alman -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni (18.6.2015 15:21:30)
|
IZVORNA PORUKA: *pcelica* IZVORNA PORUKA: alman IZVORNA PORUKA: *pcelica* IZVORNA PORUKA: alman malo sam preletila sta ste pisale, pa valjda sam sta upamtila rose sretno na kontroli pcelice [sm=bravo.gif] za uredan nalaz i drago mi je da je sve urednu, sigurno veliko olaksanje stro se tice spiskova i kod mene su slicni, a jos sam dodala jedan a to je torba od malog jer ce on ici kod nane kad ja odem u porodiliste, premda ima vecinu odjece i tamo al eto opet sam mu pripremila, kao i sta ce mu obuci kad krene po bracu u porodiliste po mene su prosli put dosli samo mm i zaova, i sad ce ona vjerovatno ako mogne od posla i mali naravno, ostali nek dodju kuci a posto je ramazan sve sam im poremetila [sm=smiley36.gif] al sta cu im ja opet su svi presretni i svi jedva cekaju bebicu a i meni je nekako pravo neobicno, jer sam navikla da dosta sazivam prijetelja i rodbine na iftare i da mi njima idemo, i uzivam u spremanju iftara a sad sam nesto bas teska al ipak misli da ce mi ovo bit jedan od ljepsih ramazana u pamcenju a sto se tice ljetnih pidjama, moj mali najvise voli da spava u vecoj komotnijoj pamucnoj majici i dole donji dio pidjame, tako da mi uvijek ostanu skoro novi gornji djelovi a donji obicno bacim [sm=smiley36.gif] I ja volim da okupljam rodbinu i prijatelje na iftarima. Svake godine obavezno imamo jedan veliki iftar gdje okupimo stariju rodbinu. MM dajdze moje roditelje komsiluk.Uglavnom bude preko dvadeset odraslih osoba. Jutros ustala njima pravim sehur abas mi dan nekako cudan jer ne postim jest vala bas nekako drugaciji osjecaj, jos moj mali jucer govori kako hoce i on da posti, i da ga moram obavezno buditi na sehur, al sinoc nece da ide leci boji se da ga ne probudim i sve je on bio budan do pola 2 ja otisla u wc kad sam se vratila on zaspao, i ja ga probudim u 2, a on odmah ustao al dusa uzeo dva zalogaja i odmah zaspao, i jutro kad je ustao sav sretan sto i on posti, al smo na podne malo jeli pa je nastavio, sad se napio vode i kao sad nece vise do iftara [sm=smiley1.gif] tako mi je srce puno, hoce dusa moja da se navikava [sm=smiley1.gif] Moja starija curica vec treci ramazan cijeli isposti. Jutros je budim da jede a ona kraljica krenula da skida pidzamu i trazi pantole ko da ce u skolu. S njom su na sehuru pisevi jer ne zna gdje se nalazi ni sta jede [sm=smiley36.gif] A mladja se hvali kako ce ona postiti k'o cuko. I da je slucajno ne budimo ona tad ima lijepe snove [sm=smiley36.gif] Duse male oni se trude i poste ovoliko sati pa ustaju u pola noci nije im tersko. Da ih Allah nagradi [sm=smiley27.gif] [sm=bravo.gif] svaka cast za curicu, da im dragi Allah olaksa ove duge i tople dane posta [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|