Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 23.6.2015 15:51:30
LieToMe RR
IZVORNA PORUKA: *nur*
Rose,nisi jedina
pa ja se naklatila na forum u nadi da necu zaspati za tastaturom
alman joj pocetkom godine smo imali manjih okrsaja sa njima i onda su nas ubjedjivali da ne mozemo raskinutui ugovr za internet (jer smo preko njega kupili tablet na rate) elem ugovor je bio na neodredjeno (nije vezan za godine) e onda su oni nama na svoju ruku vezali rate za tablet na predplatu za internet i kad smo otisli da odjavimo kao dugujemo im preko 600 KM ( a tablet malo preko 100 a pola godine vec otplaceno ) elem, tu sam ja napravila scenu onako trudna u svom maniru lijepo a kulturno reko samo vi raskinite ugovor onda me njih dvoje na salteru ubjedjivali kao eto mi cemo vama poslati racun na tih 600 i nesto Km reko slobodno raskinite, posaljite taj racun pa cu vas ja onda lijepo tuziti raskinula ugovor sljedeci mjesec dosao normala racun samo za ostatak tableta nego ja skontala oni fataju raju na foru pa ko padne pao je jebi ga... ja malo bolje znam pravo od njih ja odmah kontratuzbom prijetim jer znam da mi nemaju na osnovu cega traziti da platim tih 600 Km. muz je prije toga isao da se raspita sta treba i kako da se ugovor raskine (jer je sve na meni) i teta mu rekla uzmi zk uplatnicu uplati 150 Km (koju marku vise gore dole) kao da vas ne bi tuzili radi marke dvije nista dok zena ne ode da raskine ugovor
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 23.6.2015 15:54:33
M.A.M.
Vidim tema sad o probioticima,ja hvala Bogu nemam problema sa stolicom,malo je reci da volim mlijeko slatko i jogurt,da mogu jogurt bih pila umjesto vode,al da izvinete od jedne case ne izlazim iz wc-a,tako isto i od slatkog mlijeka,eto bar sam sretnica sto se tice stolice ,meni je nekako meggle mlijeko najpitkije,a jogurt domace blago bas gust po mom ukusu,a nije mi ni los onaj ajran milkosov ,mada se nemoze porediti sa onim turskim
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 23.6.2015 15:57:38
maksi
Ja zamjesih tjesto za mantije ili buredjike,pripremih i tjesto pa cu kasnije razvlaciti. Kasnije pravim rucak jer ce brat i cura mu doci oko sest. A ja sam vec ogladnila sprale me lubenica i dinja
I ja volim krastavce sa jogurtom
Alman meni je mlijeko poslije drugog poroda bukvalno odmah doslo,posle prvog postepeno do sutra. Iskreno i mene ponekad sike bole i trnu i bas su mi nadosle
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 23.6.2015 16:00:22
alman
IZVORNA PORUKA: M.A.M.
Vidim tema sad o probioticima,ja hvala Bogu nemam problema sa stolicom,malo je reci da volim mlijeko slatko i jogurt,da mogu jogurt bih pila umjesto vode,al da izvinete od jedne case ne izlazim iz wc-a,tako isto i od slatkog mlijeka,eto bar sam sretnica sto se tice stolice ,meni je nekako meggle mlijeko najpitkije,a jogurt domace blago bas gust po mom ukusu,a nije mi ni los onaj ajran milkosov ,mada se nemoze porediti sa onim turskim
ja bas ovo htjedoh malo prije da napisem, ja isto volim turski ajran, i kad sam probala ovaj milkos, nisam nimalo odusevljena, a ni njihovim jogurtom
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 23.6.2015 16:50:31
alman
joj ne spominjite buraniju, moram sutra kupiti i napraviti da je se najedem dok se nisam porodila, i je li i ona izaziva grceve kao i grasak, ili se moze jest kad se doji
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 24.6.2015 7:13:55
lala88
jutro Kako ste danas, ja kao i vrijeme. Moracu izvuci kaput iz ormara Od 4h sam budna, uniste me nos. Kad je pala prva kisa ja se prehladi i smrcala malo, i sad mi se samo pogorsava, kao da su mi se pluca zacepila, Stalno osjecam da mi je nos pun, ali nema nista, krv mi krene koliko ga ispuhujem. Joj mrsko mi dr ici, u petak trebam na kontrolu pa mozda uvratim i do porodicnog, inace imam bonhitis. Bas sam fujjjjjjjjjj Moracu ici spavati. Alman kud spomenu krompirusu, meni se sad jede sareni burek. Je li pravis krompirusu od mladog krompira? Izgleda se mala curica porodila, nema je danima. Juce sam pojela lubenicu od 5kg, mm samo malo uzeo ja sve ostalo, evo stid me dok pisem ali mi je bas godila, mada je sinoc bilo veselo, svako pola sata u kupatilo
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 24.6.2015 7:32:13
ziel
Kako ste dame? Ja sam se jucer toliko smorila, radila na poslu pa otisla kod mame spremale hranu i po kuci radile, sinoc veliki iftar bio, ma jedva gledam na oci... Dosla sinoc oko 23:00 kuci, nisam se uspjela ni okrenuti kad ono zvoni alarm da ustanem na posao I opet mi sinoc otekle none vjerovatno od napora, citav dan sam bila u pokretu. Jedva cekam danas kuci da legnem i da se pokrijem i po glavi A sto se tice moje probave, nemam za sad problema, ne uzimam bas redovno mlijecne proizvode ali jedem dosta voca pa vjerovatno to malo ubrza procese varenja...
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 24.6.2015 7:39:06
ninuska
Jutro dame...
Zahladilo je bas, bas..jedva malu probudi da ide u vrtic, a ha nekih tonu poslica. Sutra krecimo aBd . Pa bih trebala sicu da sklonim. Muslila zenu zvati da mi cisti ali kontam.dok on pripremi dok pocne nema sta raditi, a svakako sam kuhinju precistila. Nisam pametna . pojedoh i ja lubenice prije kafe lala88. Dovro, nisam bas 5 kg . Neka si. Dok joj bacis koru i nije to puno . ziel i jeste vrijeme za spavanja. I ja sam jedva ustala, a legla iza 12 sinoc.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 24.6.2015 8:06:00
LieToMe RR
Jutro drage moje kakve ste mi, jeste se naspavale? Ja jutros odlicno (meni tacno godi ovo hladnije vrijeme) mogla sam jos spavati ali eto dobro je, ne zalim se. Sinoc sekasno vratili kuci, otisli na taj rodjendan bili negdje do pola 10 onda sa kosevskog pjeske na ciglane do svekrve. Malenu natjerali tako sto smo ganjali mace (dijete ludo za macama) a jedva je dusa draga hodala koliko je bila umorna. Bili kod svekrve pola sata, doslovno samo da ih vidimo kad smo u komsiluku i onda nazad kuci. Malena zaspala ko klada, gledam jutros ma ni okrenula se nije
ja buraniju danas ponijela i na posao , odlicna bila (muz je nije jeo ne voli buraniju za njega je bila alternativa). za danas sam izvadila iz ledare crvene paprike ispecene i oguljenje. ja ih na jesen ispecem 10ak kila - kad pravim ajvar, pa onda lijepo zaledim u manje porcije i ljeti mi napravimo salatu ili onako sa jajima samo malo propecem i dodam jaja, salata uz to i milina. ma ljepota kad ne moram razmisljati na poslu sta cu za rucak. Malena ima supicu, buranije, bice i paprike ma da bira sta hoce da jede
Male curice nam jos nema nadam se da je sve ok i da ce se uskoro javiti sa lijepim vijestima ninuska draga sretno sa krecenjem (meni ta opcija sa zenom za ciscenje ne zvuci lose ali ja znam sebe ja ni mamu ni sveki ne zovem dok ja objasnim sta kako ja vec pocistila i raspremila). samo lagano evo i vrijeme te sluzi nije puno vruce a susice se dovoljno je toplo. sretno
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 24.6.2015 8:13:52
*pcelica*
Jutro drage moje Sadcu malo da vas provociram Ja jos uvijek u krevetu Nesto mi mrsko ustati. Ne znam ni kakvo je vrijeme vani. MM me probudio kad je ustao da ide na posao i kontala sam da cu opet zaspati ali nista.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 24.6.2015 8:17:55
ziel
IZVORNA PORUKA: *pcelica*
Jutro drage moje Sadcu malo da vas provociram Ja jos uvijek u krevetu Nesto mi mrsko ustati. Ne znam ni kakvo je vrijeme vani. MM me probudio kad je ustao da ide na posao i kontala sam da cu opet zaspati ali nista.
Pšeliceeee, ostavi RR i lezi kad već možeš, sta ces raditi na ovom tmurnom danu
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 24.6.2015 8:18:22
M.A.M.
Jutro i od mene,vani prohladno al lijepo za disati tacno,ja nisam zaspala prije 1,kiselina me unistila,pojedoh sinoc rizoto pikantni,Bogu dusu,Bog je nece a kisele mi nestalo,pa je bilo 3 min lezi,pa ustani 10 min,pila mlijeko al nista,jedva zaspah I ja sam zvala tetu za ciscenje,al nije imala tada slobodan termin,i ja lagano sve sama,ma realno niko ti nemoze ocistiti kao ti sam,al eto kad covjek nemoze,onda je i to super Ma curica garant sad drzi svoju bebaru
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 24.6.2015 8:22:32
LieToMe RR
Vala mene ne provociras ja bih potpisala za ovakvo vrijeme sve do poroda A za tvoju informaciju oblacno, svjeze (mogao se i mantil komotno obuci), kisa je padala, padace opet garant ali meni godi pa kako god
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 24.6.2015 8:26:55
ziel
IZVORNA PORUKA: LieToMe
Vala mene ne provociras ja bih potpisala za ovakvo vrijeme sve do poroda A za tvoju informaciju oblacno, svjeze (mogao se i mantil komotno obuci), kisa je padala, padace opet garant ali meni godi pa kako god
I meni godi ova temperatura , samo bez kise A naumpade mi MM mi vec primjecuje stomku, vec 3 dana zaredom me posmatra i smjeska se s cudjenjem nije jos nadosao vjerovatno ce kad pocne bebac da udara vidljivo