LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni (19.6.2015 14:23:05)
|
IZVORNA PORUKA: *pcelica* IZVORNA PORUKA: LieToMe IZVORNA PORUKA: rose IZVORNA PORUKA: LieToMe IZVORNA PORUKA: rose IZVORNA PORUKA: LieToMe IZVORNA PORUKA: maksi Dan [sm=nosecka.gif], Evo i mene sa kontrole sve je uredu hvala Bogu momak se okrenuo na glavicu,fino napreduje ima oko 2200 kg kaze Nakas bice solidna bebica izmedju tri i cetiri kg. Kontrola kada mi dodje doktorica tamo iza prvog,i tako. Vidim pricate o broju djece,mi smo uvjek htjeli troje i hvala bogu uspjeli smo na tome nema veze sto su tri momka nek su mi zivi i zdravi. Malo prohodala po Alti i SCC -u kupila par stvarcica za bebana i tako. Sada odo da pravim rucak u cetri sam narucena kod doktora opste prakse [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] cestitamo za momka i dubljenje na glavi [sm=smiley36.gif] super, bas mi je drago da sve ide po planu i da si uspjela uganjati Nakasa [sm=smiley1.gif] carobno jutro hvala na komplimentu za imena [sm=smiley1.gif] i meni se pravo svidja kombinacija Leona i Laura rose Lara otpada, imamo vec od prijatelja malu Laru, ima i Lana od ovih drugih prijatelja [sm=smiley36.gif] s njima se bas pazimo pa bi bilo nezogdno duplirati imena...ali vazda ih zezamo kako smo mi otvorili sezonu imena sa L jer oni svi imaju decke i onda se rodila leona, oni svi zavrtili drugi krug i sve cure i udarili po imenima na L pa sad kad su sve tri na okupu dok ih dozoves (narocito Lana i Lara vazda dobro pazim da ne pobrkam djeci imena) a jos ako uleti nasa cetvrta [sm=smiley36.gif] bice narodno veselje [sm=bravo.gif] a Luna? [sm=smiley36.gif] [sm=zmeden.gif] ma simpa (nije da nije bilo razmatrano) ali nije mi za ovu moju a treba da stanem i razmislim kad se okupe pa koga da dozovem (Lara, Lana, Luna [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]) ma imamo mi tih nekih imena na spisku...ali Laura mi je lijepo ima i lijepo znacenje...izvorno od Lovorovog vijenca, lovorike, laureat... a inace izvedena imena iz Laure su Lara, Lora, Lori ... [sm=smiley36.gif] a sta kaze muz? [sm=smiley36.gif] muz se naravno (dusa moja draga lijepa) slaze sa mnom [sm=smiley36.gif] demokratski ofkors [sm=smiley1.gif] ma salim se, nije mu jos nijedno tako priraslo srcu kao Laura ali sad mi redovno nabija te Laura snite na nos [sm=smiley36.gif] a meni se pravo sad Laura svidja ali eto rekla sam da ce on odluciti pa ako on nadje neko drugo da mu se vise svidja red je da on da ime djetetu, sto jest jest (ako se meni svidi [sm=smiley36.gif] jesam pokvarena) nismo od krecenja nijednom spomenuli imena (moracemo aktivirati spisak) te krecenje, te ovo te ono te godisnji, te pregledi...jos nam Divke sad poremeti sve sa svojim nije sigurna i nista me ne pitajte [sm=smiley36.gif] jao zene sto su meni ona kola i sladoled udarili u glavu, pa ja sebi ne mogu da dodjem svo vrijeme...isto vjeverica na steroidima [sm=smiley36.gif] Meni je tako prije par mjeseci udario u glavu onaj kapucino iz aparata na autobuskoj stanici. Grebala da mi iz Austrije babi dodje vakcina i bus dolazi na stanicu ujutro oko pet. Ni mm ni ja nismo kafu popili i uzmem nam te iz aparata dok cekamo. Bila sam ko ona vjeverica iz crtanog preko ograde. Dosla kod svojih oni jos kunjaju a ja ko na drogama. Joskad sam stigla kuci jave mi da ce mi sutradan doci gosti. Pa kucu generalno uradim ruckove napravim kolace [sm=smiley36.gif] e pa ta vjeverica (a moze i scrat iz ice agea on mi je idol [sm=smiley36.gif]) tacno sam na mahove ko scrat u real lifu [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] e tako cu i ja danas po kuci (a nemam peglati [sm=smiley36.gif]) ali imam oko cvjeca malo da se zadam, da nesto presadim, da pospremim, i valja s malenom izgurati do trece smjene [sm=smiley36.gif] dok se mm ne vrati s posla. a imam onih palacinki od juce (ko kad sam napravila isto da nas je 10 u kuci) pa kad jos maznem 2-3 sa eurokremom [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|