LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni (19.6.2015 19:04:52)
|
IZVORNA PORUKA: ninuska IZVORNA PORUKA: LieToMe IZVORNA PORUKA: ninuska IZVORNA PORUKA: LieToMe IZVORNA PORUKA: ninuska Ja bila malo u gradu i maloprije dodjoh. Setala od bistrika do skenderije. Usput obisla neke radnje..sacekala muza na skenderiji i pravac kuca..bas je lijep dan ltm jesi ti vidjela da sam ti spominjala Okaidi za pidzame? Imaju sad i neko snizenje pa otidji. A i u konzumu je snizenje na pidzane 25 %..pa da znas [sm=smiley1.gif] ne znam kad cu dobaciti do okaidija, rose mi rece da je vidjela u waikikiju danas, pa cu i tamo morat. danas uspjela uletiti jedino u kljuc, to je takav horor bio od konverzacije sa "ljubaznom" tetom srednjih godina da sam samo cekala mm da se ukljuci [sm=smiley36.gif] odoh jest palacinke i igrat se sa malenom Kojem kljucu? Ja bila u on9m kod parkuse danas. Ljubazna teta. I par puta prije toga je bas bila fina. Kupih grilonke za malu za cijelu 1 KM i strample ta 3 KM. Sive su ali sta fali. Ne mora sve biti rozo onaj u titovoj. krenuli mm i ja u mcdonalds na sladoled... zena samo sto me ne pojede tamo, tako je bila ljubazna. vidim u izlogu imaju pidjamu i to neka smijesna cifra. i ja sa mm udjem, reko imate li ljetnu pidjamu za curicu br 4 vadi ona lijepa pidjamica ali dole duge nogavice. reko imate li sa sorcem ona vec koluta ocima, kaze ovo vam je trofrtaljno. reko ok ali njoj ce biti vruce u tome da bi ona mene napala pa nece joj biti vruce ovo je tanko bla bla reko kod nas toplo u stanju dijete u laganoj pidjami spava zime a kamo li ljeti...imate li sa sorcem kaze ona drsko nemamo reko ima u izlogu jedna (svijetlo plava jebe mi se nisam bojama opterecena) na tu ja vec vidim mm pada od sege na moje ubjedjivanje... kaze ona to je muska a i nema broj koji vama treba!!! mislim dje pise da je muska neki crtani lik na njoj i svijetlo plava na bijele tufne donji dio ali nisam imala zivce jeo mi se sladoled [sm=smiley36.gif] E, svasta..ova je bas fina bila..ma najgore kad me pocnu ubjedjivati sta mi treba...haloooo...koje su im cijene? Ja mislila do okaidi-a ali ne stigoh..oni imaju bas lijepih pidzama ma ta muska u izlogu sto je stajala oko 9 i nesto KM (nije 10%) zato i uletih ali eto ne kupih tu musku [sm=smiley36.gif] nisam se sjetila parkuse a prosli dva puta pored, tacno mi treba podsjetnik za podsjetnik
|
|
|
|