluzija u drugoj trudnoci user posted image to da je prestalo i da ce biti bolje
mada u drugoj sam manje povracala, u prvoj su tu bile i infuzije i bolovanje prva 3 mjeseca, doslovno ko ranjenik lezala i povracala (maximum bio 11 puta u danu)

u ovoj sam solidna i vise povracam sad pred kraj nego u prvoj ali sto kazes...mozda smanjim unos hrane user posted image

Neposredna veza do poruke: 1745
26.6.2015 9:53:07   
M.A.M.
Ma slobodno ti pisi LTM vecina nas to ovdje prolazi,u istom smo sosuuser posted image ,eh ja jos cekam linea negru da se pojavi i valjda sam zavrsila sa simptomimauser posted image

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu anitaa)
Neposredna veza do poruke: 1746
26.6.2015 9:54:35   
rose

IZVORNA PORUKA: rose

LTM ovakvu frizuru sam i zamislila na tebi...mislim zamsiljala sam je i na sebi prosle godine..al meni kosa ravna pa slican efetak postizem samoshishanjem trimerom user posted image i guzvanjem user posted image

slatka si bleso i bas ti dobro stoji...sta kaze muz-puz?

faaaajjjjaaaaaaa user posted image user posted image
ma muz odusevljen...kaze sad sam mu vise sexy user posted image user posted image reko narocito ovako sa big bubs i big tami i nogama koje mogu dizati jedinu u lavabo user posted image user posted image
i to sto kazes za ravnu kosu kakvih sam samo slikica super frizura vidjela ali kad ja imam ovu gustu i valovitu kosu pa to nema sanse da se izvede

ja kad sam se prosli put shishala otisla sam s ovom slikom..i donekle odrzavala ovo trimerom...sad to raste user posted image

http://dailyhairstyles.net/wp-content/uploads/2013/05/winona-ryder-new-haircuts-and-short-hairstyles-1.jpg

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

Neposredna veza do poruke: 1747
26.6.2015 9:59:01   
Carobno jutro

Ma slobodno ti pisi LTM vecina nas to ovdje prolazi,u istom smo sosuuser posted image ,eh ja jos cekam linea negru da se pojavi i valjda sam zavrsila sa simptomimauser posted image

meni se ukazala i onauser posted image ja se prepala, kontam koji je sad ovo vrag, kad mi pade na pamet da je to touser posted image

anitaa, copiraj prije nego sto napises post, da ne pises bezveze. Eto vidis da imam auto sada, dosla bih i ja na vjezbe ali nema veze, sljedece sedmiceuser posted image

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 1748
26.6.2015 9:59:53   
LieToMe RR

LTM ovakvu frizuru sam i zamislila na tebi...mislim zamsiljala sam je i na sebi prosle godine..al meni kosa ravna pa slican efetak postizem samoshishanjem trimerom user posted image i guzvanjem user posted image

slatka si bleso i bas ti dobro stoji...sta kaze muz-puz?

faaaajjjjaaaaaaa user posted image user posted image
ma muz odusevljen...kaze sad sam mu vise sexy user posted image user posted image reko narocito ovako sa big bubs i big tami i nogama koje mogu dizati jedinu u lavabo user posted image user posted image
i to sto kazes za ravnu kosu kakvih sam samo slikica super frizura vidjela ali kad ja imam ovu gustu i valovitu kosu pa to nema sanse da se izvede

ja kad sam se prosli put shishala otisla sam s ovom slikom..i donekle odrzavala ovo trimerom...sad to raste user posted image

http://dailyhairstyles.net/wp-content/uploads/2013/05/winona-ryder-new-haircuts-and-short-hairstyles-1.jpg

ja ne vidim slikicu user posted image ali vidim da je winona ryder u pitanju pa predpostavljam kakva je frizura ako ti nije mrsko nakaci je nekako drugacije, zivo me zanima user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1749
26.6.2015 10:01:35   
LieToMe RR

meni se ukazala i onauser posted image ja se prepala, kontam koji je sad ovo vrag, kad mi pade na pamet da je to touser posted image

anitaa, copiraj prije nego sto napises post, da ne pises bezveze. Eto vidis da imam auto sada, dosla bih i ja na vjezbe ali nema veze, sljedece sedmiceuser posted image

user posted image user posted image
ja je nisam imala u prvoj trudnoci i strije i osipi su me zaobisli (mislim stzvarno to bi sve sa povracanjem, kiselinom, grlicem...bilo previse zivota mi user posted image ) mada ne iskljucujem opciju da se u ova 2 nepuna mjeseca jos nesto pojavi user posted image

ja postove redovno copy za svaki slucaj ako ne prodje user posted image

Neposredna veza do poruke: 1750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  68 69 [70] 71 72   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  68 69 [70] 71 72   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *