Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 25.6.2015 15:25:08
LieToMe RR
e rose iz tvojih usta u Bozije usi vidjecemo na sta ce ta ostajanja liciti kad bude multitaskiking: maksum na siki ovu hranim ili presvlacim drugom slobodnom rukom provo hoce tutu, drugu treba oprat...u to prvo zavrsilo sa tutom treba i nju oprat vidis, mogla bi se kamera gdje instalirati cisto da se na kraju dana dobro ismijem sama sebi na sta ce to liciti. ja s ovim jednim ko putujuci dzindas kad idemo vani zamisli kad budem sa dvoje vani krenula (sad se sjetih onog komsije sto me tugaljivo i sa zaljenjem nedavno u liftu posmatrao)
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 25.6.2015 15:28:26
ninuska
IZVORNA PORUKA: *pcelica*
IZVORNA PORUKA: *nur*
IZVORNA PORUKA: *pcelica*
Pokusala sam da postavim sliku da vidite koliki mi je pupo ali me okrene. Kako vi postavljate slike. Meni i na slikomatu i na didaj rs okrene sliku Evo uspjela sam jedino ovako http://www4.slikomat.com/13/0625/w8w-201506.jpg
Divna , bas veliki pupu. Ja kontam da je kod mene velik, nikako da se naviknem . Koliko si visoka i koliko si se do sada udebljala?Možda si negdje i pisala ali neznam
Visoka sam 1,6. Od pocetka do sad sam se udebljala sest kilograma. Trenutno sam na 66 kg a 19+6 sedmica
Mashallah, pcelice...i ja sam tu negdje sa debljinom.bila u tvojoj sedmici... mala curice ja bih otisla doktoru. Mislim da je neka alergija..pogotovo sto te svrbi... alman ti samo sto nisi se porodila, zeno . Javices se ti nama i nakon poroda aBd..
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 25.6.2015 15:31:04
rose
IZVORNA PORUKA: LieToMe
e rose iz tvojih usta u Bozije usi vidjecemo na sta ce ta ostajanja liciti kad bude multitaskiking: maksum na siki ovu hranim ili presvlacim drugom slobodnom rukom provo hoce tutu, drugu treba oprat...u to prvo zavrsilo sa tutom treba i nju oprat vidis, mogla bi se kamera gdje instalirati cisto da se na kraju dana dobro ismijem sama sebi na sta ce to liciti. ja s ovim jednim ko putujuci dzindas kad idemo vani zamisli kad budem sa dvoje vani krenula (sad se sjetih onog komsije sto me tugaljivo i sa zaljenjem nedavno u liftu posmatrao)
a da upises veliku u vrtic da se malo socijalizuje (ja sam S s 2.5 i tad je i pelenu skinula) ...bar na pola dana...nesto blizu kuce pa oko 12 je pokupis i u setnju s oboje :) ...meni ce S nastaviti vrtic...a i da je kuci, vec je velika i moze dosta da mi pomogne...zna gdje je sta, donjet, odnjet...jes daje moram malo zaruziti kad razbaca igracke da ih slozei..al je uglavnom razumna
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 25.6.2015 15:35:31
LieToMe RR
IZVORNA PORUKA: rose
a da upises veliku u vrtic da se malo socijalizuje (ja sam S s 2.5 i tad je i pelenu skinula) ...bar na pola dana...nesto blizu kuce pa oko 12 je pokupis i u setnju s oboje :) ...meni ce S nastaviti vrtic...a i da je kuci, vec je velika i moze dosta da mi pomogne...zna gdje je sta, donjet, odnjet...jes daje moram malo zaruziti kad razbaca igracke da ih slozei..al je uglavnom razumna
ma iskreno zao mi je upisivati u vrtic kad vec do sad nismo. bilo bi upisali je zato sto se seka/braco rodila pa tek onda bih mogla imati belaj. mada ona sve razumije poslusna je, mislim da cemo mi lijepo fercerati. opet ja samouvjerena vidjecu, probacu sama ako ne budem ima teta koja ju je cuvala moze ona uskakati ali eto ja bih da probam sama a kontam imam vec 3-4 drugarice koje su same deverale s dvoje djece po cijeli dan (jos daleko manja razlika kao kod maxi ni 2 godine pune) ako su one mogle mogu vala i ja taman se na glavu nasadila
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 25.6.2015 15:37:08
ninuska
Taman ima blizu vrtic . Moja ce nastaviti ici u vrtic aBd. Jedino prvih 15 dana dok muz bude s nama neka i nje. Valjda nece kasnije negodovati. i moja je veca..ima ce 4 pune godine kad rodim, ali nije bas uvijek razumna . A, sad je u fazi da stalno hoce vani..skoro do iftara bude u dvoristu
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 25.6.2015 15:41:17
rose
ma meni je vrtic super...ima pauzu 3 sedmice u augustu...taman kad seku ocekujemo...planiram da nstavi regularno od septembra ici, blizu je kuce, mogu otici po nju..jedino je mozda upisem na pola dana...umjesto cijeli...jos cu razmisliti...ali bojim se da ce se odvici od rutine...ima ona jos dvije godine vrtica do skole
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 25.6.2015 15:57:42
lala88
definitivno je taj tip alergije I ja cu u decembru morati traziti kakvu tetu da mi cuva bebija, pa cu ga kad napuni godinu u obdaniste. Prije par dana isla do obdanista da se raspitam od koliko primaju djecu, i bas vani ta mala grupa 1-2 i njih oko 15 u grupi i 15 tuta poredano, kaze teta sad su u fazi odbacivanja pelene, bas mi bilo simpaticno Kaze da ih od 12 mjeseci stavlja na tutu, mala od djevera ima 18mjeseci i odvikava se od tute pa nekad i na tepih
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 25.6.2015 16:01:51
maksi
Najgore je mozda prvih mjesec dva dok se ne stekne neka rutina i onda fino ide polako zna se kad se sta radi i super.meni je puno olaksalo sto moji i dan danas su u 9 u krevetu i spavanje onda sam ja imla vremena i za sebe.stariji se nije budio a mladji jeste da sisa i nastavi iako je i on sa dva mjeseca poceo po cjelu noc spavati. Sve bude i prodje evo moj stariji koda sam ga juce rodila a krece u skolu,tacno mi nekako brzo odrastaju
ma iskreno zao mi je upisivati u vrtic kad vec do sad nismo. bilo bi upisali je zato sto se seka/braco rodila pa tek onda bih mogla imati belaj. mada ona sve razumije poslusna je, mislim da cemo mi lijepo fercerati. opet ja samouvjerena vidjecu, probacu sama ako ne budem ima teta koja ju je cuvala moze ona uskakati ali eto ja bih da probam sama a kontam imam vec 3-4 drugarice koje su same deverale s dvoje djece po cijeli dan (jos daleko manja razlika kao kod maxi ni 2 godine pune) ako su one mogle mogu vala i ja taman se na glavu nasadila
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 25.6.2015 16:06:27
rose
IZVORNA PORUKA: lala88
definitivno je taj tip alergije I ja cu u decembru morati traziti kakvu tetu da mi cuva bebija, pa cu ga kad napuni godinu u obdaniste. Prije par dana isla do obdanista da se raspitam od koliko primaju djecu, i bas vani ta mala grupa 1-2 i njih oko 15 u grupi i 15 tuta poredano, kaze teta sad su u fazi odbacivanja pelene, bas mi bilo simpaticno Kaze da ih od 12 mjeseci stavlja na tutu, mala od djevera ima 18mjeseci i odvikava se od tute pa nekad i na tepih
ma da...zato sacekas jos malo...pa bude manje incidenata...ja sam svoju na moru odvikla u uzrastu od 2.9 godine
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 25.6.2015 16:16:17
LieToMe RR
IZVORNA PORUKA: maksi
Najgore je mozda prvih mjesec dva dok se ne stekne neka rutina i onda fino ide polako zna se kad se sta radi i super.meni je puno olaksalo sto moji i dan danas su u 9 u krevetu i spavanje onda sam ja imla vremena i za sebe.stariji se nije budio a mladji jeste da sisa i nastavi iako je i on sa dva mjeseca poceo po cjelu noc spavati. Sve bude i prodje evo moj stariji koda sam ga juce rodila a krece u skolu,tacno mi nekako brzo odrastaju
Ma i ja mislim da ce to ici samo da se uhodamo (u taprva 2-3 mjeseca ce puno mama i sveki biti na raspolaganju) imaju godisnjeg, moci ce ulijetati na smjenu a i mm ce biti prve 2-3 sedmice tu tako da eto taj pocetak cemo pregurati. Moja ne ide rano spavati (jos uvijek spava popodne po 2-3 sata kako kad) tako da ona dobaci i do 11 ali onda kasno ustaje...ma ja cvrsto vjerujem da ce to sve biti ok. Ma iskreno zao mi je stvarno upisivati u vrtic jer zelim da tu godinu bude sa mnom, kako sam i pocela raditi tako je pocela sve kasnije i kasnije lijegati. Tacno se vidi da nas je zeljna, da nas pozeli. Vikendom je mudrica izbacila i dnevno spavanje samo kako bi po cijeli dan tandarala s nama zato mi je bas zao da budem kuci a da nju upisem u vrtic.
Nego pozelite mi srecu, jos malo pa odoh frizerki valjda cu se kuci vratiti ko insan sa nesto kose na glavi
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 25.6.2015 17:18:04
ninuska
Nista bez slike nove frizure .
Majstor zavrsio gornji sprat, sad ce samo dole kuhinju i trpezariju, a ostatak sutra. Gore sam sve sredila . Muz vratio stvari na svoje mjesto...ma super...sad cekam ovo da zavrsi pa da prebrisem, kuhinju sam svakako nedavno sve vadila i oprala tako da sad samo s vanjske strane..i onda iftar da spremam . Ko prezivi pricace
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 25.6.2015 17:18:17
aidana
Ma i ja mislim da ce to ici samo da se uhodamo (u taprva 2-3 mjeseca ce puno mama i sveki biti na raspolaganju) imaju godisnjeg, moci ce ulijetati na smjenu a i mm ce biti prve 2-3 sedmice tu tako da eto taj pocetak cemo pregurati. Moja ne ide rano spavati (jos uvijek spava popodne po 2-3 sata kako kad) tako da ona dobaci i do 11 ali onda kasno ustaje...ma ja cvrsto vjerujem da ce to sve biti ok. Ma iskreno zao mi je stvarno upisivati u vrtic jer zelim da tu godinu bude sa mnom, kako sam i pocela raditi tako je pocela sve kasnije i kasnije lijegati. Tacno se vidi da nas je zeljna, da nas pozeli. Vikendom je mudrica izbacila i dnevno spavanje samo kako bi po cijeli dan tandarala s nama zato mi je bas zao da budem kuci a da nju upisem u vrtic.
Nego pozelite mi srecu, jos malo pa odoh frizerki valjda cu se kuci vratiti ko insan sa nesto kose na glavi
Meni ga nije zao upisati u vrtic Pa ljepse mu je s vrsnjacima nego da gleda mene kako dojim Doduse mi smo i prije trudnoce odlucili da cemo ga upisati u vrtic kad napuni 3, poludnevno sad za sad. Ja vidim da mu je vrijeme, on bas zudi za druzenjem i djecom. Jos da mu hoce imunitet malo ojacati...
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 26.6.2015 7:40:23
ziel
Jutro dame--- Ja sam tako pospana, ne znam sta se ovo desava, haman mi godilo ono 10 dana bolovanja pa se ulijenila, tesko mi ustati ujutro skroz... LTM kakva je frizura ispala?
A vidim pricate o vrticima, pa da izrazim svoje misljenje povodom toga iako jos nemam djece ali eto bice u novembru aBd Imam jednu sestrisnu koja je jako nemirna i lopov, ima 3 god. dijete je nevjerovatno stvarno, toliko je pozelim ali za 10 min. zelim da se udaljim jer koliko nas ima u prostoriji toliko smo svi ukljuceni, samo se u nju gleda, prosipa sokove na tepih, pljuje u tanjire, maze se majonezom po rukama... penje se na stakleni stol, samo trci da se zakljuca negdje pa joj mama uvijek drzi kljuceve van brava...mislim ne mogu vam nabrojati sta sve dijete radi, Njoj je npr. podhitno potreban vrtic , da je tete malo nauce ponasanju jer ocito roditelji ne rade bas pravu stvar, previse su pustili... Njena mama je moja sestra ali ipak mislim da previse pusta dijetu i bas sinoc smo se vidjeli nesto u razgovoru oko drugog dijeta, kaze moja sestra kao ako B.-ta mala lopovkinja dopusti ona ce uzeti njen krevetic za to drugo dijete a njoj ce kupiti veci krevet. Zasto da dijete od 3 god. odlucuje, bas sam joj to rekla sinoc, da je krajnje vrijeme da joj pokaze ko je u kuci roditelj a ko dijete, mora dijete znati da se roditelj pita...
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 26.6.2015 8:10:57
LieToMe RR
Jutrrroooo zene, majke, kraljice...i
Evo mene da vam odmah pokvarim dan na sabahu sa slikama U svoju odbranu da kazem da nisam ni sekundu fotogenicna da ne znam selfije slikati i da ni blizu nisam na slikama kao u prirodi (u prirodi sam of kors ljepsa ) eto toliko
sad nadalje da kazem da je ovo slikano jutros da nije ni blizu kao frizura od juce naravno jutros se istusirala i to se odmah pocelo izvijati ali meni je ovo i trebalo jer mi ne pada na pamet da idem svake hefte na feniranje, nego ovako iz kade pravo vani
sta ja znam, ja zadovoljna, frizura prakticna...mm se svidjela pravo , malo mu bilo neobicno u pocetku jutros je 10 puta prosao pored mene i rekao: stvarno ti je super malena skoro pa nije ni registrovala (samo je par puta pitala gdje je kosa )
ja imala u planu jos krace ali postoimam frizerku kojoj je zao sisat kosu poput moje (gustu jaku zdravu) dobro sam i ovako uspjela uglavnom eto, pozitivne kritike (mm sinoc slao svima na viber ) mama mi odusevljana (ona jeinace pobornik kracih frizura), raja na poslu odusevljena (decki iz kancelarije su odmah prokomentarisali da im je ljepse ) sta ja znam...ja zadovoljna
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 26.6.2015 8:25:25
Carobno jutro
Jutro
Docekase me slike na ranom jutru LTM, divna ti je frizura Meni se svidja i jako je prakticna. Godinama sam imala takvu, sada sam malo pustila da raste, cisto da je mogu zavezati u rep. SUper je, vjeruj mi. Mozes je isfenirati a i samo oprati i tako je odlicna. Tako da je ustvari prakticna. I ne zezaj, umijes ti uslikati selfie prelijepa si inace poghotov na ranom jutru
Vi ste se ispisale za heftu Vidim, mala curica i alman su nam tu jos Joj lijepo je ovo ocekivati bebace
Ja dobila nalaze urinokulture, sterilne su Bila sam na kontroli, gledali smo curica i mi Imamo krasnu sliku za uzv. Dr nam ukljucivala 4d pa uslikala lice, preslatka je samo nesto poljuta Imamo preeko kile i sve jje super hvala Bogu, protoci, posteljica, beba, sve ok. Pa mi je pao kamen sa srca.
i btw pupo mi je meni se icni taman. Ni veliki ni mali, ali s mi (.)(.) ogrooooooooooooooooooooooooooomne
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 26.6.2015 8:32:50
ziel
Jutrrroooo zene, majke, kraljice...i
Evo mene da vam odmah pokvarim dan na sabahu sa slikama U svoju odbranu da kazem da nisam ni sekundu fotogenicna da ne znam selfije slikati i da ni blizu nisam na slikama kao u prirodi (u prirodi sam of kors ljepsa ) eto toliko
sad nadalje da kazem da je ovo slikano jutros da nije ni blizu kao frizura od juce naravno jutros se istusirala i to se odmah pocelo izvijati ali meni je ovo i trebalo jer mi ne pada na pamet da idem svake hefte na feniranje, nego ovako iz kade pravo vani
sta ja znam, ja zadovoljna, frizura prakticna...mm se svidjela pravo , malo mu bilo neobicno u pocetku jutros je 10 puta prosao pored mene i rekao: stvarno ti je super malena skoro pa nije ni registrovala (samo je par puta pitala gdje je kosa )
ja imala u planu jos krace ali postoimam frizerku kojoj je zao sisat kosu poput moje (gustu jaku zdravu) dobro sam i ovako uspjela uglavnom eto, pozitivne kritike (mm sinoc slao svima na viber ) mama mi odusevljana (ona jeinace pobornik kracih frizura), raja na poslu odusevljena (decki iz kancelarije su odmah prokomentarisali da im je ljepse ) sta ja znam...ja zadovoljna
Super je friz, sad ti je bitno da uvijek imas pjenu za kosu i kosa u svaka doba friska Ja imam istu duzinu kose kao ti sada, ali cesto vezem kosu u zadnje vrijeme nesto me spuca tako s vremena na vrijeme, ne volim vezati ali eto mm kaze da sam bezveze kad pustim kosu i ja sad haman pocela da mu vjerujem
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 26.6.2015 8:36:55
LieToMe RR
hvala vam carobno jutro i ziel ma kakva ja i selfiji ja to kad moram (ko sad sa frizurom ) a i nisam bas nesto fotoslikicna, ja ljepsa ispadnem na spontanim slikama nego ovako kad se nesto kobajage namjestam ali eto reko ne mogu da ne stavim slike kad sam najavljivala veliku promjenu
ja sam zadovoljna (meni to iskreno i najbitnije) a naravno da je drago covjeku kad i drugi konstatuju da je promjena na bolje neko spomenu pjenu ja kad bih pjenu stavila to bi se izvilo ne znam na sta bih licila ali probacu ja na vrhove stavim samo malo ulja za kosu (najbolje mi ono iz avona sa zelenim cepom sveki me na to navukla evo 8 godina sam mu vjerna) jer imam suhu kosu pa onda malo ulja i manje se kovrdja i izvija kad je vlaga vani
malo su mi siske svaka na svoju ruku ali u globalu gledano ok je. pramenovi se ne vide najbolje bas jer sam se u polumraku slikala ipak je bilo pola 7
zaboravih napisati carobno jutro za pregled i za slicice glavno da je sve ok a i za bubs e da sjetih se opet (trudnicka demencija) draga ziel ja nemam sta zavezati mislim mozda i moze ali ja se razrahatila kako nemam potrebe vezati
< Poruku je uredio LieToMe -- 26.6.2015 8:39:57 >
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 26.6.2015 8:38:36
rose
LTM ovakvu frizuru sam i zamislila na tebi...mislim zamsiljala sam je i na sebi prosle godine..al meni kosa ravna pa slican efetak postizem samoshishanjem trimerom i guzvanjem
slatka si bleso i bas ti dobro stoji...sta kaze muz-puz?
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 26.6.2015 8:40:28
Carobno jutro
Ako hoces fino oblikovane kovrdje, najbolja pjena je TIGI za frckavu kosu ali je malo i poskupa ali moze trajati. U mene je frckava kosa pa sam sve zive pjene koje postoje isprobala i ova mi se pokazala najboljom. Cinjenica je d pjena izvija kosu, odnosno frcka je, A imas i one losione za ravnanje kose. U svakom slucaju kako god, super je friz
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 26.6.2015 8:43:35
LieToMe RR
LTM ovakvu frizuru sam i zamislila na tebi...mislim zamsiljala sam je i na sebi prosle godine..al meni kosa ravna pa slican efetak postizem samoshishanjem trimerom i guzvanjem
slatka si bleso i bas ti dobro stoji...sta kaze muz-puz?
faaaajjjjaaaaaaa ma muz odusevljen...kaze sad sam mu vise sexy reko narocito ovako sa big bubs i big tami i nogama koje mogu dizati jedinu u lavabo i to sto kazes za ravnu kosu kakvih sam samo slikica super frizura vidjela ali kad ja imam ovu gustu i valovitu kosu pa to nema sanse da se izvede
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 26.6.2015 8:45:28
pandica
Dobro jutro cure Kako ste nam vi spavale? Alman i curice ima li kakvih novina? Kako se vi osjećate? Čarobno čestitam na urednom nalazu, bravo za tebe drago mi je da je sve ok. Blago tebi vidjela i svoju pišuljicu kako izgleda Nama je nas decko jos uvijek nepoznat Odavno smo planirali da idemo na 4 D ali nismo uspjeli. Nema veze, nek nam bude iznenadjenje
LTM Bravo za fruziricu, super je, laka za odrzavati, lijepo izgleda... Čista petica
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 26.6.2015 8:48:27
LieToMe RR
IZVORNA PORUKA: Carobno jutro
Ako hoces fino oblikovane kovrdje, najbolja pjena je TIGI za frckavu kosu ali je malo i poskupa ali moze trajati. U mene je frckava kosa pa sam sve zive pjene koje postoje isprobala i ova mi se pokazala najboljom. Cinjenica je d pjena izvija kosu, odnosno frcka je, A imas i one losione za ravnanje kose. U svakom slucaju kako god, super je friz
ma probacu definitivno i sa pjenom. ima li je u cm-u, dm-u??? ma nije meni zao dati pare za dobar preparat za kosu jer kod mene je kosa bas specificna, suha (a ujedno gusta jaka i valovita) ja onog ulja koliko god da stavim nikad mi nije masna kosa, izguram heftu komotno bez pranja (ljeti naravno ne mogu zbog vrucina i srkleta). tako da ako je dobar preparat nije mi zao
nekad na zimu sam kod frizerke u salonu (posto rade sa farmasi) preko katalago narucila dvije maske za kosu bile na 50% snizenja sa 16 na 8 KM i uzmem masku od jaja i jos necega i masku od argan ulja, velika pakovanja (500 ml) tako su izdasne ja jevo jos uvu od jajeta nisam potorsila a tako lijepo godi mojoj kosi. bas sam super hajrovala zao mi sto nisam uzela jos jednu (bilo je jos nekih uglavnom sve su im dobre) sreca pa nisam jer ni ovu prvu jos nisam potrosila
naknadno vidjela post od pandice pa da se zahvalim, hvala puno na komplimentu
< Poruku je uredio LieToMe -- 26.6.2015 8:49:27 >
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 26.6.2015 8:49:52
Carobno jutro
IZVORNA PORUKA: pandica
Dobro jutro cure Kako ste nam vi spavale? Alman i curice ima li kakvih novina? Kako se vi osjećate? Čarobno čestitam na urednom nalazu, bravo za tebe drago mi je da je sve ok. Blago tebi vidjela i svoju pišuljicu kako izgleda Nama je nas decko jos uvijek nepoznat Odavno smo planirali da idemo na 4 D ali nismo uspjeli. Nema veze, nek nam bude iznenadjenje
LTM Bravo za fruziricu, super je, laka za odrzavati, lijepo izgleda... Čista petica
pandice, hvala Ma ne bih ni ja maksuz otisla, nego meni doktorica ukljuci svaki put malo. Mislim da ona to vise radi sebe da bude sigurna a i nama onda dobro dodje. Ne placam ga dodatno, samo onaj redovni pregled I uspjela je uslikati dok je spavala na pocetku pregleda, kasnije nije bilo sanse toliko je ziva bila. I da, potvrdili smo po hiljaditi put da ej cura i da nikako nije stidna bas nam se pokazala fino
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 26.6.2015 8:54:25
ziel
Hej draga kako se meni svidjaju lokne prirodne , da mi je da ih imam ali nemam... kod mene valovita kosa, moram peglati vrhove ili fenirati jer kad se operu izgledaju napuhano i odmah se ne osjecam ok.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 26.6.2015 8:54:44
Carobno jutro
ma probacu definitivno i sa pjenom. ima li je u cm-u, dm-u??? ma nije meni zao dati pare za dobar preparat za kosu jer kod mene je kosa bas specificna, suha (a ujedno gusta jaka i valovita) ja onog ulja koliko god da stavim nikad mi nije masna kosa, izguram heftu komotno bez pranja (ljeti naravno ne mogu zbog vrucina i srkleta). tako da ako je dobar preparat nije mi zao
nekad na zimu sam kod frizerke u salonu (posto rade sa farmasi) preko katalago narucila dvije maske za kosu bile na 50% snizenja sa 16 na 8 KM i uzmem masku od jaja i jos necega i masku od argan ulja, velika pakovanja (500 ml) tako su izdasne ja jevo jos uvu od jajeta nisam potorsila a tako lijepo godi mojoj kosi. bas sam super hajrovala zao mi sto nisam uzela jos jednu (bilo je jos nekih uglavnom sve su im dobre) sreca pa nisam jer ni ovu prvu jos nisam potrosila
naknadno vidjela post od pandice pa da se zahvalim, hvala puno na komplimentu
MOja ista kosa, znaci debela, gusta, imam je na izvoz bukvalno i jos kovrdjava. Moglaa bih je ne oprati danima, toliko je suha. Ne masti se uopsste. to je svima interesantno. E problem sa tigi je da se ima kupiti samo u frizerajima kod ovalstenih distributera kod nas. Nema u cm-u i dm-u, nazalost. Ja je uzmem kod pprijatelja frizera a misilm da je i Elvir onaj zastupnik. Ona dodje oko 30 km boca, ali stvaro dugo traje. Kad je naneses, ne skori ti kovrdje, ako ne pretjeras naravno nego one budu fino oblikovane i mekane