|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni
23.6.2015 15:45:24   
*nur*
Rose,nisi jedina user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1376
23.6.2015 15:46:18   
alman
anita hvala draga moja na lijepim zeljama user posted image

09.02. 2010. H mamin prvacic
26.06. 2015. A veliki nestasko

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 1377
23.6.2015 15:46:31   
pandica
Rose, nur, niste jedine user posted image

My Ovulation Chart

(odgovor članu *nur*)
Neposredna veza do poruke: 1378
23.6.2015 15:47:10   
anitaa
Kupih i ja Prolom, mada bas i ne postadoh njegov fan, mozda sam naglo vece kolicine popila, ali hajde nastavicu piti, a curi se svidjela voda.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1379
23.6.2015 15:48:39   
alman
kako ja volim izrendati krastavac u jogurt i malo posoliti, bas me to ljeti lijepo osvjezi,
mislim da cu veceras za iftar krompirusu sa jogurtom user posted image

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 1380
23.6.2015 15:51:18   
anitaa
Odoh i ja, sad ce i moji darlinzi s posla i vrtica, cura mi je zabranila da im masem s prozora, valjda joj to pateticno i nekako je rastuzi :-(.

(odgovor članu anitaa)
Neposredna veza do poruke: 1381
23.6.2015 15:51:30   
LieToMe RR

IZVORNA PORUKA: *nur*

Rose,nisi jedina user posted image

pa ja se naklatila na forum u nadi da necu zaspati za tastaturom user posted image

alman joj pocetkom godine smo imali manjih okrsaja sa njima i onda su nas ubjedjivali da ne mozemo raskinutui ugovr za internet (jer smo preko njega kupili tablet na rate) elem ugovor je bio na neodredjeno (nije vezan za godine) e onda su oni nama na svoju ruku vezali rate za tablet na predplatu za internet i kad smo otisli da odjavimo kao dugujemo im preko 600 KM user posted image ( a tablet malo preko 100 a pola godine vec otplaceno user posted image ) elem, tu sam ja napravila scenu onako trudna u svom maniru lijepo a kulturno reko samo vi raskinite ugovor onda me njih dvoje na salteru ubjedjivali kao eto mi cemo vama poslati racun na tih 600 i nesto Km reko slobodno raskinite, posaljite taj racun pa cu vas ja onda lijepo tuziti user posted image raskinula ugovor sljedeci mjesec dosao normala racun samo za ostatak tableta user posted image nego ja skontala oni fataju raju na foru pa ko padne pao je jebi ga... ja malo bolje znam pravo od njih user posted image ja odmah kontratuzbom prijetim jer znam da mi nemaju na osnovu cega traziti da platim tih 600 Km.
muz je prije toga isao da se raspita sta treba i kako da se ugovor raskine (jer je sve na meni) i teta mu rekla uzmi zk uplatnicu user posted image uplati 150 Km (koju marku vise gore dole) kao da vas ne bi tuzili radi marke dvije user posted image user posted image nista dok zena ne ode da raskine ugovor user posted image

...od nakita je nosila jedino oči!
Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika
Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!

(odgovor članu *nur*)
Neposredna veza do poruke: 1382
23.6.2015 15:54:33   
M.A.M.
Vidim tema sad o probioticima,ja hvala Bogu nemam problema sa stolicom,malo je reci da volim mlijeko slatko i jogurt,da mogu jogurt bih pila umjesto vode,al da izvinete od jedne case ne izlazim iz wc-a,tako isto i od slatkog mlijeka,eto bar sam sretnica sto se tice stolice user posted image ,meni je nekako meggle mlijeko najpitkije,a jogurt domace blago bas gust po mom ukusu,a nije mi ni los onaj ajran milkosov ,mada se nemoze porediti sa onim turskim

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu anitaa)
Neposredna veza do poruke: 1383
23.6.2015 15:57:38   
maksi
Ja zamjesih tjesto za mantije ili buredjike,pripremih i tjesto pa cu kasnije razvlaciti. Kasnije pravim rucak jer ce brat i cura mu doci oko sest. A ja sam vec ogladnila sprale me lubenica i dinja user posted image

I ja volim krastavce sa jogurtom

Alman meni je mlijeko poslije drugog poroda bukvalno odmah doslo,posle prvog postepeno do sutra. Iskreno i mene ponekad sike bole i trnu i bas su mi nadosle user posted image

Prva radost u nasem zivotu stigla je 29.07.2009,
Druga radost stigla nam je 17.03.2011
A treca radost stigla nam je 29.07.2015,sada je nasa sreca potpuna.........

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 1384
23.6.2015 16:00:22   
alman

IZVORNA PORUKA: M.A.M.

Vidim tema sad o probioticima,ja hvala Bogu nemam problema sa stolicom,malo je reci da volim mlijeko slatko i jogurt,da mogu jogurt bih pila umjesto vode,al da izvinete od jedne case ne izlazim iz wc-a,tako isto i od slatkog mlijeka,eto bar sam sretnica sto se tice stolice user posted image ,meni je nekako meggle mlijeko najpitkije,a jogurt domace blago bas gust po mom ukusu,a nije mi ni los onaj ajran milkosov ,mada se nemoze porediti sa onim turskim

ja bas ovo htjedoh malo prije da napisem, ja isto volim turski ajran, i kad sam probala ovaj milkos, nisam nimalo odusevljena, a ni njihovim jogurtom

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 1385
23.6.2015 16:13:41   
LieToMe RR
jos malo i odoh kuci user posted image
rucak imam (danas buranija na redu...mljac) jogurta i salata ima...

kasnije idemo na taj rodjendan... uglavnom relaksirajuce sve u svemu.

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 1386
23.6.2015 16:25:35   
rose

IZVORNA PORUKA: LieToMe

jos malo i odoh kuci user posted image
rucak imam (danas buranija na redu...mljac) jogurta i salata ima...

kasnije idemo na taj rodjendan... uglavnom relaksirajuce sve u svemu.

user posted image user posted image i kod mene buranija...sinoc je napravila..mala nece grasak al buraniju pojede user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

Neposredna veza do poruke: 1387
23.6.2015 16:50:31   
alman
joj ne spominjite buraniju, moram sutra kupiti i napraviti da je se najedem dok se nisam porodila, i je li i ona izaziva grceve kao i grasak, ili se moze jest kad se doji

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1388
24.6.2015 0:14:58   
UmmuHamza2305
Drage forumašice esselamu alejkum i pozdrav,
u toku je peticija pod nazivom:''''Poziv IZ BiH da pokrivenim muslimankama omogući porod pod hidžabom'''' , ako neka želi da pročita i da ostavi svoj glas to može učiniti klikom na sljedeći link:
http://www.ipetitions.com/petition/poziv-iz-bih-da-pokrivenim-muslimankama-omoguci?utm_medium=email&utm_source=system&utm_campaign=Send%2Bto%2BFriend
Potrebno je samo da popunite prazna polja u desnom uglu ( ime, prezime, mail ) Komentar nije neophodan.
Allah vas nagradio.

< Poruku je uredio UmmuHamza2305 -- 24.6.2015 0:28:03 >

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 1389
24.6.2015 7:13:55   
lala88
jutro user posted image Kako ste danas, ja kao i vrijeme. Moracu izvuci kaput iz ormara user posted image Od 4h sam budna, uniste me nos. Kad je pala prva kisa ja se prehladi i smrcala malo, i sad mi se samo pogorsava, kao da su mi se pluca zacepila, Stalno osjecam da mi je nos pun, ali nema nista, krv mi krene koliko ga ispuhujem. Joj mrsko mi dr ici, u petak trebam na kontrolu pa mozda uvratim i do porodicnog, inace imam bonhitis. Bas sam fujjjjjjjjjj Moracu ici spavati.
Alman kud spomenu krompirusu, meni se sad jede sareni burek. Je li pravis krompirusu od mladog krompira?
Izgleda se mala curica porodila, nema je danima. Juce sam pojela lubenicu od 5kg, mm samo malo uzeo ja sve ostalo, evo stid me dok pisem user posted image ali mi je bas godila, mada je sinoc bilo veselo, svako pola sata u kupatilo user posted image

(odgovor članu UmmuHamza2305)
Neposredna veza do poruke: 1390
24.6.2015 7:32:13   
ziel
Kako ste dame?
Ja sam se jucer toliko smorila, radila na poslu pa otisla kod mame spremale hranu i po kuci radile, sinoc veliki iftar bio, ma jedva gledam na oci... Dosla sinoc oko 23:00 kuci, nisam se uspjela ni okrenuti kad ono zvoni alarm da ustanem na posao user posted image I opet mi sinoc otekle none vjerovatno od napora, citav dan sam bila u pokretu. Jedva cekam danas kuci da legnem i da se pokrijem i po glavi user posted image
A sto se tice moje probave, nemam za sad problema, ne uzimam bas redovno mlijecne proizvode ali jedem dosta voca pa vjerovatno to malo ubrza procese varenja...

< Poruku je uredio ziel -- 24.6.2015 7:35:32 >

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu lala88)
Neposredna veza do poruke: 1391
24.6.2015 7:39:06   
ninuska
Jutro dame...

Zahladilo je bas, bas..jedva malu probudi da ide u vrtic, a ha nekih tonu poslica. Sutra krecimo aBduser posted image . Pa bih trebala sicu da sklonim. Muslila zenu zvati da mi cisti ali kontam.dok on pripremi dok pocne nema sta raditi, a svakako sam kuhinju precistila. Nisam pametna user posted image .
pojedoh i ja lubenice prije kafe lala88. Dovro, nisam bas 5 kg user posted image . Neka si. Dok joj bacis koru i nije to puno user posted image .
ziel i jeste vrijeme za spavanja. I ja sam jedva ustala, a legla iza 12 sinoc.

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1392
24.6.2015 7:41:06   
ninuska
Pravila ja prekljuce sareni burek i to sa mladim krompirom. Bio je user posted image . Mislila sam da nece valjat s mladim.krompirom, ali da znas da moze

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1393
24.6.2015 7:56:15   
ziel
Uhh draga sta bi dala sad za jedan krevet u nekom coscu samo da se sklupcam na sat vremena, oci mi se lijepe.. user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1394
24.6.2015 8:06:00   
LieToMe RR
Jutro drage moje user posted image
kakve ste mi, jeste se naspavale?
Ja jutros odlicno (meni tacno godi ovo hladnije vrijeme) mogla sam jos spavati ali eto dobro je, ne zalim se.
Sinoc sekasno vratili kuci, otisli na taj rodjendan bili negdje do pola 10 onda sa kosevskog pjeske na ciglane do svekrve. Malenu natjerali tako sto smo ganjali mace user posted image (dijete ludo za macama) a jedva je dusa draga hodala koliko je bila umorna. Bili kod svekrve pola sata, doslovno samo da ih vidimo kad smo u komsiluku i onda nazad kuci. Malena zaspala ko klada, gledam jutros ma ni okrenula se nije user posted image

ja buraniju danas ponijela i na posao , odlicna bila (muz je nije jeo ne voli buraniju user posted image za njega je bila alternativa). za danas sam izvadila iz ledare crvene paprike ispecene i oguljenje. ja ih na jesen ispecem 10ak kila - kad pravim ajvar, pa onda lijepo zaledim u manje porcije i ljeti mi napravimo salatu ili onako sa jajima samo malo propecem i dodam jaja, salata uz to i milina. ma ljepota kad ne moram razmisljati na poslu sta cu za rucak. Malena ima supicu, buranije, bice i paprike ma da bira sta hoce da jede user posted image

Male curice nam jos nema user posted image nadam se da je sve ok i da ce se uskoro javiti sa lijepim vijestima user posted image
ninuska draga sretno sa krecenjem (meni ta opcija sa zenom za ciscenje ne zvuci lose ali ja znam sebe ja ni mamu ni sveki ne zovem dok ja objasnim sta kako ja vec pocistila i raspremila). samo lagano evo i vrijeme te sluzi nije puno vruce a susice se dovoljno je toplo. sretno user posted image

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1395
24.6.2015 8:13:52   
*pcelica*
Sadcu malo da vas provociram user posted image Ja jos uvijek u krevetu user posted image Nesto mi mrsko ustati. Ne znam ni kakvo je vrijeme vani. MM me probudio kad je ustao da ide na posao i kontala sam da cu opet zaspati ali nista.

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

Neposredna veza do poruke: 1396
24.6.2015 8:17:55   
ziel

IZVORNA PORUKA: *pcelica*

Sadcu malo da vas provociram user posted image Ja jos uvijek u krevetu user posted image Nesto mi mrsko ustati. Ne znam ni kakvo je vrijeme vani. MM me probudio kad je ustao da ide na posao i kontala sam da cu opet zaspati ali nista.

Pšeliceeee, ostavi RR i lezi kad već možeš, sta ces raditi na ovom tmurnom danu user posted image user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 1397
24.6.2015 8:18:22   
M.A.M.
Jutro i od mene,vani prohladno al lijepo za disati tacno,ja nisam zaspala prije 1,kiselina me unistila,pojedoh sinoc rizoto pikantni,Bogu dusu,Bog je nece a kisele mi nestalo,pa je bilo 3 min lezi,pa ustani 10 min,pila mlijeko al nista,jedva zaspah
I ja sam zvala tetu za ciscenje,al nije imala tada slobodan termin,i ja lagano sve sama,ma realno niko ti nemoze ocistiti kao ti sam,al eto kad covjek nemoze,onda je i to super
Ma curica garant sad drzi svoju bebaru user posted image

10.08.2015

03.08.2017

Neposredna veza do poruke: 1398
24.6.2015 8:22:32   
LieToMe RR

Vala mene ne provociras user posted image ja bih potpisala za ovakvo vrijeme sve do poroda user posted image
A za tvoju informaciju oblacno, svjeze (mogao se i mantil komotno obuci), kisa je padala, padace opet garant user posted image ali meni godi pa kako god user posted image

Neposredna veza do poruke: 1399
24.6.2015 8:26:55   
ziel
IZVORNA PORUKA: LieToMe

Vala mene ne provociras user posted image ja bih potpisala za ovakvo vrijeme sve do poroda user posted image
A za tvoju informaciju oblacno, svjeze (mogao se i mantil komotno obuci), kisa je padala, padace opet garant user posted image ali meni godi pa kako god user posted image

I meni godi ova temperatura , samo bez kise user posted image
A naumpade mi MM mi vec primjecuje stomku, vec 3 dana zaredom me posmatra i smjeska se s cudjenjem user posted image nije jos nadosao user posted image vjerovatno ce kad pocne bebac da udara vidljivo user posted image

< Poruku je uredio ziel -- 24.6.2015 8:27:16 >

novembar 2015 -
decembar 2017 -

Neposredna veza do poruke: 1400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *