Carobno jutro -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni (19.6.2015 11:07:32)
|
O zene drage, citam vas sat i vidim bilo je interesantnih tema skroz juce ali ja ne stigoh. [sm=smiley13.gif]. Krenuh ja juce ujutro po nalaz za titar antitjela i dobar je hvala Bogu. Kontala onda reko zacas cu tufahije i kompot i supu i onda iftar pred aksam ali ne bi tako. Cijeli dan sam se oko tufahija zezala.[sm=smiley36.gif] Tri agde sam pravila. Nikako da potrefim, onda sam sjedila i plakala jer ne znam agdu da napravim. Pa sam se nasekirala i tako mi dan prodje[sm=smiley36.gif] da ne povjerujes jednostavno[sm=smiley36.gif] Prvo da kazem pcelici da mi je jakoooooooooooooooooooooo drago sto je nalaz odlican[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Mogu misliti rasterecenja[sm=bravo.gif] rose[sm=bravo.gif] za kontrolu. To nam je neka dugonoga cura[sm=smiley27.gif] a vidis kako njoj seka teppa vec..majko draga ima li sta ljepse [sm=muca.gif][sm=muca.gif][sm=love.gif] MAM, nemojj molim te samo googlati, da je toliko opasna situacija, slao bi te u bolnicu a i tada se izgura, prema tome smiri se. Bitno je da je beba ok. nam da ne mozes da se ne sekiras ali bit ce to sve ok. memsi, ti u bolinici[sm=smiley13.gif] Kooliki ti je pritisak? Bit cce to sve ok. Lijekovi to regulisu sve lijepo. Mala curice, nek si se rijesila te[sm=bravo.gif] Eto covjek hoce da ispadne fin i eto ti, svasta a ovom svijetu Ziel, nek je beba dobro i neka naapreduje[sm=bravo.gif] LTM, da nalazi budu savrseni[sm=bravo.gif] i ninushka, imale smo isti iftar juce[sm=smiley36.gif] lala, maksi, pandica iostale saljem vam[sm=smiley31.gif]
|
|
|
|