LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni (18.6.2015 14:41:57)
|
IZVORNA PORUKA: maksi Meni i mom muzu su jos prije naseg vjencanja govorili da nas brak nece opstati jer smo mi razlicite vjere i da nema sanse da nam uspije.[sm=smiley36.gif] a eto 6,5 godina u braku,a sada 18 jula ce biti punih 10 godina kako smo zajedno [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] nek vam je sa srecom da ih jos puno puno dozivite uz vasu djecicu [sm=smiley1.gif] mi smo nedavno napunili 7 godina braka a sad cemo u julu isto 8 godina od zabavljanja [sm=smiley36.gif] (kod nas je to zabavljanje bilo kratkog vijeka) a to sa vjerom, to da ne spominjem kako se jezim od tih komentara: oni su suprotne vjere nece to ici, ili kad ide onda pitanja tipa koje su vam vjere djeca, kako djeca to podnose i tako to, jesu li zbunjena... (mislim imamo u porodici tih "mjesanih brakova" pa znam kako to hoda) generalno, kako ja upratih, sto se tice mahale moras imati neku falinku pa kako god [sm=smiley36.gif] ne mozes imati normalan, funkcionalan i skladan brak izgradjen na uzajamnoj ljubavi, postovanju i prijateljstvu...jok toga nema... ako nemate djece odmah onda nemate iz milion i jednog razloga, ako vas ne vidjaju skupa cesto i jos ako ne objavljujete na drustvenim mrezama zajednicke fotografije onda nesto nije u redu ili vas razvedu ko mene [sm=smiley36.gif] ako muz nije tip koji hoda previse onda je papucar, ako ga vide da kupuje uloske i ide sa zenom na pregled onda je isto papucar [sm=smiley36.gif] to su mom muzu zamjerale kolege u prvoj trudnoci kad je stalno isao sa mnom na preglede [sm=smiley36.gif] najbolji mi komentari bili zar ti zena ne zna sama otici [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] mislim ima muzeva koji vole sa svojim zenama provoditi vrijeme narocito kad je trudna pa da odu na uzv [sm=smiley1.gif] jok odmah si papucar [sm=smiley1.gif] ja jest me krenulo danas... valjda me pogodilo to sto su mi kritikovali odabir za bolnicu [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|