rose
|
IZVORNA PORUKA: LieToMe IZVORNA PORUKA: alman IZVORNA PORUKA: LieToMe IZVORNA PORUKA: alman eh zene drage i ja poranila, mislim da mi je ispao sluzni cep kad sam ustala u 8 u wc kad na papiru sukrvica i sluzavo, al jos nema bolova a ni vode tako dasam se evo juredno depilirala, htjela sinoc i bi mi mrsko, ko da sam znala , okupala se i evo susim kosu, sad ne znam da li da cekam jos neki znak il da idem u bolnicu samo ti lagano ako te nista ne boli, lijepo se sredi (uradi to sto si naumila) i laganini, svakako ti je danas pregled koliko skontah mozes i malo ranije sta fali sretno draga alman, od srca ti zelim da sve prodje kako zelis i da nam se uskoro javis sa lijepim vijestima ma jucer sam cijeli dan zvala da se narucim za pregled al mi se niko nije javio, izgleda da jos nije dosao sa godisnjeg, pokusat cu opet sad da zovem , a ako krene ko bude u bolnici nek me porodi, jucer dr. u domu zdravlja nije mami dao uputnicu nego rekao da ja dodjem, a ja ne bih da se porodim kod nas sta ja znam sta se moze nedaj Boze iskomplikovati, pa da me u po frke voze za Zenicu, mada se zene fale kako je lijepo kad se porode kod nas u porodilistu, nema guzve pase babica fino posveti, moja rodica dosla iz Zenice u Kakanj da se porodi, jer tetka radi na ginekologiji ja cu jos cekati, evo pocistila kupatilo, ukljicila bijeli vec, jos odoh sto mi je ostalo sudja pogurati u masinu, kad malac ustane, njega cu poslati kod sveki, pa cemo vidjeti kako ce se dalje odvijati situacija, uglavnom bas sam smirena ma super draga, samo lagano, i bolje sto si smirena...panika ni sekunde ne pomaze ja sad nesto kako te citam kontam mozda je i meni taj sluzavi cep ispao dan prije ali ne skontah. ako te ne boli nista i nije vodenjak pukao nece to vjerovatno jos brzo a sto rece cini mi se maxi ima fore dok se beba bas ono namjesti (onaj osjecak kao da kakis) tako da ti laganini, organizuj se, spremi se, provjeri jos jednom jesi sve spakovala i sa srecom. drzimo ti fige da sve bude laganini i bezbolno ja se sjecam da mi je ispao mozda dan-dva ranije...ali sam u bolnicu isla tek nakon pucanja vodenjaka
13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :))) 18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))
|